Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1  Bilder / Bilder av Diverse / Sv: Tidenes dyreste maleri. på: 12. desember 2006, 23:18
    Det ble sagt at det ikke var kunst når en ape klasket maling på et lerret, fordi apen ikke har en kunstnerisk intensjon. Hva hvis ape-eieren hadde en kunstnerisk intensjon med å gi apen maling, blir det da kunst?

    Forøvrig ligner dette "928 millioners maleriet" på et bilde i den meget sære filmen "Shortbus", og får i så fall en meget uanstendig behandling...
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Rykninger når man sovner..... på: 03. desember 2006, 14:25
    Det føles ofte som om man holder på å falle, derfor flakser man, liksom for å "gjenvinne" balansen.
    3  Generelt / Åpent forum / SV: Observasjon av gymmfolket noen som har flere bidrag? på: 30. oktober 2006, 21:14
    10kg mannen:

    Trener benkpress og skal ha 60 eller 80kg. Han bruker ikke en 20kg skive, men heller to eller tre store 10kg skiver på hver side. Da tror sikkert alle damene at han er dritsterk, i og med at han har så mange skiver på.
    Det finnes jo en annen marginal mulighet, nemlig at han varmer opp med 40 kg, deretter 60 kg før arbeidssettet på 80 kg...
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Knebøy-teknikk på: 06. oktober 2006, 23:56
    Jeg har forstått det slik at ved knebøy skal man nærmest sette seg ned med baken ut, slik at leggbeinet står omtrent normalt på jorden. Det jeg sliter med er at jeg vil tippe bakover hvis jeg prøver på dette, det eneste jeg kan gjøre er å kompensere ved å bøye ryggen min fremover.

    Spørsmålet mitt er om det at jeg bøyer ryggen min langt frem i det jeg setter meg ned vil være en usunn belastning på ryggen?
    5  Trening / Andre Treningsaktiviteter / SV: Hva er speedmarsj ? på: 16. august 2006, 22:50
    Speedmarsj er rask forflytning med pakning over en viss distanse, med et kjent eller ukjent tidskrav. Speedmarsj kan variere fra å gå så fort man kan, til løping, ofte blir en kombinasjon nødvendig for å rekke tidskravet. Så hvor fort en speedmarsj utføres vil variere utifra tidskravet og vekten på oppakningen.
    6  Generelt / Åpent forum / SV: Heia Israel! på: 06. august 2006, 02:25
    I starten av tråden ble det nevnt at Israel bombet en FN-stilling og fire observatører døde. Den avdøde kanadiske observatøren sendte flere mailer til sine overordnede og fortalte at deres stilling krydde av Hizbollah-krigere, som befant seg på en avstand på tre meter fra observatørene. Han rapporterte også at deres FN-stillinger ble brukt som ildbase for raketter, noe som helt tydelig var en bevisst strategi for Hizbollah.

    Ut i fra disse fakta har jeg noen spørsmål:
    1. Hvorfor forlot ikke FN-observatørene stillingen sin da det ble klart at Hizbollah brukte dem som levende skjold?

    2. Hvis observatørene ikke kunne forlate stillingen sin på grunn av egen sikkerhet, hvorfor tok ikke FN initiativ til å evakuere observatørene? Enten ved hjelp av egne styrker, eller med hjelp fra Libanon eller Israel?

    Hvis FN ikke iverksatte tiltak for å forhindre at deres observatører ble brukt som levende skjold, er det nærmest å regne som ren støtte till Hizbollah. Eventuelt et utsøkt makkverk av en ansvarsfraskrivelse.

    3. Skal da Israel finne seg i at de blir beskutt fra FN-stillinger uten å kunne gjøre noe med det?

    Kilder:
    http://www.un.org/Depts/dpko/missions/unifil/pr011.pdf
    http://littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=21786_Canadian_General-_UN_Observer_Post_Used_By_Hizballah#comments
    7  Bilder / Bilder av Diverse / SV: Lady on the beach.. ny på side 2! på: 31. mai 2006, 18:02






    8  Generelt / Åpent forum / SV: FBMF - Folkebevegelsen mot fotball på: 31. mai 2006, 13:28
    Edit Madame President.

    Denne foreningen burde kanskje bytte navn til "Folkebevegelsen for ------------- med to ------------"?
    9  Bilder / Bilder av Diverse / SV: Lady on the beach.. ny på side 2! på: 30. mai 2006, 12:38
    Redigert.
    10  Bilder / Bilder av Diverse / SV: Paula Trickey (Cory i Pacific Blue) på: 19. april 2006, 20:32


    Paula Trickey er i Bergen nå, så det er bare for de mest interesserte å hoppe inn i bilen og kjøre så fort de kan.

    http://www.bt.no/kultur/showbiz/article261958.ece
    11  Generelt / Åpent forum / SV: Feige Otto Jespersen på: 01. april 2006, 03:16
    Den av dere som synes det er feigt å ikke brenne Koranen på nasjonal TV får vel bare skaffe dere litt TV tid og fyre opp en Koran Smiley minn meg forresten på å flytte til Finland når tredje verdenskrig starter.
    Jeg ønsker ikke å brenne Koranen, det ville være totalt respektløst. Men er det greit å brenne Bibelen, selv om det ikke blir noen tredje verdenskrig av det?

    Hr. Thyve: OJ er neppe dum som et brød, men det er heller ikke et kriterie å være intelligent for å gjøre suksess. Hva var for eksempel det dype budskapet når han harselerte med Bondeviks psykiske problemer? Eller latterliggjøringen av Sven O? Han kjenner på stemningen blant folket, feks. at Sven O er patetisk, de sekulære misliker Bondeviks politikk, osv. Så lager han noen billige poeng som er akkurat på grensen slik at han kommer unna med det, og folk flest synes deretter han er morsom. Mye av humoren går på at man synes det han sier er så gale at man må le av det. De som blir rammet ler neppe...
    12  Generelt / Åpent forum / SV: Feige Otto Jespersen på: 01. april 2006, 00:41
    Det er jo akkurat det poenget.. Smiley Man trenger ikke være redd for å dø om man brenner en bibel... hvordan er det derimot om man brenner en koran? Wink
    Det er det som blir poenget ja, men jeg stiller meg tvilende til at det var slik det var ment. Det er intensjonen jeg stiller meg kritisk til.
    13  Generelt / Åpent forum / SV: Feige Otto Jespersen på: 31. mars 2006, 23:46
    Jeg synes ikke Otto Jespersens tidligere programmer  i særlig grad har handlet om intelligent samfunnskritisk humor. Tror derfor at muligheten for at OJ brant bibler for å illustrere gapet mellom kristne og muslimers handlingsmåte er forsvinnende liten.

    OJ sin humor har i stor grad gått ut på angrep på tabuer, personer som ligger nede, osv. Kristne er tydeligvis et populært mål i disse raddis-tider, og blant annet Kvarmes uttalelser stiller dem særlig lagelig til for hogg. Uansett grunn er bibel-brenningen noe som provoserer svært mange, og er etter min mening mye grovere enn tregningene av Muhammed, slik illustrerer jo dette også et poeng (ref. ultrafå sosialister som roper og klager nå).

    Jeg synes faktisk at dette er feigt av OJ, han sparker folk som ikke sparker tilbake. Hans unnskyldning om at han ikke fikk tak i Koranen er i beste fall patetisk. Er han ikke tøff nok til å gjøre dette med alle religiøse bøker, så bør han la det være, det burde i bunn og grunn handle om respekt, ikke frykt.                                                                 
    14  Generelt / Åpent forum / SV: legge ut filmklipp på nettet på: 30. mars 2006, 23:26
    http://poetry.rotten.com/weightlifter/

    Tydeligvis en vektløfter ;S
    Det der var til å kaste opp av.
    15  Generelt / Åpent forum / SV: HVOR SKAL VI STARTE OPPTØYENE?! på: 29. mars 2006, 00:44
    Legg til litt fri fantasi, utallige års muntlig gjenfortelling (samt overdrivelse) og litt sterk religiøs tro, og plutselig var det Gud som gjorde det... Smiley
    For dem ville da dette ikke være noen umulighet at noe slikt kunne skje. Israelittene ble forfulgt av soldater, og ba Gud om hjelp til å unnslippe soldatene. Hvis sjøen deretter trakk seg tilbake, slik at de kan komme seg unna, og deretter beleilig feiet over de forfølgende soldatene, vil det være absolutt det mest nærliggende å tro (i hvert fall for religiøse mennesker) at her har noe overnaturlig skjedd. Hvis en guddommelig makt hadde grepet inn for å hjelpe israelittene er det vel ingen umulighet at et naturfenomen ville bli brukt, det er vel derimot det mest sannsynlige, kontra to vegger av vann som israelittene vandret ufortrødent gjennom.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!