Visning av honnrposter for tlysaa
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Noen erfarne jujitsu folk her? Knevridning i guarden? 07. april 2009, 07:13
  Er pga av at du egentlig gjør det helt rett...å ikke hjelpe til for mye når den som ligger nederst gjør teknikken. Hadde samme problemet, helt til jeg skjønte at det var fordi tyngepunktet mitt var der det skulle være ved et angrep. Bøyer du deg lengre fremover og "hjelper" til litt når "offeret" sparker ut, så vil du ikke få så mye vekt på knærne.

  Honnr gitt av : nilster, 07. april 2009, 22:56
  2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: nesten gratis seminar i commando krav maga!!! :) 31. juli 2008, 03:41
  Nå skal ikke jeg kast meg på denne bølgen for å finne ut om han har/kan eller burde ditt å datt...Da det eneste jeg vet, som jeg selv har sett, er at han var med i trener-teamet for Carlos Newton da han konkurrerte i UFC.

  Har trent begge delene, og kjenner personlig innstrukterer i ckm og km:)  Og vil som nevnt tidligere annbefale begge for selvforsvarsstrening.

  Når det gjelder opprinnelse og hva folk tar seg til rette for å reklamere med er det synd vist han ikke kan forsvare det han sier. Men! Så lenge systemet virker, så syns jeg heller folk burde konsentrere seg om å trene:p  Eks: Knut har utdannet seg til innstruktør i hoppetau forsvar, og han har 20 stk. som møter opp 2 ganger i uken for å trene hos han. Så lenge hoppetauene virker og folk får prøvd ut teknikkene slik at de selv er klar over at de faktisk virker under stressende situasjoner. Så tror jeg de gir seg en god pokker i at Per, som fant opp denne fantastiske måten å forsvare seg på med hoppetau, reklamerer med at han utviklet systemet sammens med Jesus og Boris Jeltsin under et fyllekallas på Maldivene. Per lærte foresten opp Are, som igjen var hovedinnstruktør til Kåre. Kåre lærte da Knut disse teknikkene.

  så lenge shitten funker! tren på den!
  Honnr gitt av : krugans, 03. august 2008, 15:04
  3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Hadde Bruce Lee hatt en sjanse i dagens MMA? 30. juli 2008, 01:24
  Ikke lest gjennom alle postene her. Så for en tid tilbake noen klipp om Bruce...At han var dyktig i det han holdt på med er ingen tvil. Virket som han var i helt vanvittig fysisk form og. Så med tanke på det han kunne av stående, bakke OG ikke minst tankegangen hannes når det kom til å plukke ut ting som ikke virket, og implementere ting fra andre stiler...så tror jeg han ikke hadde gjort det så hakka gærn egentlig. Men siden han ikke har noen record å vise til, så vet man vel ikke så mye om evnen hannes til å hente frem de siste % i en reell mma kamp dær motstanderen er så dyktig at han må ned i kjelleren for å hente resten av vinner resultatene.

  Det kreves mye for å gå kamp...
  Det kreves enda mere for å kamp med hele verden som tilskuer...
  Det kreves mye for å få en tittel...
  Det kreves mye for å beholde en tittel...

  Psyken er sinnsykt viktig. Nesten hvem som helst kan være dyktig i treningslokalet, samme folka kan til en viss grad være flink å holde oppvisninger, se bra ut på film.
  Å gå en reell kamp er noe annet...if u get my drift...
  Honnr gitt av : Radio Starr, 30. juli 2008, 11:23
  4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Havregryn, vond mage!? 12. mars 2007, 06:12
  Hei, har du prøvd å vente 5 minutter etter at den er laget med å spise?? det bruker jeg å gjøre...fungerer bra for meg. alternativet er å koke havregrøt. jeg slipper jaffal magekøddet med denne måten.
  Honnr gitt av : Tonje_86, 12. mars 2007, 12:53
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!