Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hjelp/Råd/tips søkes ASAP på: 10. oktober 2014, 15:20
    Tusen takk, dette var akkurat det jeg trengte! Smiley
    2  Trening / Forum for ungdom / Hjelp/Råd/tips søkes ASAP på: 10. oktober 2014, 10:19
    Hei, jeg er en gutt på 19 år gammel som sliter veldig med fysikken.
    Jeg hadde innrykk i forsvaret 8 august i PBN i Troms fylke.
    Jeg er ca 187cm høy, veier rundt 75kg, så jeg sliter ikke med fedme eller å være altfor tynn.
    Ting jeg har lagt merke til er at jeg spiser veldig mye, men legger veldig sjeldent på meg pga for høy forbrenning.
    Spilte fotball siden jeg var 5 år, og var bedre enn gjennomsnittet.

    Det var litt basic om meg og hva jeg gjøre, for nå kommer problemene.
    Når jeg kom inn i forsvaret forventet jeg at det skulle være tungt, men da at det skulle være gjennomførbart. Jeg hadde ikke testet meg selv på div ting som push-ups, sit ups, 3000m osv. Men det tok ikke lang tid før jeg merket at jeg slet, og jeg fant fort ut at jeg var kanskje i dårligst form av alle. Jeg slet med kondisjonen, det var vanskelig å løpe med pakning på, jeg slet med styrken og utholdenheten. Så på de fysiske testene som egentlig kom ganske raskt, så fant jeg ut at jeg lå veldig langt etter.
    Resultatene:
    -3000m 15 minutter
    -Push ups, 10
    -Sit ups 20
    -Hangups 2


    Det værste av alt var at jeg virkelig ga alt, og det var så deprimerende og vondt å se at jeg faktisk var elendig. Det er rett og slett bare flaut. Når vi gjør øvelsene kommer folk bort og spør: "Hvor mange klarte du?" også skal jeg svare "jeg klarte 2, hvor mange greide du?" nei de greier 20 og 30....

    Jeg sliter med selvtilliten, noe som jeg aldri har gjort før, og jeg trenger hjelp. jeg har vært redd for å gå på treningsstudio fordi jeg er redd hva folk synes, og jeg synes det er vondt å prestere så dårlig. Jeg forventet aldri å være superman i forsvaret, men jeg trodde jeg var rundt gjennomsnitt. Jeg er litt spinkel, men ellers helt normal kropp, glatt mage (ikke noe sixpack), helt ok ben. Så i skrivende stund så sitter jeg her og lurer på hva faen skal jeg gjøre? Hvordan skal jeg begynne? Hvor skal jeg trene? Hva skal jeg spise? Jeg føler ikke at den gratise treningen man får i tjeneste har hjulpet så veldig heller. Hva slags protein pulver skal jeg kjøpe, om jeg skal kjøpe? Jeg har ikke tenkt på eller vurdert bol, fordi noen i familien gjorde det en stund, og for å gjøre det kort så er ikke han den han engang var.

    Jeg håper dere har noen tips og kanskje kan få meg på rett vei og hjelpe meg med å finne motivasjon, selvsikkerhet og progresjon.
    Hvis dere lurer på noe som er kritisk til hvordan dere skal gi meg råd, så vær så snill og kommenter, så skal jeg finne ut av det fortløpende.

    Jeg håper ikke det er noen misforståelser, jeg har ikke lyst til å bli stor og sterk, jeg vil bare være i god form med god muskulatur. Jeg har ikke et behov for å se ut som hulken. Og hvis noen føler at innlegget er støtende om de mener at jeg synes det er dumt å være tynn, så kan jeg heller prøve å omformulere meg, fordi jeg vet at det er sikkert noen som har det værre enn meg.

    Tusen takk på forhånd, jeg kommer tilbake og sjekker rundt 18 tiden grunnet bataljonsoppstilling som tar litt tid.

    Mvh Erik
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!