Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 41
  • 16  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 04. september 2011, 15:39
    Det er jo her vi er uenige, og jeg tror ikke vi kommer til å bli enige heller. Men det er nok ikke krise for verken deg eller meg. Det viktigste er at vi får belyst saken fra hver vår side, så får det være opp til hver enkelt å gjøre seg opp en mening om hvor de står. La oss fortsette å holde det på dette nivået Smiley

    Jeg mener vi overhodet ikke kan legalisere det - nettopp fordi vi vet for lite om det, og da spesielt senskadene det kan være at de gir. Personlig forstår jeg heller ikke poenget med å skulle bruke det, da det verken kommer til å kurere kreft eller gjøre verden til et bedre sted, og derfor ser jeg ingen grunn til legalisering. Det er selvfølgelig kun min subjektive mening, og den er neppe representativ for hele befolkningen.

    Den lille kunnskapen man har om AAS, får meg til å tenke at det ikke er grunn til å forske videre på det. Vi vet at det KAN ødelegge deg, det KAN gi deg ditt og datt og det KAN være dødlig. I min verden er det en slamdunk, men som sagt: jeg vil bli mindre, så jeg er en wacko her på TF Smiley

    Jeg forstår, som sagt, ikke hvorfor man skal ha muligheten til å velge. Jeg syns ikke man skal få lov til å velge om man skal betale på bussen eller ikke, jeg syns ikke man skal få lov til å velge om man skal bruke kokain eller ikke og jeg syns ikke man skal kunne velge om man skal bruke AAS. Selvfølgelig kommer det alltid til å være noen som vil bruke det. Men hvor går grensa? Skal vi tillate AAS, men ikke kokain? Hvorfor i så fall? Og hvor skal grensen gå?

    Jeg syns det er kjempefint at politiet bruker krefter på ulovlige preparater, det være seg AAS eller narkotika. I min verden er ikke det tulleforbrytelser, men jeg forstår at du ser det slik. Folk KAN drepe i AAS-rus. Jeg sier ikke at de gjør det hvis de tar det, men det KAN forekomme. Media blåser det ut av proporsjoner, det er jeg enig i. Men muligheten er fortsatt til stede.

    Hvorfor skal man få velge? Vi vet ikke nok om det til at folk kan ta et valg der de forstår konsekvensene som KAN dukke opp nå eller senere. Syns du det er greit at mennesker du er glad i skal være forsøkskaninener når de ikke vet hva de egentlig tester ut? I så fall: er det greit om de brukes som forsøkskaniner for ny sminke? Her vil de heller ikke få alle konsekvenser oppgitt på forhånd, men hvis de selv vil; syns du da det er greit?

    Med andre ord du vil ikke ha et samfunn der mennesker kan ta sine egne valg? De evt valgene man kan ta er godkjent av staten først :/

    Jeg skal aldri legge meg til slik sau mentalitet, lever heller utenfor flokken selv, så kan du la deg gjettes rundt med et smil..


    17  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: den store tattoo tråden på: 04. september 2011, 15:27
    Skal da bestille ny tattoo time snarest mulig, og denne gangen skal jeg enten bygge på tribalen som jeg har på utsiden av underarmen, eller  ta en ny en på ryggen.

    Ideer:

    Bygge på tribalen jeg har og gjøre den tykkere så det passer inn. Muligens opp til nakken


    Skrive Be Strong  med en heftig skrift samt noe kult rundt ..

    Har dere noe forslag til dette?  noe bilder, eller et eller annet? Smiley

    Takk på forhånd Smiley

    gikk ikke tribal moten vekk ca når du var 10år gammel ?
    18  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 31. august 2011, 20:44
    Ok, for det første er det typisk meg å komme med personangrep når jeg blir sur, unnskyld  Embarrassed.
    Men innlegget ditt virker, for meg, naivt og uerfarent.
     
    For det første; Jeg har kjent mange, mange steroidselgere i mange år, blant annet sonet med dem. De selger definitivt mer en steroider. Og millioner tjener de ikke, det er nok høyt på rangstigen.

    Dessuten så er såkalt normalt bruk, eller medisinsk dose mye lavere en de fleste steroidbrukere gidder å bruke, og når man snakker om steroidbruk til trening så er det naturlig å snakke om mer en 250 mg sustanon hver fjerde uke.
     

    Du er tilgitt, kan selv virke brå,forhastet og useriøse i mange av mine innlegg..

    Jeg kan ikke utdype hvordan jeg vet ting jeg vet, sier seg selv vi sitter på et offentlig forum.

    Men du har all rett til å mene at jeg tar feil i ting jeg sier, er såpass oppgående at jeg tar kritikk med et Smiley
    19  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 31. august 2011, 20:07



    Flere en meg som synes Maui virker håpløst naiv og uerfaren?

    Hva legger du i naiv? og uerfaren?
    20  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 31. august 2011, 20:00
    nå er ikke parlagin forte veldig kraftige greier. Før så kunne man få somadriler for rygg smerter og d er kun en grunn for at dette ble ulovlig 09/10 eller tid dette var. Folk ble avhening delux! Ikke altid det hjelper å ha viljestyrke visst man bare har brukte sterke ting for lenge. kroppen blir avhengig, men trapper men ned gravis så klarer man jo det også:)

    Tror det var mellom 60-80 000 nordmenn som fikk somadriler på resept og dette var på samme resept skala som metadon. Jg tviler på at nesten alle disse var "svake" mennesker som du påstår. Dette var bare smertestillende og muskelavslappende men disse måtte ha dette for å "fungere". Og det fantes ingen god erstatter lenge.

    Mener du at disse var svake mennesker og at det kun går på viljestyrke? Folk generelt bruker ikke sterke preparater fordi de vil...

    Men jeg vil også si at MYE står på viljestyrke og holdninger det er jeg helt enig i, men på sterke preparater så kan man desverre fort bli avhengig om man ikke passer seg.

    Men dette handlet vel egentlig om steroider, så jeg personlig mener at tar men dette til bruk uten noen form for resept så er man viljesvak og tar raske løsninger

    Selvsagt ved en kronisk sykdom blir det med vilje styrke osv noe annet, da ser jeg heller ikke overforbruk som misbruk..
    21  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 31. august 2011, 19:54
    En smart kar sa
    "It is time we realized that that crimes without victims are like debts without creditors. They do not even exist. Any person who lies awake at night worrying about the private pleasures of other consenting adults has more than just too much time on their hands; they have some unjustifiable beliefs about the nature of right and wrong."



    Ja han var nok skikkelig smart. Forbrytelser uten ofre er det nok vanskelig å finne. Steroider, for eksempel, er skadelig for lever, hjerte, og nyrer. De forandrer også psyken din på flere måter, blant annet kan man fort få dårlig selvinnsikt, og bli hissig og påståelig. Selvbildet kan også bli oppblåst. Dessuten er mange av produktene "underground" laget av kriminelle som med det finansierer gud vet hva slags andre forbrytelser.Underground-produktene kan også være urene, noe som kan føre til store skader i kroppen.
    Så kjøp og bruk av steroider er nok ikke en forbrytelse uten ofre, og jeg tviler på at det finnes så mye annen kriminalitet som er offerløst.

    Nå må du utdanne deg litt innen det du snakker om..
    Jeg VET hva jeg snakker om når jeg sier steroide selgere legger ikke penger i annen krim, det er unødvendig for 90% av dem da de tjener millioner på noe de maks lander 4år i fengsel for..

    Skadene du snakker om får man ved ekstremt bruk ikke normalt bruk, har du hørt om TRT? Humm alle de som går på TRT må ja ha en ræva helse Tongue

    Grunnen til at folk får skader ved bruk av steroider er fordi de har lite kunnskap om det akkurat som deg Smiley




    22  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 31. august 2011, 19:45
    Maui: herlig å se hvordan den magiske champignon`en din fyrer av i noen innlegg Smiley

    Men fra spøk til revolver: tror fortsatt ikke det er noen som prøver å nekte deg eller andre å dope seg. Fyr på. Det jeg, og kanskje andre med meg, reagerer på, er nok heller:

    "Hvis du kun drar noen linjer kokain 2-3ganger i mnd og har eks gjort det i 5år, med andre ord et kontrollert bruk så er det ca like farlige som å ta seg 2-3 0,5l brus i uka.."

    For all del; jeg vet ikke om det stemmer. Det jeg derimot vet, er at det er en dristig uttalelse, og den bør følges opp med dokumentasjon. Hvor mye vet man om langtidsbruk av kokain? Er man tilregnelig i kokainrus? Selv har jeg ingen aning, men jeg ber om dokumentasjon for å støtte påstandene dine. Det er såpass mange unge brukere på dette forumet at jeg syns det er skummelt å kaste ut slik påstander - gitt at de ikke er dokumenterte. Om en av de yngre brukerne leser innlegget ditt, vil kanskje terskelen for å prøve kokain på neste fest være lavere enn den normalt ville - om du ikke postet noe slik.

    Misforstå meg rett: jeg mener ikke at du ikke har lov å mene det, ei heller at du ikke har lov å skrive det. Jeg ber deg bare tenke over at det er mange unge gutter(og jenter?) på dette forumet, og de skal nødig hjelpes i gang på dopfronten. I hvert fall ikke før de er modne nok til å ta en avgjørelse basert på mye informasjon, og ikke bare et enkelt innlegg Smiley

    Tror heller all kropps fokus på dette forumet ødelegger nok ungdommer, men det er en annen diskusjon..

    Helt enig at formuleringen ikke var den beste er bare ekstremt lei av idioter som skal komme fortelle andre hva de skal eller ikke skal gjøre, er man voksen skal man kunne ta egne valg uten at andre stikker nesa si oppi det..



    23  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 31. august 2011, 15:25
    Ja?


    Uploaded with ImageShack.us
    24  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 31. august 2011, 15:21
    Det var Jens som sa det ikke sant?
    Stoltenberg?
    25  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 31. august 2011, 15:16
    Ehhh?? Ok kanskje de smertestillende har slått i svime litt av det du har i toppen eller??

    Hva f*aen er poenget med å bruke noe som helst? Hadde du hatt så j*vlig bra syke så hadde du taklet smerte også da vettu Smiley Snakk med hue og ikke ræva..Og missoppfatt meg rett er du snill Smiley


    betennelse i 3 tenner med andre ord sterk tannverk, 3 visdoms tenner som skal ut AKA vente 3mnd på behandling er = smerte lindring.

    Hvorfor ikke kose seg? Hvorfor skal man ikke kunne ta seg et par valium hvis man vil eller en joint, hvem faen er du til å bestemme over folks liv..

    En smart kar sa
    "It is time we realized that that crimes without victims are like debts without creditors. They do not even exist. Any person who lies awake at night worrying about the private pleasures of other consenting adults has more than just too much time on their hands; they have some unjustifiable beliefs about the nature of right and wrong."
    26  Generelt / Antidoping / Sv: Steroider mot dårlig selvtillit? på: 31. august 2011, 14:44
    Narko,Steroider,Alkohol,junkfood alt er farlig hvis man misbruker det.

    Hvis du kun drar noen linjer kokain 2-3ganger i mnd og har eks gjort det i 5år, med andre ord et kontrollert bruk så er det ca like farlige som å ta seg 2-3 0,5l brus i uka..

    Alt med måte, er dessverre det fleste av oss mennesker ikke greier, vi mister kontrollen dermed ser myndighetene det som deres oppgave å varte opp de svake som ikke greier bruke ting kontrollert ved å forby..

    Personlig kan jeg ta 300 paralgin forte over 3mnd å kutte ut på dagen samme med mye annet, er bare spørsmål om vilje styrke..

    Hvis du bare skal kjøre en kur og ikke greier det så betyr det for meg at du er et svakt menneske uten særlig vilje styrke..


    27  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: rObinzj mot nm 2011!!! oppdatering s.112 på: 31. august 2011, 14:34
    Rå form Smiley
    28  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Er redbull usnunt? på: 21. august 2011, 23:19
    Det er litt for lett å si at det er gift uten å ha skikkelig peiling på dette stoffet. Jeg er som sagt ingen fanatiker, men tar heller å ser på saken med et veldig reflektert syn hvorav at jeg velger å tro at det ikke er farlig for en oppegående person med bra kosthold å konsumere aspartamholdige produkter i moderate mengder.

    Er jeg lite kritisk? Tja, synes nå heller du burde være mer kritisk til de studiene du referer til ettersom de fleste av dem er utprøvd på rotter og har diffuse konklusjoner. Selv om det er uavhengig forskning, så er det nødvendigvis ikke god forskning. Dette du viser til synes jeg er dårlig forskning. Ikke dårlig i den forstand av at de ikke har peiling på hva de gjør, men heller mangel på kontrollgrupper, menneskelig testobjekter og mer detaljer på hva som spesifikt fører til eventuellle negative hendelser over lengre tid.

    Selvfølgelig vet jeg at det er noen som tjener gode penger på disse produktene. Men det er også personer og firmaer der ute som tjener gode penger på helt vanlige matvarer også.

    Slik jeg ser det kan det aspartamholdige produkter føre til positive ting. Det kan f. eks. hjelpe overvektige personer å gå ned i vekt ved å erstatte sukkerholdig brus med kunstig søtet. Dette er ikke utelukkende nøkkelen til suksess, men det kan være akkurat den psykologiske effekten de trenger for å oppnå et varig vekttap.

    For andre igjen som ikke ønsker å bruke noe av energibudsjettet sitt på "tomme kalorier" (her; brus, juice etc.), men prøve å spise mest mulig fordelsaktig for sin egen livsstil, så kan det være å foretrekk å drikke et glass FUN Light, kunstig søtet brus e.l.


    Du vet at i Fun light fabrikken der produktet lages går de i samme drakter som soldater bruker ved kjemiske angrep?
    Og at brus med aspartam skal være noe spesielt fordel aktivt for folk som skal ned i vekt dessverre ikke er riktig, generelt lett produkter er ikke noe hjelp så lenge forbruket er høyt..

    Hvordan skal de forskerne som jeg refererte til finne mennesker som vil utsette helsen sin for aspartam? Folk er glade i helsen sin vetu Wink

    Fakta er at det finnes langt bedre alternativer en aspartam der ute, I Japan finnes aspartam nesten ikke, nesten all lett brus osv inneholder heller Steiva..

    Jeg vet man oppnår bedre helse av å ikke innta aspartam.

    Du får satse på at langtids virkingene ikke skader deg Smiley

    29  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Er redbull usnunt? på: 21. august 2011, 21:53
    dobbel innlegg.


    30  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Er redbull usnunt? på: 21. august 2011, 21:51
    Jeg vet ikke at det er gift, og tror heller ikke at du vet det.

    Synd at du ikke greier skjønne såpass.
    http://www.holisticmed.com/aspartame/recent.html
    Ikke sett deg fast i siden, les heller alle independent research.

    Du er som generelt de fleste lite kritisk og ser ikke det større bilde, vet hvor mye penger de tjener på servere deg aspartam? hva hadde du gjort for å fortsette tjene de pengene?



    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 41
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!