Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 921
 • 1  Generelt / Kjøp og salg / Kapselfyller ø kjøpt på: 06. juni 2016, 02:58
  Les overskrifta.

  Har du en? Selg den til moi.
  2  Kosthold / Kosttilskudd / Kapselfyller, hvor få tak i? på: 06. juni 2016, 02:57
  Skulle hatt en kapselfyller fort som tusan, så gidder ikke bestille på iiibei eller amason. Noe sted her i landet man kan få tak i, selv om jeg har tråla veven uten å finne en dæm shit?

  Kanskje noen har en å selge meg?

  Jedna en slik:
  3  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 28. januar 2015, 16:15
  Tok turen "innom" i dag jeg og, første gang på fåglarna må vite hvor lenge. Tror det er andre gang på 4 år eller noe. Litt trist hele greia, egentlig. Føltes litt som den gangen jeg satt og switcha foran tv-en og kom forbi en episode av Baywatch og kom til kanalen akkurat i rette tid for å se Pamela stå oppi et av disse tårna og speide ut over stranden. Når man noen dager etterpå satt på Face og bladde forbi et random bilde av en 47 år gammel Anderson ble det en aldri så liten nedtur.

  Kan man, om man tar forumets forfatning i betraktning, anta at folk har fått seg et liv?
  4  Generelt / Åpent forum / Sv: nok må vel være nok?! på: 28. januar 2015, 15:26
  Hvorfor skal nordmenn ha mere rett til å arbeide enn utlendinger? Ingen har gjort noe før fødselen for å fortjene å bli født i Norge. Hvorfor ikke dele de gode vilkårene vi har her, med folk som har vært mindre heldig?

  Open the border
  Det tåpeligste argumentet jeg ser i diskusjoner som denne, med god margin. Men det er jo klart, det er jo ikke så greit for "ikke mobb kameraten min fra Afghanistan med dine motforestillinger mot åpne grenser"-kidza å forstå bærekraftig utvikling. Google it, brah!

  Sterk bump, men klarte ikke å la være.
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Oh joy - knekt ankel og 4-5 uker med krykker - hvordan gjør man det med treninga på: 09. mai 2014, 17:01
  Så selv om jeg tyner triceps hver dag i flere uker når jeg går, skal jeg trene den normalt? Resten av musklene blir vel trent normalt ja, vil jeg tro. Har jo aldri tenkt på det før hvordan det blir med balanse og sånt i diverse øvelser. Har jo ikke trengt å tenke på det..

  Har du gått med krykker sjøl, eller? Hvordan gikk det med tric/skuldre, i så fall? Er en kompis som påstår at mora fikk bra med masse på armene av å krykke seg i noen uker.. Tongue
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Oh joy - knekt ankel og 4-5 uker med krykker - hvordan gjør man det med treninga på: 09. mai 2014, 16:38
  Spørsmålet var rundt triceps etc..
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Oh joy - knekt ankel og 4-5 uker med krykker - hvordan gjør man det med treninga på: 09. mai 2014, 16:22
  Er ikke spesielt redd for atrofi, altså. Går fort å bygge opp igjen, for gror dette like fort som alt annet på denne kroppen, er jeg oppe og går igjen om 3 ukers tid..
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Oh joy - knekt ankel og 4-5 uker med krykker - hvordan gjør man det med treninga på: 09. mai 2014, 15:34
  Gikk ned ei trapp i går og tråkka over noe inni dypeste granskævven - så mye at jeg knakk et bein i ankel. *Knekk*, just like that.

  Nuh, jeg trodde jeg var i relativt god form, men krykkene er jammen tyngre å rave rundt med enn jeg hadde sett for meg. Tongue Går jo ikke langt før jeg får en brukbar pump i triceps. Kjenner det litt i skuldre og.. Så da begynner jeg å fundere - mange øvelser sier seg selv at jeg ikke kan gjøre, og det er jo alt der jeg må stå. Bøy, mark, olympiske løft osv osv osv. Går vel greit å trene diverse ro-øvelser sittende; biceps og skulder-stuff går vel greit; shrugs sittende går vel fint. Benk osv går vel greit det og, og litt mage. Men siden jeg nå skal belaste triceps hver bidige dag i ukesvis, en muskel man bruker i mange av øvelsene man gjør for overkroppen, kan jeg like godt bare drite i å trene den direkte? Blir interessant å se hvordan dette her påvirker treninga. Har enda ikke vært på trening med krykkene, så vet ikke helt hva jeg skal forvente, verken når det gjelder balanse i forskjellige øvelser, av økning/nedgang i volum/styrke osv.

  Hører gjerne erfaringer fra andre eks-krykkere. Ble det svære triceps av det, eller?  Tongue
  9  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Øke testeron-nivået ? på: 02. mai 2014, 15:12
  Nei kan vel være noe i det.. Nå har jo også lave østrogenverdier negative effekter for menn, så vidt jeg vet, så kanskje det er like greit å la verdiene bare være i fred og heller spise bra mat.. Smiley
  10  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Øke testeron-nivået ? på: 02. mai 2014, 00:37
  Målet er jo ikke i seg selv å bare øke testonivået; målet med økte testonivåer er jo å legge på seg mer muskler. Å redusere østrogen må da være et bra ledd i dette(?).. Ref forholdet mellom testo/østro osv osv..
  11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Ingen kan si dette er normalt! Sykdom? på: 02. mai 2014, 00:29
  Et par generelle betraktninger, og selvsagt heeeelt uten å beskylde noen for noe som helst - 90% av de som sliter med å gå opp i vekt og sier de spiser nok, spiser fortsatt ikke nok, og de er gjerne ikke så ærlige med seg selv som de liker å tro; man ønsker ofte å finne grunner utenfor egen kontroll som man kan legge "skylden" på når man ikke øker i vekt/muskelvolum, så når folk spør hva og hvor mye de spiser lister de opp det de ser for seg som et ideelt dagsinntak av mat, og ikke det de faktisk spiser. Det andre disse ofte gjør er å prioritere helt feil mat. Da sitter man altså igjen med både for lav mengde, og det av feil/dårlig mat. Gjett hvor is kommer inn i bildet.. Wink

  Det skjer ikke så voldsomt mye i løpet av bare én uke, og vektnedgangen som har skjedd kan like gjerne bare være vann. Selv ligger jeg rundt 95 kg på en vanlig dag, men dette kan variere med 2 kg+ fra en dag til neste avhengig av flere faktorer. Hadde derfor ikke gidda å henge meg så veldig opp i den ene kiloen. Å tenke veldig mye på dette kan også ødelegge litt for motivasjonen, så prøv å unngå vekta og heller bruk målebånd og skriv ned om du øker i løftene du gjør på trening. Og la det gå litt mer enn en uke mellom hver gang du måler..

  Må nesten spørre om hva målet ditt er, for en del av kostholdet gir mening mens en kilo is om dagen ikke gjør det; er usunt og også litt dumt (mye sukker, det er det vel også i sausen). Vil du legge på deg muskler, eller vil du bare bli rundere i kantene? Det er jo bedre å bruke all is-plassen til feks fisk eller kjøtt, men vil du bare legge på deg fett er det jo bare å bælje i seg en eller annen olje.

  Om du vil legge på deg muskler - om du regner sammen proteinmengden ligger du litt under det som er anbefalt. Isen er vel rundt 35 gram protein; melka er 34, tror jeg, eggene ca 14 gr, bananene og olja har null protein; middagen er sikkert rundt 30-40 gram protein.

  Du ligger altså på rundt 110-120 gram protein per dag. På din vekt ville jeg nok ha siktet på 150-170 gram om dagen. 2,2 gram pr kg kroppsvekt er ofte satt som en slags regel om man vil legge på seg muskelmasse; jeg liker å ligge litt over det, selv om det kanskje ikke er heeelt nødvendig. Men da har man i alle fall tatt seg av den variabelen, så om man ikke går opp i vekt når man spiser nok protein vet man at det ikke er dette som er problemet.

  Kalorimengden - der skal du vel ligge godt over i forhold til kroppsvekt, men om man trener styrke en gang om dagen og kanskje også spiller fotball eller noe sånt, er det fort at det går i null. Så vidt jeg vet bruker en voksen rundt 2000(?) kcal eller noe om dagen bare på å leve..

  Og ja da, fullstendig klar over at jeg ikke svarte på sykdomsspørsmålet ditt. Med mindre du har spesielle symptomer tror jeg ikke noe på at du er sjuk, serru, jeg tror kostholdet ditt er litt off. Tror også vektnedgangen er en reaksjon på treninga, om du nettopp har begynt (ref, "et par uker inn i treningen").
  12  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvitost erstattning for proteinbar? Bulk på: 01. mai 2014, 23:46
  Skal du spise en sånn bit om dagen? Trenger jo ikke være så dumt det, ta med no frukt og sunne kjeks og litt sånt.
  13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Karbohydratrikt måltid på: 01. mai 2014, 23:42
  Ris? Tongue
  14  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Øke testeron-nivået ? på: 30. april 2014, 01:16
  Å øke nivåene naturlig -- vet ikke helt, men det er nå i alle fall ting man kan gjøre for å optimalisere det. Blir ikke 'steroid-like effect', men over tid kan det sikkert hjelpe litt. Brokkoli er det mange byggere som spiser, denne skal visstnok øke testoet. Det samme skal visst hvitløk, bananer, egg, paranøtter, sunt fett, vitamin D, redusert stress, nok søvn, lavt inntak av sukker ++. Fint å bruke guugl. Wink
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: TooBigForDoors på: 14. april 2014, 22:38
  Hva er tallet du skriver på etter vekta du har løftet? 14/16? Dietmar-greier?

  Burde jeg prøve det, mon tro, svak som jeg er..Smiley
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 921
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!