for Montana
  Visning av honnørposter for Montana
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Foreldre og Kroppsbygging 16. januar 2005, 14:50
    Sjebnens ironi. Hadde nettopp en lengre krangel/diskusjon med gubben, slo på datan.. og jaggu: det er visst andre med samme problemet!

    Fra jeg begynte å trene har eg stort sett bare opplevd motvilje fra faren min. Moren min derimot har etterhvert blitt vant med det, og har faktisk sjøl startet å trene og har fått mer sansen for alt som har med styrketrening og gjøre.

    Gubben har den vanlige holdningen om at "vanlig norsk kosthold" er alt du trenger og bla-bla.. men har sluttet å bry meg. Uvitenheten hans er egentlig bare en helsikkes motivasjonsfaktor!

    Det som er verre er venners holdninger. Før fikk eg stadig spørsmålet "Går du på proteinpulver??" .. ble litt paff, høres ut som noe skikkelig tabu-greier.

    Nå har riktig nok de fleste av kompisene lært at proteinpulver ikke er noe doping, snarere en lettere måte å få i seg riktig næring.

    Men forsatt får eg spørsmålet av enkelte.. og har et par tre svar som pleier å funke:
    "Jepp, eg går på karbohydratpulver (Major Carbs) óg!"
    "Ja, billigere enn å kjøpe det i biff-form!"

    Kreatin er muligens det folk har mest fordommer mot. Mange som ser på det som rent juks. Hvis eg sier eg tar 100 kg i benkpress, så får eg gjerne høre.. jaja, men du tar jo kreatin, så....

    Fordommer kommer av uvitenhet. Hadde vært artig å se fjesene til folk når de fikk vite at yndlingsfotballspilleren deres lever på mat i pulver- og pilleform..


    Kunne ikke vært mer enig! Plutselig fikk jeg spørsmål fra en i klassen som spurte om jeg gikk på proteinpulver, og han begynte å legge ut hvor farlig det var osv. Han har ikke peiling, men tror han kan alt. Jeg gadd ikke engang bry meg, men blir lei av at alle tror at dersom du tar proteinpulver så er det det samme som å ta dop. Og mange er av den oppfatning at tar man proteinpulver så slipper man å trene fordi musklene gror ut av seg selv osv. Er så latterlig mange av fordommene folk har. Jeg har funnet det bedre å bare fortelle at jeg ikke bruker proteinpulver mer, slipper alle spørsmålene da, og de dumme kommentarene; Du er jo bare 17 år osv.

    Honnør gitt av : Parak, 16. januar 2005, 14:51
    2  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Gym innlevering 09. januar 2005, 16:57

    Gym er et praktisk fag - matte er teoretisk. Du kan jobbe så mye du vil i matte, men har du ikke grunnlaget og forutsetninger for å oppnå 5, har du et problem. I gym derimot kan du opparbeide deg. Du kan f.eks trene styrke for å bli sterkere med det resultatet at du faktisk får framgang. Det mener jeg er hovedforskjellen!


    Det handler om talent og gener. Noen har gener og talent i matte, andre i gym, og andre igjen i begge. Det å si at man ikke kan bli bedre i matte hvis man ikke har forutsetningene for det, er helt feil etter min mening. Skal vedde på at sikkert mindre enn 1% av hele norges befolkning har så lav IQ eller har den der dys. tingen som gjør at de ikke kan bli bedre i matte. Poenget med matte er at så utrolig mange ikke gidder å jobbe i faget, og da detter man av lasset. Også skylder man på at "jeg har ikke grunnlaget for matte".

    Det blir for latterlig å kreve 5 i gym når innsatsen er på topp, selv om ferdighetene er på bunn.  Det er ikke sånn i andre fag, derfor skal det heller ikke være sånn i gym! De to karakterene teller akkurat like mye, og jeg synes det er tragisk at ferdigheter har så lite å si.

    Honnør gitt av : Jo1, 09. januar 2005, 17:00
    3  Treningsforum Crew / Recycle Bin / SV: Gym innlevering 08. januar 2005, 12:10
    Helt latterlig å få 1 på det der, og selvfølgelig må du klage. Og det kom ikke som noe sjokk at gymlæreren var kvinnelig. Jeg har hvertfall den erfaring at kvinnelige gymlærere suger, ikke det at jeg ikke liker damer, men akkurat som gymlærere har hvertfall de 4 jeg har hatt vært temmelig dårlig. Opp gjennom årene på skolen, har jeg hatt 7 forskjellige gymlærere. 3 av dem menn, og 4 av dem damer.

    Damene har alltid satt holdningene høyest; Om du sentrer ballen til jentene, ikke er for egoistisk under ballspill, ikke kaster for hardt under kanonball og alt sånn der. Jev drev til og med på å få fire første gang jeg gik fra en mannlig gymlærer til en kvinnelig, pga "holdninger" når jeg hadde at seks året før, og bare fått femmere og seksere på tester.

    Også de latterlige kommentarene hun ga deg, er sikker på at det må være noe personlig der.
    Honnør gitt av : Spoff, 08. januar 2005, 15:15
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!