Visning av honnrposter for Beast_it
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Ryggøvelser for korsryggen ? 17. september 2015, 10:11
  Hei.
  En ting jeg har lært er at leger ikke alltid har rett. Jeg er født med en skrå plate-tingtang i korsryggen som har alltid ventet på lur. Våren 2013 under et maksløft i kongeøvelsen markøft så klarte jeg ikke å holde god teknikk, det ende med intens smerte og et legebesøk. Der fikk jeg også dårlige nyheter. Hadde problemer med å gå i 2-3 måneder, men ga ikke opp treningen som jeg enda brant for. Jeg klarte -heldigvis- å trene opp korsryggen igjen med øvelser jeg fant passende. I dag river jeg opp i markløft til stangen brekker før ryggen! Dette takket være sterke muskler som støtter opp ryggen.

  Øvelsene jeg brukte var maskiner som isolerte korsryggen, og statiske kroppsvektøvelser som planken og andre core-øvelser. Etter hver startet jeg rolig med markløft og økte gradvis etter hva ryggen kunne takle.
  Jeg lærte på den harde måten hvor mye man bør sette pris på en frisk og sterk rygg. Så lenge jeg trener så holder jeg ryggen frisk.
  Er ikke hver dag ryggen er enig i markløften, men da bytter du bare om litt på treningsrutinen.

  Poenget er, det er fortsatt håp. Nå vet jeg ingenting om skaden, men livskvaliteten er mye bedre med en frisk rygg, så fokuser på den.
  Dessuten økte jeg kraftig i markløft etter å ha styrket ryggen betraktelig på kun noen måneder.
  Nå er det spesielt viktig at du har perfekt teknikk. Ta statiske core/korsryggøvelser og isolerte i maskin. Når du klarer det, så bøy og tøy ryggen, det vil booste fremgangen. Deretter starter du forsiktig med markløft.
  Honnr gitt av : hveding547, 18. september 2015, 19:15
  Sider:
 • 1
 • Slik finner du treningsmotivasjonen etter et opphold.
  Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon. Godt Nytt År!
  Hvis du vil forbrenne fett er tredemølle og sykkel gårsdagens nyheter.

  Slik kommer du i form i 2020

  Trening28.12.20192075

  Følg disse 6 rådene for hva du må eller bør gjøre.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening23.12.2019352

  Hva bør du trene først for optimal effekt?