Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 212
  • 16  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Trene tiiidlig/seint på dagen på: 06. november 2008, 22:58
    Trening tidlig på morgenen er gunstig når det gjelder å våkne opp skikkelig, og bli opplagt for resten av dagen, i tillegg til å få til en skikkelig døgnrytme - så dette anbefales!

    Når det gjelder hvor mye mat du klarer uten å bli kvalm på morgenen får du eksperimentere på selv, men her anbefaler jeg feks en gainer som du tar sammen med den maten du klarer, for å få i deg godt med næring. Etter min mening gjør det ingenting om du bøtter nedpå med proteiner og karbs sent på kvelden, Beefcake har vel vist at det med karbohydrater sent på kvelden er en myte.

    Ja, det med døgnrytme er bra, selvfølgelig når man er student, for ikke å spore helt av. Bor RETT ved siden av treningsenteret, så pleier å stå opp en time før, ta en shake, skive med egg, havregryn og banan. Også prøver eg å drikke mest mulig vann før trening, men har ofte litt lite trykk syns eg. Liker som LierN å trene litt på dagen, for å ha mest mulig måltider på baken.
    Det er vel gjerne smakssak/individuell sak.

    Ja, det med karbs på kvelden er nok ikke så gale som folk vil ha det til, spesielt dersom man har trent rett før. Da suger jo kroppen til seg det meste, og bruker det "rett" uansett. Smiley
    17  Generelt / Åpent forum / Sv: iPhone på: 06. november 2008, 22:53
    Det finnes haugevis av tråder om dette emnet overalt på nettet.

    Den nye Iphonen kan du bare få kjøpt med abonnement. Den billigste metoden er å kjøpe den med det billigste abonnementet for så å si opp greia. Hvis jeg husker riktig kommer den på 4000kr+ for 8GB versjonen.

    Etter det kan du gjøre absolutt hva du vil med den, lykke til Smiley.

    Ja, har undersøkt disse muligheten også. Og som sagt har jeg lest utallige poster på nettet, men er faktisk ikke så veldig mange av de som jeg har funnet som handler om den nye.

    Kjøp deg Ipod touch xD Den har alle "spesialeffektene" som en Iphone har untatt Kamera og mobilfunksjon. Men bare vis Du Tar ned "brannmuren på ipoden som er ganske enkelt.
    Link til hvordan du gjør det: http://www.youtube.com/watch?v=w0v91MIepB0
    Forresten det er egentlig ikke så stor fordel med 3g. Cheesy   
    mvh meg Cheesy

    Nei, kan fort hende at jeg kjøper den gamle, viss det er sikrere å låse opp den. Men å kjøpe en ipod er jo nesten like dyrt (i usa vs norge) som å kjøpe iphone.
    18  Generelt / Åpent forum / iPhone på: 06. november 2008, 21:05
    Heisann

    Foreldrene mine er i USA nå. Hadde egentlig tenkt å kjøpe meg speilreflekskamera (Nikon D80 med 18-135mm linsekit), men siden dollaren er såpass sterk (eller kronen så svak), så var det ikke mye å spare der uansett.

    Nå har jeg heller tenkt å kjøpe meg en iPhone gjennom de. Noen som har gjort det? Kjenner en del som har kjøpt den gamle versjonen i USA, og det var smal sak å låse den opp i Norge.

    Vurderer nå å kjøpe som sagt, men vet ikke om jeg skal kjøpe den gamle eller den nye. Kort sagt har den nye 3G og GPS, noe som jeg ikke er helt skråsikker på om jeg trenger. Tongue I tillegg syns jeg den nye ser MYE kulere ut, selvom det faktisk ikke er store forskjellen. Tongue

    Hva er egentlig den store fordelen med 3G, utenom god hastighet på nettet på mobilen?


    Noen som vet om det er vanskelig å låse opp den nye iPhonen? Vet at det er smal sak med den gamle, men er litt usikker på om det går med den nye enda. Har drevet og lest litt og søkt litt, uten å bli så veldig mye smartere.

    Takker for svar  Cheesy
    19  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Trene tiiidlig/seint på dagen på: 06. november 2008, 21:01
    Ingen som har noen tips eller meninger om den optimale løsninge med trening tidlig/seint?
    20  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: havregryn og nudler på: 03. november 2008, 12:50
    Skal selv investere i eggnudler fra SantaMaria jeg og, og titte litt på innholdet. Når de kaller det eggnudler, så er det jo eggnudler vel? Tongue

    Laksefileet fra First Price, er fortsatt Laksefileet. Tongue
    21  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: havregryn og nudler på: 02. november 2008, 21:38
    Noen som har noen sunne nudler på lur då?
    22  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Trene tiiidlig/seint på dagen på: 27. oktober 2008, 22:42
    Heisann

    Driver og studerer for tiden, og av den grunn blir det en del trening tidlig om morgenen, og seint om kvelden. Har blitt mest styrke nå på høsten, men skal begynne med litt mer regelmessige kardioøkter nå og.

    Når jeg trener styrke om morgenen, står jeg opp ca halv 7, spise frokost, også er jeg på treningsenteret en time etterpå. Godt med et godt måltid innabords før man begynner.

    Men med en joggeøkt om morgenen, får jeg et lite problem. Jeg blir fort kvalm, med "mye" matinnabords når jeg skal løpe. Hvor mye trenger jeg å spise for at kroppen skal tåle påkjenningen av trening tidlig om morgene? (tenker på katabol/anabol fase og hormonivåene).

    Og litt samme problem om kvelden. Etter en lang joggetur, vil jeg helst bøttenedpå litt karbohydrater og raske proteiner. Men dette er jo seint på kvelden, som er ugunstig med tanke på karbohydrat inntak. Eller vil dette "nulle" seg ut, siden det er i forbindelse med trening, og kroppen suger det til seg?
          Men siden det er seint om kvelden, trenger jeg vel ikke det "gode" måltidet ca 1 time etterpå dette igjen?

    Takker for alle svar. Wink
    23  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: havregryn og nudler på: 27. oktober 2008, 22:35
    Bumper denne tråden jeg, som jeg selv startet for et par år siden. Wink begynner å bli lei min vanlige kombinasjon med pasta/ris/linser. Smakte en pakke med Santa Maria egg nudler forrige dagen, som jeg syns var kjempe godt. Men kastet pakken før jeg fikk vurdert næringsinnholdet. Noen som har sett på denne?

    Og må jo være noen bra type nudler der ute? Elsker nudler, av en eller annen grunn er det så mye bedre enn vanlig pasta (da kanske pga alt fettet. Smiley )
    24  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: Kardio: Polar på: 20. oktober 2008, 22:59
    Er det evt noen som har et Exel program de har laget, bra for oss som trener styrke, og litt kardio ved siden av?

    Er det vanskelig å lage noe slikt? Tenker slik at det kommer opp sektordiagram/grafer osv. Litt løst forklart, men dere skjønner gjerne. Wink
    25  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: boksing i trondheim?? på: 08. oktober 2008, 16:10
    Ja, stemmer det, leste alt eg og. Wink

    Hyggelig å høre at hon trives, tror eg skal prøve det samme kurset etter jul, og se om det er noe for meg. Har alltid hatt en liten drøm om å begynne med boksing.

    Ser egentlig ut som at dette er den mest profilerte bokseklubben i Trondheim. Finner ikke noe særlig annet på nettet.
    26  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: boksing i trondheim?? på: 07. oktober 2008, 22:09
    prøver å bumpe denne jeg. Wink
    27  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: boksing i trondheim?? på: 05. oktober 2008, 22:55
    Lurer på det samme. Tenker å begynne på boksing til etter nyttår.

    Dette høres jo greit ut då:

    http://www.b-30.no/omb30.htm

    Noen som har meninger eller noe om denne klubben? Boksing-30 heter den eller noe?


    Har og hørt om Ulfan bokseklubb, men finner ingen webside.
    28  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lagringstid på mat på: 17. september 2008, 19:19
    Har du fryser? Da kan du lage ris og kylling for hele uken og dele opp porsjonene i brødposer. Men kokt egg lager man jo på 7 fraværende minutter, er ikke akkurat tidkrevende det?

    Ja, har fryser, men dagene blir såpass forskjellig hver uke, så er litt vanskelig å planlegge skikkelig enda. Har gjort slikt før jeg ble student. Nei, ikke tidkrevende, men unødvendig, dersom man bare kan ha det liggende klart i kjøleskapet. Wink

    Som student kan jeg love deg at du antagelig har bedre tid enn de fleste til å mekke litt mat, men pytt pytt Wink

    Det meste holder 2-3 dager i kjøleskap så lenge det er tilberedt. Smaken forrringes selvfølgelig, men nok en gang - pytt pytt Smiley

    I rå tilstand er kylling nevnt over som noe lite holdbart.
    Fisk er enda mindre holdbart, så primært bør en ikke lage opp til mer enn 1-2 dager av gangen dersom det ikke skal fryses

    Ja, tenker å lage mat hver søndag og onsdag, så noe slikt passer bra. Hittil har det bare blitt kjøtt/fugl/fisk og linser, men litt ris har jeg fått tak i nå, så det blir bra.

    ... for å være ærlig er jo helt sjokkert over kor mye det faktisk er å gjøre. Hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle sitte på skolen nesten hver dag til klokken 19.00 og gjøre matte, for å gå hjem og jobbe videre med noe annet. Men har hørt at NTNU stiller litt høyere krav til folk, litt mer innleveringer og slikt da, så kanskje det er litt spesielt for den skolen. Men er morro då!
    (Ikke det at jeg misunner voksne i jobb, trening, familie, mat, tidspress og dårlig samvittighet då. Også skal man faen meg være sosial og) Tongue
    29  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Lagringstid på mat på: 16. september 2008, 09:25
    Heisann

    Som ny student er jeg på utkikk etter å spare tid. Driver og koker egg for hele uken, og legger de i kjøleskapet. Jeg bare lurte raskt på hvor lenge egg, kylling og slikt egentlig kan ligge i kjøleskapet, før det begynner å bli dårlig?

    Lite lysten på å erfare dette for å finne det ut. Tongue
    30  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Innvandrer butikk i Trondheim+ris på: 15. september 2008, 23:07
    Ligger en rett ved 3T midt-byen i en tverrgate der, også tror jeg det er en i fjordgata.

    Hmm, jeg leitet litt, men fant ingen butikk i nærheten av dette. Vet du litt mer nøyaktig hvor den er?


    Det eneste jeg fant her var noen boliger, og noe eldreomsorg. Tongue
    Har du blingset på kartet? Tongue
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 212
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!