Visning av honnrposter for JegTrenerNaken
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Myte:Carbs bra for helsen men fett dreper deg? 13. september 2011, 07:27
    Shit do not make no sense. Shit gir ikke ingen mening. Altså at det gir mening, eller? Men du har jo rett, quoten gir ikke noe mening siden den forferdelige engelsken er helt feil.



    TROLOLOL. Håper ikke du er over 12 år..
    Honnr gitt av : StenDA, 30. oktober 2011, 19:50
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Myte:Carbs bra for helsen men fett dreper deg? 12. september 2011, 18:03
    Undersøkelser av primitive folkeslag som har beholdt den tradisjonelle livsstilen viser at kreft så og si ikke finnes. Vilhjalmur Stefansson fant ikke kreft blandt eskimoer som levde tradisjonelt, og som kjent lever eskimoer på svært mye mettet fett!
    Forskning har vist at kreftceller nærer seg på sukker (Otto Warburg), så at det er sammenheng med forekomsten av kreft og andelen karbohydrater i kosten er det meget godt belegg for.

    Nettopp.

    Dr. Otto Warburg, Ph.D., a 1931 Nobel laureate in medicine, first discovered that cancer cells have a different energy metabolism compared to healthy cells. He found that malignant tumors frequently exhibit an increase in anaerobic “without air”) glycolysis -- an abnormal process whereby glucose is used as a primary fuel by cancer cells and which generates large amounts of lactic acid as a byproduct.1

    In contrast, normal cells predominantly undergo aerobic (“with air”) cellular metabolism. In cancer, the large increase in lactic acid generated by the cancer cells must be transported to the liver for metabolism and clearance. The lactic acid creates a lower, more acidic pH in cancerous tissues as well as overall physical fatigue from liver stress due to overworking to try to clear the lactic acid buildup.2,3 Consequently, larger tumors tend to have a more acidic pH.4 The goal is to return the body to aerobic metabolism as quickly as possible and to achieve an alkaline tissue pH (between 6.4 – 7.0). An alkaline environment is an unfavorable environment for cancer growth.

    Since the cancer cell’s metabolism, anerobic glycolysis, is very inefficient, extracting only about 5% of the available energy in the food supply and from the body's own calorie stores, the cancer, in effect, is "wasting" energy, so the cancer sufferer eventually becomes tired and undernourished. This vicious cycle increases body wasting – often in a downward spiral until death.5 This is one reason why almost 40% of cancer sufferers die from malnutrition (called cachexia or “wasting away”).
    Honnr gitt av : Carnivore, 13. september 2011, 21:43
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Myte:Carbs bra for helsen men fett dreper deg? 07. september 2011, 18:53
    Mange sier at kroppen TRENGER minst 150-350 gram carbs om dagen for å fungere optimalt. Jeg får ikke dette til å stemme, i og med at mennesker har hatt en diett som har bestått for det meste av proteiner og både mettet og umettet fett fra dyr, før ca 5000-6000 år siden.

    I tillegg har jeg lest mye om at når mennesker begynte å spise carbs (Og spesielt raffinert hvete) i store mengder kom kreft, økt fedme, diabetes, generelt mer sykdom inn i hverdagen. Også noe om at kroppens genetikk ikke har hatt lang nok tid til å venne seg denne enorme transformasjonen i kostholdet, fra å spise flere hundre gram med proteiner/både mettet og umettet fett til å erstatte mesteparten av dette med carbs.

    Er det ikke også slik at om du f.eks spiser et måltid som er høyt på carbs og fett så er det karbohydratene som gjør at fettet binder seg i blodet?

    Hvorfor blir vi stadig advart mot å spise mye nøtter, eggehvitte kjøtt osv men anbefalt å kjøre på med carbs?

    Får ikke dette helt til å stemme.. Hvorfor har vi kunne ha en diett bestående nærmest kun av fett og proteiner i flere titusener av år, men nå sier myndighetene at det plutselig er helsefarlig? Vil ikke at dette skal høres ut som en konspirasjonsteori men det er noe som ikke stemmer når det er en så stor uenighet om dette emnet..

    I en undersøkelse var det kommet frem at land som har høye mengder mettet fett i dietten hadde lavere risiko for hjerte og karsykdommer. Og tvert i mot var det land der folk hadde større mengder karbohydrater i sin diett som hadde flest tilfeller av hjertesykdommer.

    http://www.nationmaster.com/graph/hea_hea_dis_dea-health-heart-disease-deaths

    Hvordan kan et land som frankrike der ost er en stor del av dietten har over halvparten så høye antall hjertesykdommer som norge?

    "Shit don't make no sense"
    -Meg.



    noen artikler/videoer om sukker/diabetes/fedme

    Sugar- the bitter truth Full version (over 1,5 time lang)
    http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM#noexternalembed

    Sugar- The bitter truth (Short version)
    http://www.youtube.com/watch?v=tdMjKEncojQ#noexternalembed

    http://rheumatic.org/insulin.htm

    http://www.diabeteshealth.com/read/2008/12/25/5383/low-carbohydrate-diets-why-you-dont-want-the-experts-to-tell-you-what-to-eat/

    http://www.menshealth.com/nutrition/saturated-fat-0

    Honnr gitt av : Suppemann, 07. september 2011, 22:24
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!