Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 23. juli 2012, 16:07
    Husk å bruk litt penger på mat også Smiley Kylling, karbonadedeig, torsk, biff, kjøtt, egg, tunfisk, cottage cheese/mager kesam, ris, pasta, brød, etc. Smiley

    Will do Cheesy Takker Smiley
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 22:38
    Vet faktiske ikke om whey 100 er bedre enn 80.  Har bare kjørt med whey 80 og mener den funker veldig bra, og er tross alt billigere Grin...

    Haha, okey takker Smiley Skal gjøre litt mer research så skal jeg bestemme meg om hvilken jeg skal kjøpe, nesten ferdig med Kosttilskudd handlelisten! Grin
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 22:19
    Enig med kommentaren til Primus89... bestiller du proteinpulver(type Whey-80) fra gymgrossisten får du mye for pengene, i tillegg får du andre produkter sammen med produktet i de såkalte månedstilbudene. Både kreatin, L-glutamin og ZMA er også bra å bestille derifra. Det samme gjelder for raske karbohydrater(http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/carbo-136-3-kg-skogsbringebr).

    Men jeg mener det er litt for tidlig for en 16 åring å begynne med PWO produkter, tross alt blir man fort vant til det og da må man kjøre med "sterkere" produkter for bedre effekt... De tidligere nevnte produktene holder i massevis...

    Merket at man blir fort vant til PWO produktene ja, Anabolic beast gir meg egentlig det samme trykket som det gjordet, tror jeg holder meg unna PWO produkter for nå ihvertfall. Forresten er Whey 100 like bra som Whey 80? Hvilken av de er best Smiley?
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 21:45
    Bruker du steroider?

    Ja, selvsagt.. gjør ikke du? :p
    nei jeg gjør ikke det, og vist du ikke kan holde deg til temaet på tråden ta heller og send en privat melding istedenfor å diskutere noe så dumt på tråden Smiley
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 21:31
    Hahaha for noen dumminger altså. Bedre å skjule det spør du meg!!!

    Er vel det Smiley
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 21:24
    Er det du som har statistikken på det? Hvilket gym er dette? Over halvparten var mad mye azzzz.

    "Ja", jeg har statistikken på det.. Er nå ganske lett å finne ut hvem som går på steorider når de er dumme nok og innrømmer det selv haha Smiley
    7  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 20:58
    Jeg ville gått for følgende kosttilskudd:

    Proteinpulver: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/100-whey-gold-standard

    Kreatin:          http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/creatine-powder

    ZMA:              http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/anabolic-zma-120-kapsler

    Om du har noen dager du føler deg litt paff og mangler litt motivasjon, så ville jeg prøvd et PWO supplement. Personlig bruker jeg Anabolic Beast fra Star Nutrition, og har god erfaring med det, men PWO supplementer varierer veldig fra person til person (Hvilken type som passer hvert enkelt individ).
    Her er en link til det jeg bruker:
    http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/anabolic-beast-260-g-2



    Ville styrt unna gainer. Proteinpulver er listet kun fordi det er hendig rett etter trening med en karbohydratkilde, som f.eks havremel. Blander selv havremel og proteinpulver i samme shake som tilskudd etter trening. Havremel fås kjøpt på butikker som Spar og Meny.

    Om du sikter på 3000 kilokalorier daglig så er havre en fantastisk kilde til kalorier, da det passer i så mangt.


    Litt off-topic, men hvilket treningsopplegg kjører du? Type hvilken splitt, øvelser og hvor mange ganger i uken?

    Takker for kommentaren din Cheesy
    Og Treningsoppleggene mine varierer,
    Før så brukte jeg og trene ca 5-6 ganger i uken, så nå kjører jeg kanskje bare 4-5 dager i uken.
    Bruker egentlig en app som heter for JEFIT på iPhonen, og den fungerer ganske greit, men har lagt til noen øvelser selv for å hjelpe meg selv litt mer haha Smiley

    Har tenkt at jeg skal følge denne planen her fremover:

    Mandager: Chest & Triceps
    Onsdager: Back, Biceps & Forearm
    Fredager: Shoulder & Legs
    Søndager: Abs

    Så er det ganske mange forskjellige øvelser man kan gjøre da, men når jeg trener så trener jeg ikke squats eller markløft, trener lår osv på en annen måte istedenfor for jeg veit at jeg ikke har så godt teknikk og jeg vil helst unngå ryggproblemer i denne alderen her, venter litt med squats osv til jeg kan få litt hjelp på hvordan jeg skal gjøre det med en personlig trener eller noe slikt Smiley!
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 20:43
    Tren jevnt, og ikke i perioder. Har du dårlig råd og ikke råd til kosttilskudd, fortvil ikke. Det er ikke -nødvendig-. Men det er kjekt å ha.

    www.gymgrossisten.no

    - Bestill 4kg whey 80 (billig og bra protein, de meste protein nå om dagen er god kvalitet, så har lite å si hvem du kjøper. men denne er billig og har ett bra merke)

    250ml kaldpresset linfrøolje, koster 39kr. kjøp 4 stk. Har meget høy omega 3 innhold, og inneholder mange sunne fettsyrer. (meget fornøyd med denne selv, og er ekstremt billig).

    Kreatin monohydrat: gymgrosisten sin egen.. meeget billig. god kvalitet.

    Og kjøp en slags fiskeolje eller selolje i tillegg.. Omega 3, er VIKTIG.  (øker muskler, forbrenning, minsker betennelser, forbedrer hjertehelse, og hjernen, ledd og sener)

    www.iherb.no
    her må du kjøpe i flere puljer, da du må ikke overskride ca 210kr. For da får du ekstra gebyr, så kjøp flere bestillinger på ca 200kr. frakt koster bare 6 dollar, så det er så og si ingenting per bestilling.

    D-vitamin 5000 iu (billig og veldig viktig på vinteren, eller om du ellers ikke får nok sol)
    ta 1 pille 5 ganger i uka.

    Grønnsakspulver (Finn en som koster ca 30 dollar og er på tilbud. da får du mye for pengene. Så og si alle produktene der inne er veldig bra.. men les innholdet og hold deg unna de med "lakrisrot ekstrakt" og eller "soya" .. De to kan senke testosteron i minimal grad.

    Grønnsakspulveret inneholder som regel også bær,frukt, aminosyrer, og r-ala og ekstra bra stoffer.

    Aloevera 40x (kjøp den som står er best selger, kommer opp med en gang.. kjøp 4 stk, holder leenge)
    Aloe vera er godt for hele kroppen og holder deg frisk og effektiv. 4 stk koster ca 200kr.


    Butikken:

    Lipton 100% grønn te.

    Begynn å drikk grønn te vær dag Wink

    vannkoker: kok opp ca 0.5 liter vann. Deretter legg oppi ca 2 teposer, og la den ligge der i ca 15 min. Deretter hell oppi en shaker, og ta med deg på jobb eller hvor du enn skal gå. så kan du drikke det iløpet av morgenen.

    Spekket av antioksidanter, og inneholder ett stoff som hjelper på humøret. (samme som er i kakao).

    pimping av tee'n : Skvis oppi litt lime og sitron, samt en god teskje med honning.  Litt frossne bringebær er også ikke å forakte. (bæra tiner etterhvert, og gir en god bringebær smak - spis bæra etterpå).






    WOW, dette er det jeg kaller for hjelp! TUSEN HJERTELIG TAKK! Skal bruke det du sa fremover Cheesy!! Igjen Tusen takk Cheesy Cheesy!
    9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 20:37
    Primus, ville vært forsiktig med å anbefale doping til folk du ikke kjenner. Kanskje han kjøper det og blir testet positivt på prøve hvis han er en atlet som kan bli testet. Hadde vært kjipt for deg og han da.

    Har allerede Anabolic Beast og jeg brukte det i dag på treninga. Over halvparten av de som trener på treningssenteret her går på steorider, og ingen av dem har blitt testet så langt, tror nok det går greit om jeg bruker Anabolic beast ja Smiley!
    10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 17:21
    har du tenkt til og spise 3000 kcal og få drømmekropppen med brød da ?

    forventer vel at du skal spise kjøtt hver dag, begynn og les litt om hva som ligger bak "drømmekroppen" din, så forstår du hvor mye som ligger bak.

    det kommer til å ta noen år med trening og fikling med kostilskudd før du skjønner hvor viktig det er å spise mye bra rein mat.



    Oh tusen takk, for dette viste jeg ikke! VEIT AT DET KOMMER TIL Å TA FLERE ÅR! Herregud, er som sagt bare 16 år, veit at det kommer til å ta flere åååååår før jeg faktisk kan få drømmekroppen min, og jeg tror du misforsto det med 3000kcal.. Kjøtt, grønnsaker osv veit jeg at det er et must, men likevel blir det vanskelig å spise 3000 kcal gjennom bare kjøtt og grønnsaker.. Og vist du har tenkt å diskutere mer med meg så ikke skriv på tråden her, send heller en personlig melding.
    11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 16:41
    HAHA, trur greier deg FINT uten kostilskudd i et par uker... Huh du har hørt om kjøøtt,egg melk osv eller?

    men du får kjøre ditt eget løp, og vente til du får alt stæsjet for da blir du jo coleman bare du løfter i en vekt og spiser kostilskudd.

    for det er jo KOstilskudd som gir resultater.

    Jeg har hørt om det ja, men du forventer vel ikke at jeg skal spise kjøtt og egg hver dag?
    Kroppen min tåler ikke egg forresten.. Og jeg har ikke tenkt å bli som coleman, fordi han er NATURLIG ALL THE WAY, ikke sant? Og jeg forventer ikke at kosttilskudd skal gjøre meg om til superman heller, selvsagt er kostholdet mye viktigere, det veit jeg, men jeg får ikke i meg nok kcal gjennom bare mat, derfor kan et bra kosttilskudd være et bra alternativ iblant.
    12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 21. juli 2012, 15:56
    BRUK PENGENE PÅ NOE ANNET, KLARER DU IKKE TRENE VED SIDEN AV JOBB ER DU F. IKK MOTIVERT NOK... DETTE KOMMER BARE TIL Å VÆRE BORTKASTA PENGER.

    ALLE SIER DE SKAL STARTE DA OG DA, MEN START IDAG FOR F.

    Ro litt ned du da, jeg starter jo ikke med å tren uten noe?! Kan jo ikke forvente at jeg skal få drømmekroppen min bare ved å trene? Trenger jo en slags form for protein/diet osv før trening og etter trening vist ikke vokser jo aldri kroppen. OG DET ER IKKE BORTKASTA PENGER! Jeg veit hva jeg gjør, det er mitt valg. Er klar over konsekvensene, så ikke si at dette her går ikke blabla, jeg er mer enn nok motivert til dette, og jeg er tålmodig nok til å greie det også, så vist du ikke har noe fint å si, la være.
    13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 20. juli 2012, 23:45
    STYR UNNA creatinen til gg... ÆSJ...

    kjøp heller denne gaineren du ville ha med kreabolic på kjøpet.. et av de beste kreatin som finnes..  http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/mutant-mass-krea-bolic

    Jeg ville hatt:
    # allround protein som du kan ta om morran , etter trening, og før senga.. Et veldig bra et her : http://www.norkost.no/products/activate-elite-gold-isolat-3000g-double-rich-chocolate-

    # Gainer og kreatin som nevn ovenfor .. MUTANT MASS ER BEST!!

    # ZMA.. Du som er 16 trenger nok ikke det pga testo`n, men nattesøvnen vil bli utrolig god..
    (også ganske billig på norkost.no eller kost1.no

    # Multivitaminer 0g Omega369

    Har du muligheten for en Sverigetur, så blir det fort veeeldig billigere, så du kan kjøpe mer..

    Hva med proteinen fra proteinbutikken "nutrisport 90+"? er den bedre enn Elite Gold Isolate? Smiley Takk for svarene forresten! vurderer å kjøpe Mutant mass + krea-bolic pakken i morgen Smiley!
    14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 20. juli 2012, 23:08
    Vel. Personlig hadde jeg ikke kjøpt gainer. Jeg hadde heller prøvd å spise enda mer, spe på med nevnte matvarer. Pløy gjennom store tråder som tar for seg dette. Finner MANGE gode forslag rundt nettopp dette!

    BCAA: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/bcaa-pro-5000-690-g
    Billigere kilopris, aka mer for penga. Inneholder også Beta. Fikk den faktisk selv i posten i går. Sikker ok Smiley
     Styr unna. Koster alt for mye!

    Rimligere alternativ: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/creatine-monohydrate-500-g

    Er de der like bra begge to som de som koster mere? Altså de linkene jeg la ut først Smiley?
    15  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: 2000 kr til å bruke på kosttilskudd, hva bør jeg kjøpe? på: 20. juli 2012, 21:15
    Ok, det er bra. Jeg selv kjøper bare rent myseprotein, men jeg bruker kun en shake etter trening, ikke så måltider. Det beste vil vel være protein med fordeling mellom myse og kasein, men man må dabetale en del mer også. Jeg vil anbefale vanlig kreatin monohydrat, er ikke noe dyrt. Legg deg i så stort overskudd som mulig til du går opp i vekt. Går du ikke opp, spiser du ikke nok. Du kan f.eks spe på med nøtter, oljer og slike ting med mye kalorier til maten. Finnes mange tråder om tips til hva en kan spise for å gå opp i vekt her på forumet. Bare å lete til unde kostholdstråden. Lykke til!

    Jeg bruker følgende;

    http://gymgrossisten.no/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=6&funk=visa_artikel&artnr=SET0006&extra=kampanj

    http://gymgrossisten.no/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=6&funk=visa_artikel&artnr=SET0002&extra=kampanj



    Jeg har tenkt å kjøpe disse:

    Mass gainer: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/mutant-mass-68-kg

    BCAA: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/bcaa-xplode

    kreatin: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/creatine-xplode-500-g

    Eller kanskje dette istedenfor mass gainer?: http://gymgrossisten.no/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=6&funk=visa_artikel&artnr=SETSUPGAI&extra=kampanj

    Hva synes du om listen Smiley?

    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!