Visning av honnrposter for Falk
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Doggcrap / SV: DC-øvelser 04. august 2005, 13:17
  Det her synes jeg faktisk er helt latterlig.
  Dc-trening er da faktisk veldig enkelt !!!
  Her er det enkle regler i faste rammer og  forholde seg til, og det kan da ikke bli mer simpelt enn det (så sant man er villig til å forholde seg til disse prinsippene).

  De med basic treningskunnskap vil kunne suge til seg denne kunnskapen på kun kort tid.
  Ingen skal kunne fortelle meg at det er nødvendig å bruke et halv år for å lære seg disse prinsippene.

  Greit, det er en del små detaljer ved spesielle øvelser å ta hensyn til, men man dør da ikke av å gjøre små feil i første "blasten" uansett.

  Det må jo være det dette underforumet er til, å stille spørsmål om smådetaljer om enkelte ting. Det kan da ikke være nødvendig å ha lest hver eneste lille tråd på forskjellige forum før man tørr å spørre her inne ?

  Og når det er sagt så er det prinsippende ved dc-trening som må være det essensielle ikke detaljene.

  Honnr gitt av : leylas, 04. august 2005, 13:20
  2  Generelt / Antidoping / SV: Norske jenter doper seg for å få finere kropp 03. mai 2005, 23:02
  Nå kritiserer du ting du overhodet ikke vet noe om.
  Sitat

  Vel, men da vet du kanskje at skadevirkningene av anabole steroider er disse:

  Sterilitet og manglende sexlyst. Så lenge man bruker anabole steroider, er man steril. Brukt over lenger tid, kan steroidene gi varig sterilitet fordi de hemmer hypofysen, en kjertel i hjernen som er ansvarlig for sædcelleproduksjonen.

  Når hjernen er vant til å ”bade” i store mengder av mannlige hormon, kan sexlysten skrus ned som beskyttelse mot overstimulering. Når man slutter med steroider, er hjernen mindre følsom for lave mengder av naturlig testosteron, og mange opplever da dårlig seksuell lyst. Dette kan være så ekstremt at noen er nødt til å bruke testosterontilskudd resten av livet for å fungere seksuelt, i en del tilfeller også for å motvirke benskjørhet og for tidlig aldring.

  Brystutvikling. Omtrent 20 % av alle menn har en spesiell evne til å omdanne mannlige hormoner til kvinnelige hormoner lokalt i brystet, og disse får det som i visse miljøer kalles bitch tits, brystutvikling med sprengfølelse og smerter. For å motvirke dette, bruker de fleste kvinnelige antihormoner – samme medisin som brukes mot brystkreft hos kvinner. Når de slutter med steroider, vil vanligvis brystutviklingen gå tilbake, men hos noen kan brystene bli så store at de må fjernes kirurgisk.

  Hjertesykdom. Anabole steroider øker muskelmassen, og hjertemuskelen kan også vokse, sier Kenneth Purvis og forteller om en 32 år gammel mannlig pasient han hadde som døde av hjerteinfarkt. Hjertet var blitt så stort at det ikke fikk nok blodtilførsel. Risikoen for plutselig død er alltid til stede.

  Høy risiko for depresjon og selvmord. Når man tar i betraktning hvilken dramatisk innvirkning de normale mengdene med testosteron som pøses ut i blodet i puberteten, har på guttens hjerne, er det ikke særlig overraskende at steroidmisbruk kan påvirke personligheten og skape psykiske problemer. Dype depresjoner, ukontrollerbar aggresjon eller manisk atferd kan oppstå. Mange i kroppsbyggermiljøene opplever at kammerater begår selvmord. En medvirkende årsak til at psykiske problemer kan oppstå, kan være at mange av disse guttene er sårbare i utgangspunktet – det er derfor de begynner å bruke steroider.

  Akneproblem. På grunn av de store hormonmengdene, kan akneproblemet bli mye større og mer omfattende enn vanlig.

  Mister håret. Gutter med en arvelig, testosteronrelatert tendens til å miste håret, vil plutselig miste masse hår. Når en slik prosess er begynt, fortsetter den; håret kommer ikke igjen selv om de slutter å bruke steroider.

  Abstinens. Anabole steroider er avhengighetskapende. Mange opplever abstinenssymptomer når de slutter
  Honnr gitt av : HITman, 03. mai 2005, 23:18
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!