Visning av honnrposter for Great
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Ejays bildeprofil 25. februar 2007, 18:36
  dersom målet er å brenne vekk fett bør du kanskje ha ett eller to måltid til i løpet av dagen, for å holde forbrenningen oppe.. ellers ser det fint ut Wink

  edit: kommer jo ann på når du står opp og når du legger deg..
  Honnr gitt av : Ejay, 25. februar 2007, 21:47
  2  Bilder / Bilder av Diverse / Sv: Got cat? 15. februar 2007, 15:45
  moahaha! Cheesy
  Honnr gitt av : Gaffel, 20. februar 2007, 20:03
  3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Egg og vekt? 03. juli 2005, 15:31
  har målt tre ganger, og kommet fram til at eggehviten i et L (stort) egg veier gjennomsnittlig 26g.. dette er da ukokt/stekt Wink
  håper det hjalp deg..
  Honnr gitt av : Andyboy, 03. juli 2005, 15:34
  4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Stå opp om natta for å drekke shake 05. juni 2005, 22:01
  dette kalles en "anabol søvn"..
  om du drikker masse vann før du legger deg slikt at du vokner av deg selv fordi du må på do kan dette være greit..
  altså;
  - drikk mye før sengetid
  - vokn av deg selv (ikke bli vekt av en klokke el.)
  - ha en shake stående klar
  - hiv den innpå etter doturen
  - legg deg igjen

   Drikke

  viktig at du ikke vokner av en klokke el, med tanke på at du avbryter søvnen unatulig..
  Honnr gitt av : Germ, 06. juni 2005, 15:59
  5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Stå opp om natta for å drekke shake 05. juni 2005, 22:01
  dette kalles en "anabol søvn"..
  om du drikker masse vann før du legger deg slikt at du vokner av deg selv fordi du må på do kan dette være greit..
  altså;
  - drikk mye før sengetid
  - vokn av deg selv (ikke bli vekt av en klokke el.)
  - ha en shake stående klar
  - hiv den innpå etter doturen
  - legg deg igjen

   Drikke

  viktig at du ikke vokner av en klokke el, med tanke på at du avbryter søvnen unatulig..
  Honnr gitt av : HITman, 06. juni 2005, 00:28
  6  Generelt / Åpent forum / SV: Nytt avhengighetsspill! 31. mai 2005, 17:21
  må bare få skryte litt.. etter en stor og god kylling middag fikk jeg nye krefter, og vips Grin


  Honnr gitt av : Woody, 31. mai 2005, 17:38
  7  Generelt / Åpent forum / SV: Braveheart?? 29. mai 2005, 22:29
  William Wallace: And if this is my army, why does it go?
  en av mennene: We didn't come here to die for them!
  en annen mann: Home, the English are too many.
  William Wallace: I see a whole army of my country men, here, in defiance of tyranny. What will you do without freedom? Will you fight?
  den første soldaten: Against that? No, we will run, and we will live.
  William Wallace: Aye, fight and you may die, run, and you'll live...at least a while. And dying in your beds, many years from now, would you be willin' to trade all of that from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take away our lives, but they'll never take our freeeedoooomm!

  Wink
  Honnr gitt av : Vidis, 30. mai 2005, 16:46
  8  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Profil slux bilder s.22, 23 OG 24! 29. mai 2005, 22:43
  Ettersom Stellander sliter med skuldra må nok jeg legge om litt på treninga mi ja, takk for hjelpa Great !

  Ånei da så, da må jeg nok kutte ut benkpress med en gang.


  er ikke det jeg sier, men visse folk her på forumet er jo helt føkka i hode.. kremtkremt..
  noen kommer med tips, men neida.. dette skal vi ikke ha noe av.
  det hele begynte med at jeg sa til slux at han burde kanskje kjøre noe annet enn benk... f.eks. flyes eller pullover, variasjon er jo en kjempe viktig ting om man skal komme noen vei!
  lær dere å tolke ting..

   Offtopic
  Honnr gitt av : Dennemann...Stella, 29. mai 2005, 22:50
  9  Kosthold / Oppskrifter / SV: nye produkter 27. mai 2005, 16:36


  Om du vil være ekstra ekstra sunn diper du bare grønnsakene i vann.. Smiley
  om enn absolutt må dippe da av gammel vane...

  Smiley


  tenkte mer på "gulrøtter og andre frukter".. gulrot er ingen frukt Tongue
  moahaha! Grin
  Honnr gitt av : Benpressmannen, 27. mai 2005, 19:03
  10  Generelt / Åpent forum / SV: fremtidig kroppsbyggertalent..? 16. mai 2005, 17:14
  er det ikke et kastemerke da? som de har i india for å vise hvilken kaste de tilhører...

  han har et ekstra stort for å vise at det er vanskelig å kaste han!   rofl
  Honnr gitt av : Jens Pikenes, 19. mai 2005, 11:42
  11  Generelt / Åpent forum / Doping innenfor idretten.. (stil) 14. mai 2005, 11:57
  etter at Urgeyan posta stilen sin om ungdomer og trening/doping her;
  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=25394.0

  så jeg at han fikk mange "nyttige" kommentarer på stilen sin. jeg leverte inn en stil om doping i første klasse (på videregående skole) , og ville bare høre hva folk syns om denne. gi gjerne karakter, så skal jeg etterhvert poste hva jeg fikk Wink selv var jeg veldig fornøyd med stilen, men vil sjekke om dere mener lærern min har noe peiling! Grin

  Stilen:

  Doping innenfor idretten 

  Doping har alltid vært et stort problem innenfor idrett. Definisjonen på doping er: ”Bruk av stoffer som er ulovlige og som kan påvirke kroppen på en oppbyggende måte”. Hvis man tviler på om et stoff er ulovlig eller ikke, kan man sjekke dette på Norges Idrettsforbunds dopingslister.

  Det finnes idrettsutøvere som er tatt for doping etter å ha vunnet ett eller kanskje flere gull. Mange synes dette er et stort problem, og vil at doping skal forsvinne ut av idretten. Det er også mange som mener at visse dopingsmidler er farlige og faktisk nedbrytende. Medfører dette riktighet?

  Dopingens historie går helt tilbake til 1850-tallet da en professor på Korsica lanserte ”Vin for atleter”. Det var en blanding som bestod av vin og kokainblader. Som vi alle vet, var dette bare begynnelsen på hva som skulle dukke opp gjennom årene. Stimulerende midler som reduserer virkningen av påkjenninger og tretthet under kamper og krigshandlinger, er kjent fra langt tilbake. De brukte allerede under andre verdenskrig slike midler systematisk ved nattflyvninger, utholdenhetsekspedisjoner og lange utmarsjer. Få vil påstå at det var galt av soldater å bruke disse midlene, når de var så utslitte som mange av dem var. Flere av dem ville ikke ha overlevd om de hadde stått over.

  De første bevisene på doping innenfor moderne tid, ble oppdaget i Wien når de undersøkte hester som kom inn med uventet gode løpsresultater. Dopet som ble brukt, gjorde at hestene kunne prestere bedre, men etter løpet kunne de bli syke av midlet.

  Man kan ofte lese om boksere og andre kampsportsutøvere som har brukt preparater som amfetamin, som stimulerer sentralnervesystemet. Men de fleste sportsutøverne som blir avslørt er syklister. Og som oftest i forbindelse med den prestisjefulle konkurransen le Tour dé France. Det har faktisk vært tilfeller hvor syklister har syklet på spreng gjennom hele løpet, for så å falle død om. Det sier jo seg selv at dette er doping som er skadelig for helse og kropp. Når noen er villig til å gå så langt for å vinne, er det noe som er galt!

  De mest brukte dopingsmidlene er preparater som stimulerer sentralnervesystemet (amfetamin), hjertet og kretsløpet (efedrin) og muskulaturen (anabole androgene steroider). Anabole androgene steroider (AAS) er kanskje bedre kjent som anabole steroider. Mange forkorter betegnelsen, men samtidig får de lagt vekt på stoffenes anabole virkning (den oppbyggende virkningen).

  De fleste, for ikke å si alle anabole stoffer, har en mer eller mindre androgen virkning. Det vil si at de har en mannliggjørende virkning. I løpet av de siste 20 årene har AAS blitt et av de mest brukte og populære dopingsmidlene. I Norge kan man lese om tolvåringer som bruker stoffer med anabol virkning for å få et Rambo-lignende utseende. Veldig få vet helt hvor utbredt anabole steroider er i Norge, men hvis man ser på antall skadede pasienter, virker det som om omfanget av bruken er ganske stort på helt vanlige treningssenter. De anabole stoffene det blir brukt mest av, er syntetisk fremstilte mannlige hormoner pluss veksthormoner. Anabole steroider bygger kun opp de muskelcellene kroppen din har fra før, mens ved bruk av veksthormoner vil kroppen lage nye muskelceller.

  Stoffene koster fra tre til åtte kroner for en tablett og rundt 2000 kroner for en måneds kur, og omsettes hovedsakelig illegalt. De fleste som bruker AAS tør ikke å ta i bruk alt som tilbys på markedet. De vil gjerne være trygge på hva de får i seg, og det koster ofte ekstra. Mange av stoffene som er å få kjøpt på markedet, er ”fake”, og kan inneholde farlige stoffer som blant annet hepatittvirus som gir leverbetennelse.

  Brukerne er ofte helt normale, intelligente og friske gutter som har et litt dårlig kroppsbilde. Noen er gjerne litt usikker på seg selv, og føler at de er utrygge og sårbare. De vil gjerne få en bedre og mer maskulin kropp, og da er AAS et godt hjelpemiddel i deres øyne.

  På den andre siden er det også gutter og menn som bare er opptatt av utseendet sitt, og har det nærmest som en hobby å ta seg godt ut. Andre har kanskje bare hatt mangelen på et godt, friskt og mannlig forbilde i puberteten og oppveksten. Felles for alle disse er at de vil ha en kropp som ser respektabel ut, og at de alle er opptatt av kropp, styrketrening og muskelbygging. Flere unge personer som kun trener for å holde seg i form, ser samtidig på treningskamerater som bruker anabole stoffer at de blir mye større. Dette kan fort utvikle tanker i en ung hjerne, og føre til fristelser.

  Det er mye farligere for en gutt i 13-17-årsalderen (puberteten) å bruke AAS enn for en voksen mann. En gutt i 16-årsalderen har en hjerne som er under utvikling og er mye mer følsom enn hos en voksen mann. Tenk deg alle tingene en gutt i denne alderen går igjennom, og alle inntrykkene han har i løpet av kun en dag. Hvis ett så ungt sinn skal ta stoffer som øker hormonproduksjonen i tillegg til den mengden med hormoner som kroppen produserer selv, kan ting gå meget galt.

  Man kan spørre seg; finnes det noen positive effekter med bruk av anabole steroider? For en ung gutt som gjerne vil ha bedre idrettsprestasjoner og få en finere kropp er AAS perfekt. Han vil få mye større og sterkere muskler, og han vil kunne prestere bedre på treningsstudioet, i konkurranser og faktisk også seksuelt. Det har blitt bevist at noen personer som går på anabole stoffer i en liten periode kan ha opptil seks samleier daglig. Men selv om kroppen kan virke som om den er blitt mye bedre og tøffere, er det alltid ulemper. Hvis du har brukt steroider over lang tid uten pauser, noe ikke så mange gjør, vil savnet etter den stimulansen steroidene ga deg bli stort. Kroppen vil etter hvert gå tilbake til sin opprinnelige form, og hvis du er i en konkurransesituasjon vil du ikke ha muligheter for å hevde deg mot de andre.

  Grunnen til at noen slutter med AAS, kan være at de får helseproblemer, men også at de kan få lyst på barn. Når jeg er inne på det, kan skadesymptomene kanskje nevnes. Ved  langvarig bruk av AAS kan sterilitet og manglende sexlyst forekommer. Grunnen til det er at mens du bruker anabole steroider får hjernen en ”overdose” med hormoner. Da sier det seg selv at den blir mindre følsom for lavere mengder med testosteron. Dette er grunnen til at noen velger og ta testosterontilskudd etter at de har sluttet med AAS for å få tilbake sexlysten, men også for å unngå beinskjørhet og for tidlig alderdom.

  Cirka 20 % av alle menn har evnen til å gjøre mannlige hormoner om til kvinnelige, spesielt i brystene. Denne utviklingen skaper store smerter og en sprengende følelse. Mange bruker kvinnelige antihormoner, samme medisin som tas av kvinner med brystkreft, for å minske smertene. Når man slutter med AAS vil brystkjertlene vanligvis gå tilbake til sin opprinnelige form. Men hos noen kan brystene ha vokst seg så store at de må fjernes kirurgisk.

  Jeg var tidligere inn på at steroider kan være med på å skape depresjoner og selvmordtanker/forsøk, på grunn av den store tilførselen av hormoner. Jeg nevnte at ting kunne gå meget galt, og med det tenker jeg på ukontrollerbar aggresjon, dype depresjoner, manisk atferd og psykiske problemer.

  Grunnen til at mange begynner med AAS, er et dårlig selvbilde, og at de føler at de ikke strekker til. Personer som dette har jo allerede et grunnlag for depresjoner og ikke helt gode tanker. Da sier det seg selv at det ikke er lurt å bruke midler som øker depresjonen. Flere personer som trener på et studio hvor AAS omsettes, har en eller i noen tilfeller flere kamerater som har tatt selvmord fordi hormonene har tatt overhånd, og følelsene har fått for stort spillerom.

  Alle ungdommer har et problem med uren hud. Ved tilførsel av anabole steroider, som øker hormonproduksjonen, kan akneproblemet fort øke. Gutter som har fedre med tynt/lite hår, har ofte en testosteronrelatert tendens til å miste hår. De vil plutselig oppleve håravfall, noe som vil skje ganske tidlig. Har først denne prosessen startet, vil den ikke stoppe selv om man slutter med AAS. Håret vil være bort for alltid.

  Som allerede nevnt øker anabole steroider muskelmassen, og dette kan føre til at hjertemuskelen vokser. Det finnes tilfeller hvor folk i 30-årsalderen har død av hjerteinfarkt siden hjertet ikke har fått nok blodtilførsel. For folk som går på anabole steroider er risikoen for en plutselig død alltid tilstede.

  Mange lurer på om folk som går på anabole steroider vet hva de gjør, om de er klar over konsekvensene. Undersøkelser viser at de fleste brukerne vet mer om kroppskjemi og om anabole steroider enn folk flest. Både når det gjelder bruk, tester og bivirkningene. Man kan undres hvorfor de likevel utsetter kroppen for denne risikoen.

  Anabole steroider er avhengighetsdannende stoffer, og vil i de fleste tilfeller skape abstinenser når man slutter. Mange mener nok at det er lurest å trene uten kunstige hjelpemidler. Da vil man få en sunn og sterk kropp. Om man ikke hevder seg på samme nivå som en doper, er normal trening mer enn nok.

  Med dagens tester, er uansett sjansen for å bli avslørt stor. Også for konkurranseutøvere som deltar i et lokalt/regionalt miljø. Dopingjegerne er aldri langt unna. Og blir man tatt, er utestengelse neste skritt. Er man først tatt for doping, mister man ikke bare all respekt, men også tilliten fra lag- og treningskamerater.
  Honnr gitt av : Lars Anton, 14. mai 2005, 12:59
  12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Årets dårligste trening!!! 12. mai 2005, 17:48
  btw. Jupac, om du kommer på msn om ca. 5 min kan jeg sende deg uno sangene?! send meg en PM, eller bare logg på Wink
  Honnr gitt av : Jupac, 13. mai 2005, 11:30
  13  Generelt / Åpent forum / SV: Uno sang! 07. mai 2005, 18:40
  hvis noen fremdeles lurer/vil ha tak i sangene så er vel...

  sangen fra gymmet
  Wannabelingoz - Niteridaz (tror jeg, men må sjekke) kan godt sendes..

  Khuram som "joiker" =
  Mr. Hammilton - Punjabi music
  legg meg til msn så kan jeg sende dere dem om folk er intereserte..
  har hele albumet Wink

  Honnr gitt av : Binais, 11. mai 2005, 18:22
  14  Bilder / Bilder av Fitnessutøvere / SV: Det finnes faktisk ikke penere dame en dette(Linda Fodor) 06. mai 2005, 20:33
  jess, det har hun
  men den er under "oppussing"..
  www.lindafodor.com

  kos deg når den kommer opp Wink
  Honnr gitt av : Danny, 11. mai 2005, 10:35
  15  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Beste bilde av Coleman jeg har sett 10. mai 2005, 18:07
  Ronnie er enorm, skal ikke si noe på det...
  Men folk som tar steorider og veksthormoner osv for å bygge en bra kropp imponerer meg ikke så mye da! Syns de må kunne bygge kropp uten alt dette...

  er enig med deg her, men husk på en ting!
  man blir ikke sånn uansett hvor mye AAS ol. man hiver innpå.. det skal mye trening og en stram diett til for å oppnå det ronnie & co oppnår.. jeg synes ikke man skal se ned på folk som bruker visse medikamenter for å bli stor, for de har slitt/sliter hardt for å bli/holde seg der de er Wink
  Honnr gitt av : Vidis, 10. mai 2005, 18:08
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.