Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 658
  • 16  Generelt / Loggbok Online / Sv: BadBoy gjer comeback i 2023 på: 02. mars 2011, 22:51
    Lenge sia eg var der gitt Smiley
    17  Trening / Strongman / Sv: Hvem stiller på NSM kvalik i 2011? på: 01. mars 2011, 12:14
    det kan vel hende ting skjer om ikke du eller jeg vet om det Wink
    18  Generelt / Loggbok Online / Sv: BadBoy gjer comeback i 2023 på: 26. februar 2011, 21:11
    200 i rawbenk på kroppsvekt 72,2?  Grin

    Har en kis i Førde som tar lange pauser, går ned til 70-80 kg, kommer tilbake benker en dobbel på 170 ettter seks mnd uten trening og klager på at det er tungt
    19  Generelt / Loggbok Online / Sv: Vebjørn Varlid sin veg mot 200kg i støyt på: 09. februar 2011, 22:53
    Fint intervu ;DBlir det 200 i støyt på NM?
    20  Trening / Strongman / Sv: Proteinfabrikken tar avstand fra Strongman pga doping? på: 12. november 2010, 23:03
    Det finnest kanskje noen hundre, om jeg er grei, noen tusen hardcore byggere her i landet. Birken på sykkel eller ski får 18.000 gærninger på noen sekunder når de åpner for påmelding, tusenvis av mennesker sykler Oslo-Trondhjem, motbakkeløp er i vekst så det plystrer etter. Mye av disse folka er unge og middeladrende menn, som nekter å bli gamle og dårligere. De betaler 2000 kr for glider, 15.000 kr for et smørekurs med en god skiløper, 70.000 flis for sykkel osv. Og de er villige til å kjøpe alle slags kosttilskudd som gir dem noen sekunder her og der.

    Hvilket marked satser man på?


    Do the math. Å tro at noen satser på kosttilskudd for å nå ut til en liten subgruppe der ute heller enn å nå ut til masse og breddeidretten er temmelig naivt.
    21  Generelt / Åpent forum / Sv: Drita lei av leger som faen ikke vet en drit om annet en folk på 80år. på: 04. november 2010, 10:09
    Jeg har en ck på 2500-4000 konstant...Legen min holder på å leter seg ihjel.
    Men skjønner aldri hva som gjør den er så høy.Så jeg må spørre her inne.??
    Og ta med svaret til han.Jeg trener alltid knallhard og er stiv i flere dager i det muskel gruppene som trenes.Er nesten ikke bra igjen i låra til uka etter på når neste trening begynner...

    Noen som har peil hva dette kommer av?Jeg tror det er hard trening....Huh
    Er jeg overtrent etc?

    Takk for svar

    Mvh

    Det pågår et prosjekt ved sykehuset i Nord-Norge som ser på årsaker til forhøyet CK, så det kan sikkert være verdt å følge med på. Skal komme et utsagn i løpet av 2010.


    http://www.unn.no/nevromuskulaert-kompetansesenter/ck-prosjektet-aarsaker-til-forhoeyet-kreatinkinase-ck-article77944-9681.html
    22  Generelt / Åpent forum / Sv: Drita lei av leger som faen ikke vet en drit om annet en folk på 80år. på: 04. november 2010, 10:06
    Jeg pleier å være støl som ett helvete spesielt i bein i 4-5 dager etter hver beinøkt, så du er ivertfall ikke alene.....

    men litt dumt spm; hva mener du med ck på 2500-4000 egentlig?

    kreatinkinase (SML-artikkel)

    Forfatter: Peter Kierulf
    Uttale: kreatinkinˈase

    kreatinkinase, CK, enzym som finnes i muskelvev og som spalter kreatinfosfat. Normalt finnes det i lav konsentrasjon i blodet, men stiger ved muskelskade, f.eks. ved hjerteinfarkt. Det finnes vevsspesifikke isoenzymer (CKMM i tverrstripet muskulatur, CKMB i hjerte og CKBB i hjerne. De to siste bokstavene i forkortelsen angir hvilken type enzymets to underenheter har: M = muscle, B = brain). CKMB kan måles spesifikt og derved brukes som en presis og følsom metode til å diagnostisere hjerteinfarkt.
    23  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: morsmelk erstatting og bulgur på: 03. november 2010, 15:05
    trodde jeg hadde hørt alt, men morsmelk erstatning var ny what

    hva med å spise mer mat?
    24  Trening / Strongman / Sv: Denis Cyplenkov på: 02. november 2010, 11:44
    hånden er nok ikke akkurat liten, men det er jo bredde og tykkelse som er sinnsyk woot
    25  Trening / Strongman / Sv: Denis Cyplenkov på: 02. november 2010, 10:43
    Mye skulle du hatt for å dra krok med Cyplenkov Olaf Smiley
    26  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! på: 27. oktober 2010, 23:14
    Nuvel, man har ingen svar å by på.

    Dog skjønner jeg jo følelsen av frustrasjon når man for meningmann kjører rally med en bil med 200 hester mindre enn konkurrentene, uten at folk bryr seg eller skjønner at det i realiteten er ulike biler.

    Ser jo den samme frustrasjonen fra rawfantastene som irriterer seg over utstyrsbruk osv.

    For meg som syns alt som har med styrke å gjøre et cool, og klarer å sjonglere mellom vektløfting, styrkeløft, strongman osv, og vet hva som er hva, spiller det liten rolle. Jeg kan synes det CYC gjør er rått, og tenke at steinserien til Haugen er det samme osv, og jeg har en viss innsikt i hvorfor enkelte er sterkere enn andre, uten at jeg må legge til grunn en etisk verdijustering.

    Men skjønner jo at det er surt når folk lurer på hvorfor du løfter så mye mindre enn enkelte andre, og du vet det er fordi en av dere spiller med andre regler.
    27  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! på: 27. oktober 2010, 20:00
    Det er helt korrekt, men i denne sammenhengen er det snakk om et markløft i wpo om jeg ikke tar feil? Og for det andre så snakker ikke jeg rundt selve handelen hvor personen får tak i dop/steroider, men det å bruke det og delta på et stevne i et forbund og prestasjonen rundt dette. Det er det som rakkes ned på, ikke det at personen har kjøpt/laget steroider. Det er en helt annen diskusjon som hører hjemme i en annen tråd.

    Å rope offtopic i denne tråden oppnår man sikkert ikke noe annet enn kongler i kjeften av Wink

    Kjøpe er ulovlig, men å skaffe seg, altså i form av å finne eller få er ikke ulovlig eller?
    Kjøpe er ulovlig, men å skaffe seg, altså i form av å finne eller få er ikke ulovlig eller?

    må innrømme at jeg er litt usikker på lovverket rundt sterioder man får eller finner, men min erfaring med det norske rettsvesnet tilsier at argumentet:

    - Jammen jeg fikk det av Børre.
    - Fant det inne i skogen i en stor pose


    Ville bli møtt med en mellomting av latter og klasking med dommerklubba Wink

    At andre bryter loven er ikke noe godt argument for å gjøre det nei Smiley

    Jeg kjører stort sett for fort hver dag jeg, da jeg var 16-17 år kjørte jeg i fylla og. Har stjålet som yngre og, det gikk stort sett i matchbox biler og tyggegummi. En gang stjal jeg bensin på basthjørnet i elverum og Grin Kjørte lastebil i 2 år uten lastebil lappen og Wink

    Dette argumentet til "ipf gutta" om at det er ulovlig er litt for tynt da jeg er sikker på at de aller fleste har brutt en eller annen lov på noe tidspunkt. Å kjøre fort og utsette andre for fare er faktisk verre i mine øyne en å bruke steroider. Å si noe annet vil være reneste vannvidd.

    Jeg har da kastet ut drita fulle krakilske kk67 løftere/medlemmer som vil slåss fra uteplasser jeg har jobbet på og Wink

    Topper lett den badboy lista der Smiley

    Dog er ikke poenget mitt at ikke alle bryter lover, men at det i seg selv ikke er noe unnskyldning om man blir tatt. Alle snyter på skatten, smugler, bryter fartsgrenser osv, men det svir likevel når man blir tatt. Du slipper ikke unna om du navngir 400 andre som har gjort det.
    Og at andre gjør noe verre er et fint utgangspunkt for en etisk debatt, men en lov er rimelig svart hvitt. At noe er verre betyr at det får strengere straff, ikke at det minst alvorlige slipper fri.
    Selvsagt er det verre å utsette andre for fare enn å både juks i idrett og doping. Isolert sett er doping jævlig kjipt for den som taper mot en i utganspunktet dårligere utøver, som doper seg, men her i Norge i alle fall så betyr det egentlig jævlig lite for samfunnet.
    28  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! på: 27. oktober 2010, 15:54
    at andre bryter loven er vel knapt et godt argument for å gjøre det OleMartin Wink og før noen tror jeg er en hykler så kan jeg slå fast at jeg på ingen måte hever meg over snittet på det feltet, jeg har brutt min del.

    Syns bare det er litt artig å argumentere for at det teknisk sett er lov, siden det tross alt krever snill lege eller lovbrudd å skaffe.
    29  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! på: 27. oktober 2010, 15:50
    Fullt klar over at omsetning av andre legemidler også er et lovbrudd, og har ikke tatt stilling til noen av delene. Bare påpeker at når man sier at det er lov å bruke steroid i Norge unngår man behageleg det faktum at det er ulovlig å skaffe seg det.

    Forøvrig driter jeg langt i hva folk putter i seg eller ikke, så lenge det ikke skjer i organisert idrett der det ikke er lov.
    30  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! på: 27. oktober 2010, 15:44
    Fint at du poengterte det. Var det noen som sa noe annet?

    Å injisere eller svelge steroidene er ikke ulovlig, så her er du og zuul på bærtur. Det er rett og slett en stor avsporing.

    har ikke sagt noe om å bruke dem, bare påpekt at du ikke klarer skaffe dem lovlig i Norge.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 658
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!