Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 56
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Treningsforums fremtid på: 02. mars 2013, 22:32
  Før kunne jeg bruke mye tid hver dag på forumet, nå tar det meg ca 10sek å se igjennom. Moderatorene før ble plukket utfra aktivitet og kunnskap virket det som, nå er jeg usikker på kriteriene?
  Spør en spørsmål her blir en enten nedspammet av synsere og egen erfaring (fra nybegynnere) eller så blir en slengt dritt i pågrunn av formulering var feil. (Unntak finnes dog).

  Jeg husker mange debatter og intressane tråder, både off og on topic, de er vel så og si ikke eksisterende lenger.

  Før fant en innlegg fra mange av de fremtredene profilene i miljøene, alt fra bodybuilding til styrkeløft, ikke så ofte en ser disse poster lenger.

  Har glemt navnet på mange av de tidligere brukerene som jeg savner, men dette var brukere som hadde my kunnskap både om trening og andre ting som gjorde at trådene ble mer interessante og kunnskapsfulle. Da gjorde de ikke noe om enkelte innlegg eller tråder ikke var av samme kvalitet, men allikevel kunne disse være underholdende.

  Hilsen en som har vert forumbruker siden 2003 og har lært en hel del, men som ikke ser så stor verdi av forumet lenger, for annet enn å følge med på WSM, Arnold C, og NSM.
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Spørreundersøkelse på: 19. februar 2013, 16:44
  Svart. Smiley
  3  Generelt / Antidoping / Sv: NRK-profil mener proteinpulver er inngang til doping på: 13. januar 2013, 20:26
  Oi, jeg håper du bare spiller dum nå..?

  "Han mener resultatene som folk får mens de går på proteinpulver kommer av at man blir mer bevisst generelt og ikke på grunn av selve tilskuddet. "

  Er det noen spesiell grunn til at du ikke tok med det i det flotte resonemanget ditt?
  Skal innrømme at jeg hadde glemt dette da jeg las artikkelen tidligere. Uansett kommer det ganske klart frem at dette bare er synsing fra hans side. Videre lurer jeg på hva han mener med mer bevisst generelt? Er det kostholdet han da tenker på?
  4  Generelt / Antidoping / Sv: NRK-profil mener proteinpulver er inngang til doping på: 13. januar 2013, 17:00
  Synest det er artig at artikkelen starter med Andersen som sier:
  Sitat
  Når en 18-åring merker resultater av proteinpulveret og deretter stagnerer vil vedkommende fort hive seg på bølgen av andre unødvendige og fristende produkter.
  Og avslutter med en ernæringsekspert som mener:
  Sitat
  imidlertid at ingen trenger tilskudd som protein.
  og at
  Sitat
  Uansett hvor mye man trener, så klarer man å få i seg det man behøver gjennom et vanlig kosthold. Får du i deg altfor mye protein, kan det gå ut over nyrene, sier kostholdseksperten.

  Det jeg får ut av denne artikkelen er at proteinpulver funker kjempebra, men en bør holde seg unna.
  Det er kjempe lett å få i seg mye proteiner uansett, men det er skadelig.
  Informativ artikkel, og "ekspertene" virker veldig opplyste.
  5  Generelt / Antidoping / Sv: - Biceps vokser, men det gjør hjertet også på: 15. desember 2012, 17:58
  Artig at dere nevner Raymond M. M., skroller dere ned i artikkelen i første innlegg driver han på å argumenterer mot forskningen, så han har nok fått det med seg ja.  rofl

  Kan være sannhet i det styrketreneren skriver om at stort protein inntak også kan være med på at "hjertet" vokser "xtra". Uansett vil jeg tro at steorider og vekst vil ha større innvirkning enn proteiner, hvertfall dersom en skulle tro at protein vil ha stor innvirkning.
  (Litt klumsete formulert).
  6  Generelt / Konkurranseforum / Sv: Benkpresskonkurranse på: 05. desember 2012, 00:02
  Klar over at det er uheldig å gjøre begge deler. Sette utsettelse og frata utsettelse. Vi har og villet fått pepper for å gjøre en av delene.Men en frist er en frist og sette utsettelse var dumt av meg som også fikk reaksjoner.


  Vi skal kjøre flere konkurranser på nyåret. Nå har vi fått kjent litt på det, lært litt hva som fungerer og ikke fungerer. Så tar vi med det videre til neste konkurranse!

  En ting som også kan ha ført til lav deltakelse var at den med mest repps vant. Da blir det lite nødvendig for andre å bidra når de ser at en alt har klart 25 og de klarer 15. (Mulig dere skrev dette, men jeg har ikke fått med meg -->) Dersom dere hadde annonsert at den med flest for eksempel vant 2000 og så ble det trekt 4 som vant 500 i hver klasse ville nok deltakelsen vert høyrere, samtidig som det blir rettferdig (den som tar flest vinner).
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bergan01, Jr nm 2012 på: 21. november 2012, 19:16
  Gratulerer med kjempe resultater!
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Fikk mail fra Canal Digital. Dustehuer. på: 12. november 2012, 23:29
  Og en annen ting; de 3 kanalene dere truer med eller allerede har trukket; vil jeg ha nyheter kan jeg få dette verden over på mobilen, så jeg trenger ikke et nyhetsanker som har pratet seg bort på julebordet og blitt nedgradert til nyhetskanalen til å fortelle meg dem.
  Bliss? Alt du trenger er en PC med youtube og søke «stupid talkshows and fucked up makeovers» og så har man gratis tilgang på alt dere noensinne har sendt på den kanalen. Til slutt, filmkanalen? Dere er omtrent sist ute med alt av filmer, og nei, jeg trenger ikke å se Air Force One hundre ganger. TV3 har allerede sendt denne filmen så mye at selveste Harrison Ford selv er drittlei.   rofl

  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Motivert 95mod logger på: 16. juli 2012, 22:17
  ropS Smiley
  10  Trening / Strongman / Sv: Nordens Sterkeste Mann 2012 på: 01. juli 2012, 02:00
  Mange TF medlemmer som var der som kunne gitt en kort rapport og evnt tatt noen bilder.. Men Men.. bedre å bruke noen arkivbilder og kopiere hva som er skrevet på en svensk side etter å ha oversatt det i google translate.. Tf suger om dagen.. Både forumet og og bladet. Eneste grunn til å være her er at det er kun her en kan holde seg litt oppdatert på hva som skjer i strongman

  Ja er helt enig, har fulgt med på forumet siden begynnelsen. Før var forumet en ressurs side der en kunne stille spørsmål og få råd samt holde seg oppdatert. Nå får en enten "kjeft" for å stille spørsmål, eller utallige forskjellige svar fra synsere som har lite erfaring, og kompetanse. Det virker som om alle som tidligere hadde en lidenskap, erfaring, og kompetanse innen spesielt styrkesport, har forlatt forumet. Noe jeg kan skjønne, da jeg ser enkelte brukere som har "tatt over" forumet.

  Kanskje strengere moderering hadde vert noe?

  Problemet til magasinet er at mye av det som står er blitt gammelt nytt i det det kommet ut. Tror det var i fjor at vi fikk resultatet og oppsummering av Nsm noen måneder etter at det var holdt, samt et intervju med vinneren enda senere.
   
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som småbarnsfar :) på: 02. juni 2012, 22:00
  Gratulerer med flott innsats Smiley (hvertfall utfra dine egne ord Wink. Har selv ikke opplevd Skjerven etter 15 mil, men bor 5 km i fra bakken så har syklet den litt og den er tung nok da for meg :p. Føler selv at det alltid er mye motvind ned fra Dalsleitet og til Voss, særlig på den nye traseen mot Palmafossen.

  Kanskje jeg skulle begynt å logge mine (mindre strabasiøse) sykkelturer også, men nett nå er det PSMF diett så jeg kan klatre Skjerven lettere, så energi nivået er ikke på topp, men blir nok tur til Granvin i morgen. Ha en fin kveld og sorry for å mase mye unødvendig i loggen din Tongue
  12  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: Hagenisse World Cup til vinteren på: 30. mai 2012, 21:35
  Flott at du ordner med tilskudd Rulatoren. Har vert borte en stund siden mobildekningen i skauen er svært dårlig. Særlig etter at nissen prøvde å få tak i ett ekorn som klatret opp i eneste masten som var. (Ligger lavt etter det lille "uhellet" med blondina). Dagene har gått til å få i gang brygging av tresprit/metanol, men dette gikk så tregt at nissen klikka å begynte å spise trær i steden. Så det ordnet seg på et vis. Ikke så ideelt som ren metanol, men det ser ut til at det demper higen og abstinensene til nissen.
  Problemet er at avskogningen av området nok begynner å trekke til seg folk.

  Ser at dere begge er ganske opptatt av utstilling, til nå har jeg bare brukt nissen min som selskap, og turvenn, men konkurranse høres interessant ut. Har dessverre ikke fått sosialisert nissen min noe særlig så må vel begynne med dette. Noen tips, gode områder å gjøre dette på? Hadde det ikke vært for uhellet hadde jeg kanskje begynt forsiktig med et besøk ved Oslo opera. Ser det skulle være konsert der i dag så mulig å treffe på litt folk han kunne hilst på tenker jeg. Ønsker også å sosialisere den med barn så dette ville nok være perfekt.

  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkelsesong er i gang! på: 29. mai 2012, 12:30
  Spor Smiley
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som småbarnsfar :) på: 28. mai 2012, 19:00
  Spor. Artig å følge med på noen som logger sykling Smiley
  15  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: Hagenisse World Cup til vinteren på: 24. mai 2012, 13:35
  Himmel og hav!  Finnes det noen andre utstillere i verden som kan skilte med både en stor boliviansk djevelnisse (Fata diabolicus maximus boliviensis) og med en mongolsk hagegnom (Fata mongoliensis horriblis extremalis)?  Dette vil såvidt jeg kan skjønne feie all konkurranse av banen.  Spørsmålet er bare om noen øyenvitner vil overleve at disse nissene stilles ut som et samlet lag.  Uansett vil dette sette en helt ny standard innen hagenisseutstilling.

  Gabor påsto at et internasjonalt mafiakartell prøvde å krysse stor boliviansk djevelnisse med mongolsk hagegnom en gang på 70-tallet.  Ingen vet sikkert hva som skjedde videre, for ingen av oppdretterene overlevde dette eksperimentet.  Men myten vil ha det til at resultatet av eksperimentet lusker rundt i den dype jungelen på Sumatra den dag i dag.  Om dette er sant, så er dette garantert verdens farligste levende skapning.

  Jeg driver på nybegynnernivå sammenliknet med deg.  Men når det gjelder statsstøtte, har jeg et opplegg klart som vi overgå ditt NAV-system.  Jeg kjenner nemlig en sentral byråkrat i Kulturdepartementet (helt sant!).  Han er en nøkkelperson innen fordeling av midler til kulturformål i Norge.  Han skal avlegges et vennlig men bestemt nissebesøk.  Nå skal hagenisseutstilling defineres som finkultur, med økonomiske rammer som får innkjøpsordningen for lyrikk til å blekne.  Dette blir et gullkantet opplegg!
  Hei, søkte litt på nettet og da dukket innlegget ditt opp. Greien er det at jeg har en krysning av boliviansk djevelnisse og mongolsk hagegnom, kalles Bodom (usikker på latinsk utrykk da den er såpass ny). I går når jeg gikk å luftet den, har koblet den fast til et Scania førerhus. Det som skjedde var at han så ei blondine i vannkanten og ble så yr, at han trekte like godt hele førerhuset ned til henne (var en bratt skråning), og det gikk som det gikk. Var ikke så mye igjenn å skjule etterpå.

  Jeg måtte la førerhuset stå, men tviler på at de klarer spore det tilbake til meg, kommer uansett til å ligge lavt en stund. Det jeg egentlig lurer på er om dere har et tips til førerhus som kunne klar å holde Bodomen min på veien evt har jeg sett en del på Leo 2  og Abrahams 2 , de koster jo en del, men det jeg er mest redd for er om dette vil stikke seg ut, eller om det ikke er så nøye når det kanskje er freak faktor nok at en nisse trekker den? 
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 56
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.