Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hjelp for å finne riktig tilskudd til 16 åring. på: 22. november 2014, 22:14
    Kjedelig,men i mine øyen det mest passende svaret: om kostholdet hans er så bra som du skriver trenger han i utgangspunktet ikke tilskudd. Men for å forbedre restitusjonsprosessen ville jeg nok vurdert proteinpulver etter trening siden han strever med å få i seg mat da. Hva han eventuelt skal innta før trening avhenger litt. Hvorfor strever han med å få i seg "rett mengde" mat før trening?
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Trene et par timer etter stor dessert? på: 01. november 2014, 21:21
    Hvorfor skulle det ikke gå bra?Så lenge kropp og sjel føles bra er det å ta en skikkelig økt det.
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kyllingfilet vs Kyllingkjøttdeig på: 26. oktober 2014, 23:48
    http://www.prior.no/middagsprodukter/kyllingkjoettdeig-article34758-16722.html
    http://www.gilde.no/produktkatalog/andre-produkter/kvernet-karbonadedeig/

    Varier med tilbehør(Potet, søtpotet, pasta, ris,gryn, wok,grønnsaker,buljong,krydder o.l)om du synes det begynner å bli kjedelig da vet du. Spiser du mye tunfisk,laks, kyllingfilet og kalkun spiser du allerede de billigste alternativene. Videre kan du da vurdere å gå opp litt i pris med f.eks. nevnte karbonadedeig, vilt, hval, filet av storfe og svin osv. Eller så kan du jo handle inn proteinpulver og lage deg proteinrike bakevarer og liknende. Pannekaker eller pizza med ulike topping funker jo godt. Andre alternativer: fylte horn, grøt(f.eks. havregryn blandet med sjokoladeprotein), ulike supper og mye mer. Kanskje vil du like å eksperimentere etter hvert.
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kyllingfilet vs Kyllingkjøttdeig på: 26. oktober 2014, 23:24
    Om du synes det er kjedelig kan du jo variere med andre meget gode kilder til protein(tunfisk, kalkun, laks, torsk og mye mer). Hva mener du med bedre?Både smaks- og næringsinnholdmessig er det jo personlige preferanser som gjelder.
    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kyllingfilet vs Kyllingkjøttdeig på: 26. oktober 2014, 23:02
    Skal da fungere godt det.De fleste sverger nok i all hovedsak til karbonadedeig til de middagene du nevner, men har du ikke noe imot å få i deg bittelitt ekstra fett er jo kyllingkjøttdeig et fint alternativ. Det er jo også ganske lett å lage selv om du har kvern.Da kan du blande inn dine favorittkrydder og liknende også.Personlig liker jeg å blande kvernet kjøtt med litt jalapenos,cumin og cayenne.
    6  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Hvordan få slankere overkropp med styrketrening? på: 30. september 2014, 19:06
    Om du ikke ønsker å bli bredere bør du vel i all hovedsak droppe styrkeøvelser som innvolvere skuldre.Kanskje fokusere på armer og mage isteden. Bicepscurl, franskpress, crunches, planke, benkpress og liknende er øvelser du kan prøve.
    7  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Nybegynner trenger litt veiledning på: 06. august 2014, 04:34
    Cardio er f.eks. gåturer, løping, intervaller o.l. Altså øvelser som går mer på utholdenhet.Dette for å blant annet bruke andre energikilder.F.eks. er det mange her inne som går rundt 30-60 minutter før frokost for å forbrenne mer fett.
    8  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Aggresiv av Kre-alkalyn Hardcore og andre protein pulver? på: 13. juli 2014, 15:47
    Kanskje skyldes det enkelt og greit et høyere testosteronnivå på grunn av økt treningsmengde, eller at psyken har fått seg en trøkk på grunn av stresset fra både trening og familiesituasjonen.  For som SFV har sagt mange ganger: proteinpulver inneholder ikke hormoner og har derfor ingen innvirkning på humøret i nevneverdig grad.
    9  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Trenger hjelp til å gå ned i vekt!! på: 12. juli 2014, 15:47
    Avhengi av hva du får servert hjemme ville jeg vurdert å lage maten selv,eller i alle fall takke nei til de mest "usunne" variantene.
    Legger også merke til at du stort sett skriver om styrkeøvelser.Ville inkludert noen lange gå/joggeturer.Personlig fant jeg dette mest nyttig da jeg gikk ned i vekt. Ellers er det bare å spise mindre kalorier så går du ned skal du se.Du må bare ikke bli for utålmodig. For rask vektnedgang kan få nokså alvorlige konsekvenser for både fysikk og psyke.
    10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Måltidsplan på: 11. juli 2014, 22:09
    Siden de mer erfarne har sett liknende poster før,og sikkert er lei av å måtte presisere dette, skriver jeg det;
    Høyde, vekt, når trener du,hva trener du mer spesifikt?Trenger slike opplysninger for å kunne sette opp best mulig.

    Uansett kommer du nok til å få mange forskjellige svar siden det er delte meninger på området.Noen går for lavkarbo, andre konsentrere seg om ulike makrostoffer på bestemte tider av døgnet osv. Mitt tips er derfor å prøve de ulike tipsene i lengre perioder, for så å finne den som passer deg og din psyke og fysikk best.
    11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvor kjøper du kyllingfileten din? på: 10. juli 2014, 21:43
    First Price fra Kiwi.Stort sett meget høy kvalitet til den prisen synes nå jeg.
    12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Mager Kesam vs Cottage Cheese på: 09. juli 2014, 22:39
    Synes det er en fin pris jeg. Bruker kanskje rundt 1/4 pr. måltid. Smaker godt, en god del næringsstoffer og mye mer. Vell verd pengene i mine øyne.
    13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Mager Kesam vs Cottage Cheese på: 08. juli 2014, 04:34
    Mengden fett på kroppen avhenger av forholdet mellom kalori-inntak og "uttak".Fett har en større mengde kalorier pr. gram enn karbohydrater, men hva som er best for å slanke bort litt overflødig fett er det svært delte meninger om. Personlig har jeg godt synlige mageruter,og som skrevet liker jeg MK etter trening og Mager CC før trening. Til en kyllingsalat ville jeg nok valgt MK om du ønsker et "balansert" måltid med både karbohydrater, proteiner og fett. Er jo som du sier en veldig fin måte å lage en dressing på.Du kan jo f.eks. røre inn noe krydder du liker eller mose grønnsaker og blande inn i den. Men bruker ofte også CC til slike formål.Gjerne om jeg ønsker en mer basisk smak i forhold til mer syrnede smaker.Smak og behag.Prøv deg frem og eksperimenter.
    14  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Mager Kesam vs Cottage Cheese på: 07. juli 2014, 15:21
    Her blir det smak og behag.CC har et større innhold av fett og proteiner mens MK har et større innhold av karbohydrater.Dermed må du rett og slett bare vurdere hva du ønsker å innta mer av. Personlig bruker jeg gjerne å blande inn litt proteinpulver i MK, og bruke det som "smør"på rundstykker med kylling etter trenings, og Mager CC med kanel på rundstykker til dagens første måltid. Dette siden jeg er opptatt av å få i meg nok karbohydrater etter trening, og mesteparten av fettet tidligere på dagen.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!