Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 16  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvor lenge holder kylling/fisk/ris/grønnsaker seg i kjøleskapet? på: 05. april 2011, 23:08
    Jeg har tredagers regel. Det er max.Men jeg er forsiktigere enn nødvendig sikkert. Salatgrønnsaker lagrer jeg ikke noen timer engang. Synes de blir ekle av lagring.Kyllingfilet steker jeg mange av og har i kjøleskapet opptil fem dager uten at de blir dårlige av det.Men med fisk er ikke det så lurt. Fet fisk holder seg kortere tid enn mager.
    17  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: dumt å spise mye brød? på: 05. april 2011, 11:09
    For de som har lett for å legge på seg (fett) er det dumt å spise mye brød (karbohydrater). Derfor er det noen som unngår det. Det er ikke bare kalori inn og kalori ut som gjelder bestandig. For noen har det betydning hvor kaloriene kommer fra. Om man spiser mye karbohydrater som har høy GI når man har fulle lagre i kroppen fra før og i tillegg tilfører enda en kilde til energi som fett, klarer ikke kroppen bruke alt, og da lagres det som fett. Om man skal spise brød er det lurt å velge noe proteinrikt som pålegg, ikke fettrikt, om man har lett for å legge på seg. Insulinresistente bør holde seg helt unna fordi de legger veldig lett på seg av det.
    Slett meldingSlett
    18  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kosthold som fungerer! på: 05. april 2011, 10:48
    Du kan jo vente med å spise til du er sulten. Lag deg en salat og putt i en boks sammen med kyllingbiten og ta med deg på jobb/skole.
    19  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Skolemat på: 04. april 2011, 20:30
     Man kan salat/grønnsaker som basis og deretter tillegge ost/kjøtt/fisk/egg. Istedetfor ris/pasta/poteter kan man bruke egg+ost eller kylling+ost etc, ost+fisk eller fiskekaker av egg og fisk.
    20  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Billig og sunn mat på: 04. april 2011, 20:26
    På kiwi og spar selges kjempebillig frossen torsk i pose fra first price som er veldig god. På kiwi har de first price kyllingfilet 1200 g til 100 kr, er det vel ca, og tunfisk, to stk bokser first price. De har også 18 egg fra first price som er det rimeligste alternativet. Ost pleier å være på tilbud. Det er en god kilde til protein. First price-osten og landlord osten fra rema er rimelige. Enkle fiskekaker: kok ferdig torsk og gni den med gaffel. Visp et egg pr 150 g torsk og bland inn i fiskekjøttet. Tilsett gressløk, salt og pepper. Evnt også litt ost. Stek i panna.
    21  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hypotherose på: 04. april 2011, 12:33
    Jeg leste nettop om selen. Og da sto det at selen er viktig for skjoldbrusk-kjertelen. E vitamin er også viktig i sammenheng med selen. E vitamin finnes bl.a i avokado. Så å ihvertfall innta mat med selen ,det ville jeg gjort om jeg var deg. Ellers er vel variert og sunn mat den beste medisin mot alt? Kelp (tabletter) inneholder jod. Jeg bruker salt tilsatt jod sånn just in case jeg får i meg for lite.
    22  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Vekt noe å si på hårveksten? på: 03. april 2011, 12:24
    Ikke mengde fett og muskler på kroppen , tror jeg, men hva man inntar av føde. Visse næringsmidler har noe å si på hårveksten.
    23  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er dine verste uvaner eller tvangstanker? på: 30. mars 2011, 07:57
    Ja, men jeg gjør det,altså:)
    24  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Stoler ikke på noen, blir irritert av dama! på: 29. mars 2011, 21:15
    Om du trenger å bli brydd om eller bli tatt hensyn til på en spesiell måte er det ditt ansvar å be om det. Det er ditt ansvar å ta seg av dine behov. Å ikke ha tillit til at andre vil bry seg uten at du ber om det vitner om realitetssans. Mange bryr seg ikke før du sier hva du trenger at de skal bry seg om. Omtenksomhet for andres behov er ikke noe alle har utviklet. Du kan få tillit til deg selv ved å stå opp for deg selv og dine behov. Da vil du etterhvert få tillit til andre også, etterhvert som du ser at noen vil deg vel og vil støtte deg i å bli tilfreds i livet.
    25  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er dine verste uvaner eller tvangstanker? på: 29. mars 2011, 20:49
    Tvangstanker: om jeg ikke passer på at jeg er tynn tror jeg at jeg mister respekt og blir foraktet av kvinner, og at menn vil komme til å se på meg som et sexobjekt slik at jeg lettere utsettes for voldtekt.
    Jeg må gå minst 80 minutter hver dag unntatt dager jeg har feber. Jeg spiser kun mat jeg selv har laget for å ha full kontroll over hva jeg får i meg. Jeg unngår å gå i middagsselskap. Jeg veier all mat og holder regnskap over kalorier og næringsmidler hver dag.
    Jeg må være mye for meg selv for ikke å føle at jeg mister meg selv. Jeg er en skikkelig kontrollfrik i redsel for å bli misbrukt, som trenger trenger mange forsikringer fra andre om at de bryr seg om meg om jeg skal ha noe med de å gjøre og ikke bare avvise dem og isolere meg.

    Jeg er avhengig av å velge farger etter humøret for at det skal bli riktig så dagen ikke skal bli ute av kontroll.
    Jeg er også avhengig av tyggis og varm drikke siden jeg spiser litt lite.
    26  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Gèl, voks og annen drit i håret. på: 28. mars 2011, 17:43
    Jeg misliker det. Jeg vil helst unngå å få sånt på henda når jeg tar han i håret. Jeg bruker det heller ikke selv fordi det kliner jo til luer og putetrekk. La heller håret gro sånn at det legger seg rett ned eller ha en annen frisyre som håret ligger fint nok av seg selv,tenker jeg. Jeg synes ikke gutter som ikke har mistet hår bør ta av alt håret. Synd å gjøre det før det trengs,synes jeg. Grått hår er ikke noe å skjule. Det er pent.
    27  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Deffing på: 28. mars 2011, 17:37
    Her kan du se selv:http://www.kalorier-i.no/egg/

    Forslag: friske salatgrønnsaker, nøtter, frø, fisk, kjøtt, "så lett"-gulost fra synnøve finden, cottage cheese, proteinpulver lav på karbohydrater og fett og egg er bra deffemat. Nøtter bør du bare ta noen få av om dagen.
    28  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: FARRIS på: 28. mars 2011, 17:17
    Farris er bra nettop fordi den inneholder mineraler.Overskudd av natrium utskilles via nyrene. Kullsyrens påvirkning på tennene er liten i forhold til etsende cola/pepsi. Du kan drikke farris med god samvittighet. Det er en glimrende erstatning om du klarer å holde deg unna cola (zero/light)/pepsi (max)ved å drikke det. Fun light er bedre enn cola zero/pepsi max. Vanlig vann er godt når det iskaldt, ikke ellers, synes jeg.
    29  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Low carb, or not.. på: 26. mars 2011, 00:48
    Lavkarbo er supert. Jeg inntar 8% av energien fra karbo. og det er i form av tre store salater dgl. Det er superdigg og jeg savner ikke noe. Jeg lager loff av kun egg og salt. Kjempegodt. Istedetfor melk bruker jeg ren soyamelk (rød apro). Gul ost istedetfor brun, mye kylling og fisk. Ikke noe vanskelig å leve på det i lengden.
    30  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Opp i vekt 2 - frustrert på: 26. mars 2011, 00:43
    Hvorfor kyllingfilet og ikke kyllingvinger med flere kalorier i? Nøtter har masse kalorier. Ost også. Om det er mager fisk du spiser har den svært lite kalorier. Laks, ørret og makrell derimot har mye mer.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!