Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 156
 • 1  Trening / Styrkeløft / Sv: Sammenligning på: 18. november 2019, 17:52
  Det er meget bra men ikke av det råeste jeg har hørt. Ingen grunn til å bruke dop på sånne vekter allefall.
  2  Trening / Styrkeløft / Sv: Fordeler med supetset / giant set på: 18. november 2019, 17:50
  Og forresten brukte Beate Amdal og Roy Bratdzæg gigang sett/sirkeltrening for å få inn mye trening på kort tid.
  3  Trening / Styrkeløft / Sv: Fordeler med supetset / giant set på: 18. november 2019, 17:49
  Supersett på motsvarende/annen muskelgrupper er en ypperlig måte å få unna treninga. feks på har du et 10 setts pyramide i benk og fire sett med nedtrekk. Da trener du supersett bank og nedtrekk.

  I noen øvelser vil dette være med på "oppvarmingen" til øvelsen.

  Super/Trisett/gigant sett på samme muskelgruppe. For styrkeløft er dette nesten bortkastet men for bygging av type en fibre funker dette bra. Et system som var populært på 90 tallet var Cybergenics der gjorde man flyes før benkpress. Omvendt flyes/cobra flyes før nedtrekk leg extention før knebøy, lår curl før stiff legg osv. Hvis du skal bruke dette i styrkeløft gjøres dette med mest hell i en mellom og volum/kroppsbyggerperiode. Da tenker man at man deler sesongen i fire og periode en er mellom periode to er volum og bygging.
  4  Trening / Styrkeløft / Sv: Finne igjen formen???????? på: 18. november 2019, 17:40
  Skada?
  Du jobber vel tungt så vidt jeg vet.
  Lenge siden jeg selv løfta men nøkkel da var variasjon, mengde og moderasjon.
  Jeg har noen program som fungerte som ei klokke.
  5  Trening / Styrkeløft / Sv: Løftesko på: 23. desember 2013, 10:42
  www.kappi.no

  PP2 koster der 1200..
  6  Trening / Styrkeløft / Sv: Til alle Crossfittere på: 22. september 2013, 13:16
  Fullgummiskivene har vært enklere å lager og solgt York Barbell (The oldest name in fitness) har vært leverandør til Ironmind siden de kom ut for 1x år siden. Dette er treningskiver til vektløfting. De billigste fra andre leverandører vil trolig ikke så lenge som York sine men er et kjærkomment supplement til den økonomiske gym, crossfit og hjemmetrenings entusiast. Det er ikke så mange som husker det men Uddeholm og Superior sine skiver var også drøyt tykke.

  Hva har dette med bruken av overdrevet store skiver å gjøre?
  7  Trening / Styrkeløft / Sv: Knebøy drakter mål, kvalitet osv på: 22. september 2013, 13:10
  Inspirert av Mr Coleman?

  Send mail til stian@kappi.no jeg driver www.kappi.no og er eksklusiv importør av Titan Support Systems drakter fra Titan Til Norge.
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Dop tester kommer, utrolig bra på: 22. september 2013, 13:07
  Lex du virker som du er FOR dop og FOR at dopere doper på sentre de frivillig har skrevet under på at de IKKE skal dope seg, stemmer dette?

  Problemet med dop (alkohol, tobakk, sukker, fett, hallikvirksomhet, svart arbeid osv) slik jeg ser det er at vi har et sosialistisk økonomisk og demokratisk samfunn. Problemet med sosial økonomien i Norge, der over 50% av inntektene blir kanalisert tilbake til offentlige myndigheters til ulike  formål, er at veldig få har et forhold til årsak- konsekvens og kostnad med dette. Det andre er at det er vanskelig for en politiker å vinne et valg uten å love mer. Heldigvis har noen klart det denne gangen, love mindre, takket være "pen wrapping". To problemer med dop, tobakk, alkohol: 1) Relativt lite skal til for å få bivirkninger av fysisk, psykisk eller sosial art. Dette er relativt og objektivt. 2) Konsekvensen kan være selvpåført eller indirekte på ført tredjepart sykdom skade eller lyte (NAV lov terminologi). Konsekvensen er utbetalinger fra folketrygden (NAV) tap av samfunns effektivt gjennom forskjøvet etisk norm og respekt for Norges lover (greit å ta i bruk kjemi for å oppnå noe, i dette tilfelle også ulovelig), ordensforstyrrelser (hver helg får Politiet i Norge  alt for mye å gjøre pga. alkohol, aas har vist å gi høyere aggressivitet), mafialignende kartell dannelser som kan finansiere annen kriminell aktivitet (dette da svarte penger er vanskelig å omsette til noe som helts nyttig i et hvitt marked) og sist, men ikke minst, et urealistisk og falsk ideal (da verken kroppsbyggere eller strongmen er komfortabel med å være åpen om sitt bruk).

  Tobakk og alkohol på samme måte som bilisme er kraftig avgiftsbelagt for nettopp å ta de offentlige kostnadene ved alkoholisme og tobakk som, kols, depresjoner og lunge problemer for å nevne noen. AAS blir ikke solgt over disk, ikke avgiftsbelagt ei heller da kvalitets kontrollert (hiv, hepatitt mv) som gjør at NAV utbetalingene ikke blir dekt engang delvis av AAS selgere (profitører). Tobakk og alkohol har blitt kraftig regulert i motsetning til AAS. De må forholde seg med markedsføringsforbud og ADVARSLER, sjelden eller aldri hører du selgere (av hva som helst) reklamere for problemer og bieffekter av sitt produkt. Dette, vil jeg tro, på ingen måte blir gjort verken muntlig eller skriftlig og SPESIELT ikke med foreldres samtykke (ungdom under 18 år) for AAS. For meg er dette lureri og er av den simpleste form av nærigs virksomhet når det finnes store konsekvenser. Sist men ikke minst er dette avanserte medisinske preparater som skal kun brukes under medisinsk behov og tilsyn, noe jeg vet sjelden blir gjort.

   Noen hevder styrkeløft jukser med drakter men det er likt for alle. Norge hadde aldri i verden vært så gode på ski uten smør, ski og ustyrs prosjektene våres. Espen Bredesen hadde ikke klart å ta nedslag uten lokal bedøvelse i Olympiaden i 1994 MEN dette var lovlig da.

  Ser man litt inn i fremtiden med fortid friskt i minne så har kroppsbygging (IFBB) lenge søkt IOC status og har fått avslag en rekke ganger (som IPF styrkeløft internasjonalt) på grunn av doping problemene. IFBB og IPF får aldri komme inn i det gode selskap når noen velger å være anarkister (ta loven i egne hender). IPF innfører strenge tiltak og utlukker nasjoner og utøvere som ikke følger WADA koden.

  Jeg kjenner noen som innrømmer bruk da jeg har været i kraftsport og kroppskultur miljøet i 23 år. Det er mange veldig hyggelige personer så det er ikke personen men handlingen jeg vil til livs. Jeg valgte styrkeløft fordi det var enklest (vektløfting er for teknisk når jeg ikke bodde i by med VL klubb) og renest i forhold til bygging. Strongman var bare noe man så på TV den gangen.

  Hvis dere skal forsvare dop så gjør det til dine barn, foreldre, søsken, venner, avisa, tv og internett under fullt navn. Da blir det noe ærlig over det. Vær også like stolt og påstående som dere er på ulike forum det kan gi litt respekt.

  Jeg synes det er bra at tester blir gjennomført også på TRS for at doper ikke skal påstå de er reine og ei heller belaste mine skatte kroner.
  9  Trening / Styrkeløft / Sv: Kong Carl Yngvar Christensen 465kg knebøy på: 22. september 2013, 11:58
  Helt KONGE!
  10  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: NM vektløfting i Stavern på: 15. mars 2013, 19:22
  Takk for at jeg fikk være på NM i vektløfting! Håper alle er fornøyde.

  Desverre tok jeg besluttningen å reise til Kr. Sand på Lørdag og fikk ikke hilst eller servet det som ønsket det vedrørende sko og drakter.

  Om noen ønsker kontakt vedr. vektløfterutstyr fra Eleiko, Uesaka, Zkc, Adidas, Tommy Kono eller andre ta kjerne kontakt. Har dere nok personer så kanskje jeg kan ta en klubb/region kveld for prøve av sko og størrelser samt evt. samtale om nye investeringer.

  MVH
  Kappi
  v/ Stian Andre Sundvold
  web: www.kappi.no
  E-post: Stian@kappi.no
  Mobil: 92249031
  facebook: kappi

  Org nr: NO -986 823 719 - MVA
  11  Trening / Styrkeløft / Sv: Knebøy med eller uten høy hæl (evt. en kombinasjon)? på: 15. mars 2013, 19:14
  Normal bøy: Du er komfortabel med det du har = gjør det!
  Smal bøy nakke/ Front bøy: Jeg likete godt mye hæl dordi da ble jeg ikke presset bakover.
  KB nakke bred benstilling: Jeg brukte håndballsko (innendørsko/flat sko og likte det bedre)

  Jeg har litt tro på å finne sin greie. Lykke til og god helg.
  12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Pans med 260kg markløft på: 15. mars 2013, 19:09
  Jeg synes dette så greit ut men det er umulig å si med så stor jakke. Jeg lurte veldig på hvorfor du ønsker å kjære knebøy i sokkelesten? dette hadde ikke vært noe problem om du sto bredt og likevel hadde feste men smal i sokkelsten så er man dømt til å havne frampå. Det er en sannhet med modifikasjoner, hvis du kjører knærne langt fem men klarer å stå "på hæla" og samtidig få ryggen loddrett. En liten detalj er der å presse albene frem og klemme over rygg sammen da bør du klare å stå oppreist, forutsatt at du plasserer stanga oppå skuldrene. Du vil da få en OLYMPIC WEIGHTLIFTER SQUAT som er tilnærmet et frontbøy med stanga bak nakken i stedet for fremme. Denne vil jobbe hardt på fremside lår og det er normalt sett bare å ta av vekt. En variant som jeg har lært meg er effektiv er samme stilling men med beina bredt og stopp i bunn som tar mer hofte og innside lår "KB nakke bred med stopp".  Legger du da stanga litt ned så er du på old fashion POWER SQUAT.

  Lykke til videre og god helg!

  http://youtu.be/3fwWHZYqs-A

  Sånn har jeg trent knebøy tidligere. Smal beinstilling og high-bar.. Ser ut til at det er mindre svai i ryggen her, trolig fordi jeg knekker i knærne først?


  13  Trening / Styrkeløft / Sv: LARS KLEV fra Norge 300 i benk på: 26. februar 2013, 19:21
  Det er jo et sykt nivå i gjøre comeback på da.. om det skjer. Noen ganger skal man kanskje bare gi seg på topp  Undecided
  14  Trening / Styrkeløft / Sv: kjøp av styrkeløft utstyr på: 26. februar 2013, 19:18
  www.kappi.no er enda billigere, komplett utvalg, mer erfaring og en enste norske importøren fra Titan med avtale. Kappi har også mer på  biggrin
  15  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: OL 1968, Mexico city på: 19. januar 2013, 05:51
  Her ser det ut som det kun er york jern

  http://www.youtube.com/watch?v=TXjLyloMplE
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 156
 • TOPP-3 for å BYGGE bryst

  Trening01.01.202157

  Her får du 3 kanonøvelser så du aldri igjen skal ha problemer med å bygge bryst.

  7 øvelser for muskuløse triceps

  Trening26.12.202053

  Vil du har større armer? Dette er 7 supre øvelser.
  Her har du treningstips og kostholdsråd som kan gi deg et push bak, inn i det nye året.

  Bananpannekake

  Kosthold23.11.20202213

  Perfekt å starte dagen på!
  Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.