Skrevet av Emne: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!  (Lest 128325 ganger)

Utlogget Staggere

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 829
  • Honnør: 136
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 829

Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #105 : 20. oktober 2010, 01:11 »
.
Smil med det smilet du har.

Utlogget OleMartin..

  • .: Eliteutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 2 781
  • Honnør: 401
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 781

Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #106 : 20. oktober 2010, 08:38 »
Hvorfor blir tråden ødelagt at noen poengterer at det er dop inne i bildet?



det er jo litt irriterende at de fleste tråder hvor det er bra løft osv skal bli ødelagat av  doping diskusjon..  folk må mene akkurat hva de vil,  helt greit det, men når det er tredje doping diskusjon på 1 måned eller noe så blir det for mye..

da har folk for lite å finne på i mine øyne, for kommer en egentlig noe lenger i diskusjon for hver gang? blir det noe løsning på problemet av å ødelegge tråder med den diskusjon flere ganger i måneden?  de fleste pr dags dato på tf nå veit hva doping er og hvor ødeleggende det er osv som en får opplyst i alle tråder snart.. så går sikkert fint å vente en 3 måneders tid med en ny diskusjon nå så kanksje det har kommet noen nye brukere som ikke har fått med seg diskusjon.

for min del så går jeg inn på feks denne tråden for å se markløften til benni og se om noen andre kanskje har klart å hoste opp noen nye trenings filmer av han eller noe mere info om mann osv osv.. mulig noen poster det men går glipp av det i såfall for jeg gidder ikke å lese side opp og ned om ting som allerede er diskutert nok ganger..


Utlogget Elvis

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 292
  • Honnør: 67
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 292

Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #107 : 20. oktober 2010, 09:02 »
Enig med Hoss, hvis styrkeløfterne er så forbanna opptatt av å fremheve sin egen fortreffelighet så kan de gjøre det i en egen tråd fremfor å sabotere alle andre.

Utlogget Carnivore

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 167
  • Honnør: 323
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 167

Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #108 : 24. oktober 2010, 12:26 »
Og jeg holder ikke munn om min egen melkedrikking. Grin Det har aldri vært et tema, verken for meg, eller noen andre på forumet her tror jeg. Men jeg drikker da mye melk i forhold til den gjengse nordmann med mine 4-5 litere om dagen. Grin
Takk for trivelig svar, sjef Smiley  Enda en styrkeløfter som doper seg på melk altså. Som forventet. KK67 er bankers. Olaf og Gilberg er kalver. Legendariske Sturla Davidsen drakk litervis, og jeg vet at Asbjørn Randen og Frode Rui også har vært gode kunder hos Tine meierier. Spørsmålet er altså hvilke styrkeløftere som ikke drikker over gjennomsnittet mye melk, men som utmerker seg. Jeg vet ikke om noen. Spørsmålet er hvor mye CYC bruker. Jeg vet at han drikker, men ikke hvor mye.

Kasein finnes jo i veldig mange matvarer, blant annet morsmelk, så hvis du mener man må stoppe å spise disse varene fordi de har en anabol effekt er det mye som må utelukkes.
Men studien gikk vel utpå kasein kontra soyabønner eller proteinfri diett? Nå har vel kasein en mye høyere biologisk verdi enn soyabønner, så er vel kanskje ikke så rart at kasein fungerer bedre?

Det handler vel også litt om grad av hvor mye ting hjelper. Mat hjelper deg å produsere mer av anabole hormoner. Som f.eks kolesterol som bygger opp testosteron. Men det betyr like vel ikke at du kan proppe i deg x antall gram kolesterol og bli en testobombe, det går en grense ett sted, og her tror jeg de fleste ser på dette som den naturlige grense. Det skal være lov å gjøre det ytterste for at kroppen din skal danne det som er mulig for å prestere best mulig, uten å stige over denne naturlige grensen. Det blir litt annerledes med doping, som får kroppen til å danne verdier som kroppen aldri hatt klart å få til ved kun mat. Det er ihvertfall der jeg tror de fleste ser grensen ligge. Dette er sett utifra at ett konkurranseperspektiv dog, der man skal konkurrere på lik linje.

Angående det siste du skriver. Jeg aner ikke noe om det, men selv om kua får injesert stoffer for å vokse mer, vil disse stoffen kunne overføres til oss ved at vi drikker melka/spiser kjøttet?
Man vet vel enda ikke alt om melk. Men man vet at det finnes flere titalls fekstfaktorer i denne drikken.
Her er en studie som viser at inntak av melk gir betydelig høyere nivåer av IGF-1 veksthormon i blodet enn ved inntakk av kjøtt:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15054433
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15277169
Man kan ikke skylde på den biologiske verdien, da kjøtt har bortimot 100% biologisk verdi. Økningen av IGF-1 skyldes de mange vekstfaktorene i melka.
Homogeniseringen er viktig her, og blir satt i sammenheng med økt hormonell påvirkning av melka, da finfordelingen av melka gjør at enkelte bestanddeler i melka (bl.a. hormoner) omgår fordøyelsen og slipper direkte ut i blodbanen.
Jeg synes den moderne melka har kommet langt nok til at vi kan kalle den dop i idrettssammenheng, og dette mener jeg norske styrkeløftere er et bevis på!

Utlogget Lars H

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 944
  • Honnør: 270
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 944

  • TEAM STRONGMAN ROY HOLTE!!! VIKINGS 4 EVER!
Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #109 : 24. oktober 2010, 13:47 »
Litt som OD sier her. En av "feil" som er gjort er vel at det har vært noe styrkeløftere som har komentert doping i strongman, bygging osv flere ganger. Så tar folk alle under en kam, og sier at alle som snakker nedlatende om strongman og bygging osv feks er styrkeløftere.

Det kan jeg skjønne, og det har jeg gjort selv også flere ganger. Ligger vel litt i naturen.. Har man møtte flere mennesker med mørk hud og hatt dårlig opplevelse med det, så tar man gjerne alle under en kam. Sier ikke det er rett i det hele tatt, men forstår det.

Det jeg synes er feil og dumt er at det er ikke, som jeg kan huske, en strongman eller bygger som har rakket ned på en styrkeløfters prestasjoner(?) (kan ta feil her) Men det er opp til flere styrkeløftere som har gjort det til en strongman eller bygger osv.
Jeg personlig rakker aldri ned på CYC, OD, Gille, Marte Elverum og andre styrkeløfter for den prestasjonen de evt gjør. Jeg sier heller det motsatte! Skryter av dem. Og det kan noen av disse også gjøre til meg. Ser ikke prob i det i det hele tatt.
For i toppen til styrkeløftere og strongman så legger man igjen like mye svette og tårer på gymmet. Man er ganske så like der tror jeg. Bare at den ene delen løfter mere enn den andre, trenger nødvendigvis ikke gjøre det heller da Smiley  Og da blir fort kritikk oppfattet som sjalusi osv osv..

Har aldri sakt det før, men sier det nå. Jeg er IKKE for doping, men.. Det er ett men her Smiley Der det evt er lov, kan man gjøre hva man vil for min del, og der det ikke er lov skal man følge reglene, og respektere disse til det fulle!!! Respektere hverandre uavhengig av hvilken sport vi driver med, og regler osv. Vi er jo ALLE styrke frelst. Og lever for styrke trening.

Om vi har tenkt slik så hadde vi vel alle vært venner Wink ?? hehehe...

Kan også ta inn det spørsmålet doping ang forbilde til de yngre osv osv.. En ting er sikkert for min del. At jeg trener ikke meg sterk for så og få "pakket" på meg ansvaret for de yngre i landet her i tilegg!! Jeg trener for min egen del. Ingen kan "pakke" på meg ansvaret for de yngre bare frodi jeg driver med strongman?? Det er det noen andre som må ta. Jeg trener for min egen del. At strongman har blitt poppulært og er på tv osv osv.. Er ikke min eller norske strongmenn sin feil. Det er folket i landet her som vil se på oss. Vi kan ikke stilles til ansvar for noe så stort som alle de yngre i landet her mener jeg...

Har alltid syntes at den "krangelen" mellom strongman og styrkeløft feks har vært veldig dum!! Når vi heller kan lære av hverandre ang trening osv. Jeg har lært utrolig masse av styrkeløftere innen trening. Og mener jeg har lært bort en ting eller to til styrkeløftere jeg også Smiley

Jeg har respekt for styrkeløftere.... Også respekt for Benedict som løfter 442.5kg i raw mark, som denne tråden egentlig handler om!!! Uansett forbund og regler.. Han har ikke sotte i stolen sin hele livet for å klare det løftet vil jeg tørr påstå Wink

En av de mer solide honnørene jeg har delt ut:) GODT skrevet Espen:)

Styrkeløfterene gjør en flott jobb, de trener, de spiser, de presterer:)

Det samme gjør strongman og BB gutta:)

Alt i alt er vi vel faktisk alle sammen, om en koker det ned til det enkle og greie;
Sære, underlige, og ivrige folk, som sliter, løfter, spiser og gjør det vi kan for å utvikle oss selv.
Hvorfor kan vi ikke applaudere hverandre, respektere hverandre, og se på oss som et felleskap, men konstant ligge i rivning over hvem som er bedre en de andre?

Min erfaring med styrkeløftmiljøet er at de er hyggelige, trivelige, og flotte idrettsmennesker, som er sære nok til å slite seg ihel frivillig stort sett hver dag.. Som strongman karene og byggerene:)

Desverre, har noen FÅ fra styrkeløftmiljøet HER på TF klart å rope, skrike, sutre og anklage så mye, at en tvist som egentlig dreier seg rundt noen få karer som ikke klarer å se prestasjoner de selv ikke klarer uten å rope å skrike at de "er bedre en dem fordi..." har blitt til en uheldig spenning mellom flere miljøer som i bunn og grunn i stor grad er ganske like.

Disse har jeg selv med tidligere anledninger kallt "styrkeløfterene" på TF, men det retter jeg opp her og nå, og sier at dette IKKE er representativt for styrkeløfterene som gruppe, men de svært få i miljøet som absolutt må heve seg over andre.

Forøvrig er jeg enig med Espen; Vi som trener, konkurerende eller ei, gjør dette for oss selv. At folk velger å fokusere på det en person gjør for seg selv, skal ikke bli en belastning for den enkelte utøver.

jeg tror egentlig at vi i strongman, bygging, og styrkeløft er så skjeldne, og så små, at vi har en SVÆRT ubetydelig endringseffekt på samfunnet rundt oss.. Hvorfor? Mange SER på strongman, mange SER på bygging, en del ser på styrkeløft... For å se på, og tenke, jøss, de var sterke ass. Ikke for at de nødvendigvis vil gå den veien.

OG; DEN ANABOLE EFFEKTEN AV MELK ER UDISKUTABEL; DE MEST ANABOLE STOFFENE I VERDEN, UTEN KONKURANSE.... ER MAT!

Lars Helge Kristensen

Konkurrerende utøver innen Strongman

Beste løft: 245kg i knebøy, 190kg benkpress og 280kg i markløft. Nå 23 år gammel
Sponset av:
Team Stronman Roy Holte
Viking Supplements System

2003; NM-105kg Husker ikke Plass
2004; NM-21år  3 plass
2007; BOV "Fersk" 4 plass
2007; 8 plass P.N Strongman SHow Larvik, Storklassedebut

Utlogget Keiko'88

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 936
  • Honnør: 326
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 936

Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #110 : 24. oktober 2010, 14:37 »
Takk for trivelig svar, sjef Smiley  Enda en styrkeløfter som doper seg på melk altså. Som forventet. KK67 er bankers. Olaf og Gilberg er kalver. Legendariske Sturla Davidsen drakk litervis, og jeg vet at Asbjørn Randen og Frode Rui også har vært gode kunder hos Tine meierier. Spørsmålet er altså hvilke styrkeløftere som ikke drikker over gjennomsnittet mye melk, men som utmerker seg. Jeg vet ikke om noen. Spørsmålet er hvor mye CYC bruker. Jeg vet at han drikker, men ikke hvor mye.

Man vet vel enda ikke alt om melk. Men man vet at det finnes flere titalls fekstfaktorer i denne drikken.
Her er en studie som viser at inntak av melk gir betydelig høyere nivåer av IGF-1 veksthormon i blodet enn ved inntakk av kjøtt:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15054433
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15277169
Man kan ikke skylde på den biologiske verdien, da kjøtt har bortimot 100% biologisk verdi. Økningen av IGF-1 skyldes de mange vekstfaktorene i melka.
Homogeniseringen er viktig her, og blir satt i sammenheng med økt hormonell påvirkning av melka, da finfordelingen av melka gjør at enkelte bestanddeler i melka (bl.a. hormoner) omgår fordøyelsen og slipper direkte ut i blodbanen.
Jeg synes den moderne melka har kommet langt nok til at vi kan kalle den dop i idrettssammenheng, og dette mener jeg norske styrkeløftere er et bevis på!

Jeg venter på et svar fra deg angående resten av innlegget mitt ingreen. Jeg skrev mer enn bare hvor mye melk jeg drakk om dagen. Grin
700 raw / skråbenk - benkpress - smalbenk

Utlogget grizzlysterk

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 958
  • Honnør: 526
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 958

Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #111 : 24. oktober 2010, 14:47 »
En av de mer solide honnørene jeg har delt ut:) GODT skrevet Espen:)

Styrkeløfterene gjør en flott jobb, de trener, de spiser, de presterer:)

Det samme gjør strongman og BB gutta:)

Alt i alt er vi vel faktisk alle sammen, om en koker det ned til det enkle og greie;
Sære, underlige, og ivrige folk, som sliter, løfter, spiser og gjør det vi kan for å utvikle oss selv.
Hvorfor kan vi ikke applaudere hverandre, respektere hverandre, og se på oss som et felleskap, men konstant ligge i rivning over hvem som er bedre en de andre?

Fordi strongmen og byggere ikke presterer på samme grunnlag som oss. Vi ønsker å separere oss fra dere. Da nytter det lite å leie hender og hviske søte ord i hverandres ører. Dessuten så ser jeg at det mange styrkeløftere som er å ser på showene deres. Det at endel er reine i miljøet deres er egentlig ikke så intressent. De er der og støtter opp om doperne, om de så bare er listefyll. Uten de hadde det nok ikke vært et strongman Norge.

Min erfaring med styrkeløftmiljøet er at de er hyggelige, trivelige, og flotte idrettsmennesker, som er sære nok til å slite seg ihel frivillig stort sett hver dag.. Som strongman karene og byggerene:)

Desverre, har noen FÅ fra styrkeløftmiljøet HER på TF klart å rope, skrike, sutre og anklage så mye, at en tvist som egentlig dreier seg rundt noen få karer som ikke klarer å se prestasjoner de selv ikke klarer uten å rope å skrike at de "er bedre en dem fordi..." har blitt til en uheldig spenning mellom flere miljøer som i bunn og grunn i stor grad er ganske like.

Disse har jeg selv med tidligere anledninger kallt "styrkeløfterene" på TF, men det retter jeg opp her og nå, og sier at dette IKKE er representativt for styrkeløfterene som gruppe, men de svært få i miljøet som absolutt må heve seg over andre.

Forøvrig er jeg enig med Espen; Vi som trener, konkurerende eller ei, gjør dette for oss selv. At folk velger å fokusere på det en person gjør for seg selv, skal ikke bli en belastning for den enkelte utøver.

Vi er bedre enn strongmen og byggere. Vi holdt ut og trente reint og nå er det vi som er virkelig sterke. Ta fra strongmen tåte flaska med bol og de er ikke annet enn små jyplinger. Svært få av oss viker fra den smale sti, mange strongmen og byggere fallt av før den i det hele tatt begynte. Det at aktiviteten krever mye arbeid og innsats betyr ikke at den på noen som helst måte skal hylles. Det er virent å drive en barnpornoring, men vi deler ikke ut gullmedaljer for det heller. Det å sette de de tre aktivitetene i samme kategori er som si at barneporno er porno. Ja, det er det, men en syk versjon og ikke det samme som normal porno.

jeg tror egentlig at vi i strongman, bygging, og styrkeløft er så skjeldne, og så små, at vi har en SVÆRT ubetydelig endringseffekt på samfunnet rundt oss.. Hvorfor? Mange SER på strongman, mange SER på bygging, en del ser på styrkeløft... For å se på, og tenke, jøss, de var sterke ass. Ikke for at de nødvendigvis vil gå den veien.

Styrkeløft er en del av samfunnet. Vi er en del av NIF. Strongman og bygging danner i beste fall et doping nettverk.

OG; DEN ANABOLE EFFEKTEN AV MELK ER UDISKUTABEL; DE MEST ANABOLE STOFFENE I VERDEN, UTEN KONKURANSE.... ER MAT!

Genialt...

Utlogget Lars H

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 944
  • Honnør: 270
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 944

  • TEAM STRONGMAN ROY HOLTE!!! VIKINGS 4 EVER!
Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #112 : 24. oktober 2010, 15:15 »
Fordi strongmen og byggere ikke presterer på samme grunnlag som oss. Vi ønsker å separere oss fra dere. Da nytter det lite å leie hender og hviske søte ord i hverandres ører. Dessuten så ser jeg at det mange styrkeløftere som er å ser på showene deres. Det at endel er reine i miljøet deres er egentlig ikke så intressent. De er der og støtter opp om doperne, om de så bare er listefyll. Uten de hadde det nok ikke vært et strongman Norge.

Vi er bedre enn strongmen og byggere. Vi holdt ut og trente reint og nå er det vi som er virkelig sterke. Ta fra strongmen tåte flaska med bol og de er ikke annet enn små jyplinger. Svært få av oss viker fra den smale sti, mange strongmen og byggere fallt av før den i det hele tatt begynte. Det at aktiviteten krever mye arbeid og innsats betyr ikke at den på noen som helst måte skal hylles. Det er virent å drive en barnpornoring, men vi deler ikke ut gullmedaljer for det heller. Det å sette de de tre aktivitetene i samme kategori er som si at barneporno er porno. Ja, det er det, men en syk versjon og ikke det samme som normal porno.

Styrkeløft er en del av samfunnet. Vi er en del av NIF. Strongman og bygging danner i beste fall et doping nettverk.

Genialt...

Jeg må ærlig inrømme Pastor; Jeg hadde et snev av respekt for dine meninger om dette temaet... intil nå.

Strongman og byggere presterer ikke på samme gunnlag som dere.. So what? dere er i forskjellige idretter! Det forandrer ikke det faktum at det vi gjør dag inn og dag ut er stort sett det samme. Det har seg slik, og er noe av kjernen til "diskusjonen", at man trener så likt i disse idrettsgrenene, at noen (du) ikke klarer å la være sammenligne resultatene på deres trening mot de andres.

Og denne konstante hakkinga med at det bare er dopere og listefyll.. Fy faen så trangsynt det går an å bli! Hvordan i h.... kan du sitte på den høye hesten din og uttale deg om folk, uten at du har en dritt å begrunne det med?? Jada jada, jeg har hørt standardsvaret her også; "meld deg inn i forbund og la deg teste så...." Skal hele verdenen bøye seg for DINE meninger?  Du bruker også flittig utrykket "vi" når du spyr ut mot bygging og strongman.. Men jeg tror du er ganske alene med de ekstremt forhåndsdømmende meningene dine.. Du sier det selv; styrkeløftere i gode tall ser på strongman for eksempel.. Jeg misstenker at du uttaler deg på vegne av en gruppe som kanskje ikke deler ditt svart/hvite syn på ting, men bruker utrykket "dem", for å få indikert at det er en større gruppe som deler meningene dine.

"Vi er bedre enn strongmen og byggere. Vi holdt ut og trente reint og nå er det vi som er virkelig sterke. Ta fra strongmen tåte flaska med bol og de er ikke annet enn små jyplinger."

Så så, mister perfekt. Kan ikke du heller inrømme at dette er det klassiske eksemplet; "hvis jeg hadde bola, hadde JEG vært verdens sterkeste"... Skal garantere at maaange av strongmangutta hadde hevda seg GODT i styrkeløft om det var det de hadde satset på.. Du kan ta meg på ordet, har prøvd dop selv, men fy FAEN veien til 400kg mark nådde jeg ikke allikevel. Om du er så latterlig bastant, og tror AAS er en "mirakeleliksir" ala Styrkedrikken i Asterix.. Så syntes jeg synd i deg.. ikke fordi du mener det, men for ditt manglende kunnskapsnivå på området.. Hvordan ser mange av "storbolerene ut"? Resultater er en ligning som handler om kontinuitet, kosthold, trening, og hvile.. Slenger du ut at dop alene skaper supermennesker, så vet jeg ikke hvilken planet du lever på.

Og mister; vi er alle en del av samfunnet.. Men jeg tviler på at det du, eller de i strongman, eller de i bygging gjør, spiller noen roller.. For alle har sin plass, signifikant eller ikke i et samfunn.. Og det er våre 3 idretter så bagatellmessig små, at vi utgjør ingenting..

Men denne holdningen; jeg er bedre en dere, (jada, du skriver VI). Alle som gjør noe som kan sees på som "bedre" en noen av oss, til tross for at det er forskjellige idretter, har juksa.

Si meg så, om du tenker slik; Er alle innvandrere kriminelle? Eller flesteparten? Definerer det en person som er bedre en andre, at han sitter å slenger dritt om dem han eventuellt skulle være bedre en?

For å si det sånn; Jeg skulle gjerne vanket med 100 mennesker med alle deres feiler, om de var kriminelle eller hva som helst, fremmfor å måtte omgås EN så kjepphøy, selvglorifisert, arrogant type som du fremstår som gjennom ytringene dine-


Lars Helge Kristensen

Konkurrerende utøver innen Strongman

Beste løft: 245kg i knebøy, 190kg benkpress og 280kg i markløft. Nå 23 år gammel
Sponset av:
Team Stronman Roy Holte
Viking Supplements System

2003; NM-105kg Husker ikke Plass
2004; NM-21år  3 plass
2007; BOV "Fersk" 4 plass
2007; 8 plass P.N Strongman SHow Larvik, Storklassedebut

Utlogget mort-en

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 906
  • Honnør: 88
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 906

Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #113 : 24. oktober 2010, 15:28 »
Kjære Olaf. På KK67 doper man da så det synger etter. Ingen ligger vel under 2 liter melk om dagen?

For å si det slik: Finner du en sterk styrkeløfter som ikke bruker melk, er han antakeligvis ulovlig dopet.

For rette personer har faktisk melk effekter som begynner å nærme seg steroider. Der man gir kyrne veksthormon, er effekten potensielt enda større.

Jeg vil gjerne høre om det er noen i norgestoppen i styrkeløft som holder på helt uten melkeprodukter Smiley

Kanskje litt off-topic dette, men tenkte å reise en viktig problemstilling som blir stadig mer aktuell.
Jeg setter ikke sprøyter, men det jeg spiser får en god del av dem. Hva er forskjellen?
Dette håner ikke bare styrkeløftere men også norske melkebønder! Håper for din del at du er et troll av en provokatør, ellers er du som Nils Arne Eggen ville sagt: asfaltert fra halsen og opp. Terger på deg både Norges styrkeløftforbund og Norges bondelag i samme setning. Norske kyr er ikke dopet din nisse!

Utlogget Wanna be fast

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 715
  • Honnør: 265
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 715

Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #114 : 24. oktober 2010, 15:32 »
Pastor grizzly er som pastorer flest, trangsynt.

Synes strongman er helt topp jeg, da kan de som ikke vil holde seg rene konkurrere der og holde seg unna organisert idrett.
Beste Raw gymløft
Knebøy 180kg Benk m/u stopp 135kg/142,5kg  Markløft 220kg

Mål 2017

3000m under 11min

5000m under 20min

10000m under 43min

Halvmaraton under 1 time og 45min

Stoltzen under 14min


Treningslogg

Utlogget VegarGjerdrum

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 6 554
  • Honnør: 1320
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 6 554

  • www.kalibergym.no
Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #115 : 24. oktober 2010, 15:54 »
Det er faktisk aldri noen sinne som har spurt meg om hvorfor jeg ikke driver med styrkeløft? Tenker da på gjennom årene som har gått.

Tror ikke jeg var "klar" over styrkeløft egentlig før jeg hadde trent i nærmere 7-8år. Grunnen til at jeg startet å trene var ene og alene fordi jeg så strongman på eurosport på kveldene, og jeg likte disse store karene. Trente litt hjemme i kjelleren, litt på skolen og litt i forsvaret. Da jeg var ferdig i forsvaret så flyttet jeg til oslo, og ett par av gutta på jobben mente jeg burde begynne å trene på kraftverket sammen med dem, og slik ble det. Senere flyttet jeg til trondheim og havnet på flex gym. Enda visste jeg ikke om KK og styrkeløft miljøet i trondheim. Ble etterhvert klar over Sturla, OD, EG med flere som trente der men så aldri hensikten for meg å slutte å trene på ett lyst og nyvasket treningsenter kontra nedi kjelleren på KK? Både Sturla og Jon trente da på flex og det dukket sporadisk opp en eller annen styrkeløfter.

Det gikk aldri styrkeløft på tv, i allefall ikke på de tv kanalene jeg hadde, men strongman gikk på kveldene.

Kanskje jeg hadde drevet med styrkeløft hvis det hadde eksistert ett miljø i mine næromgivelser i den tiden jeg startet å trene med vekter. Kanskje hvis jeg hadde kjent noen som drev med styrkeløft? Jeg føler det er mer/bedre rekruttering til styrkeløft nå en da jeg "vokste" opp. Styrkeløft er faktisk noe jeg kan tenke meg å sende ungene på bare de blir gamle nok.


Bare en liten digresjon til de som ikke klarer å skjønne at alle som trener med vekter faktisk ikke har lyst å være styrkeløftere. At de faktisk synes kroppsbygging, strongman, fitness med mere er morsomt og at det er det de faktisk har lyst å drive med. Mennesker må da kunne få lov til å holde på med det uten å bli rakket nedpå av hårete og skjeggete kjerring benkpressere som mener de kan sette folk i bås utifra hva folk engasjerer seg i. Slike mennesker kaller jeg rasshøl, og det gør jeg ikke bare gjemt bak ett tastatur.
Eat more woman! They are high in proteins!

www.kalibergym.no
www.highwhey.no
www.godrygg.no

Utlogget GAMMERN

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 5 889
  • Honnør: 791
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 5 889

  • Gammel kødd
Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #116 : 24. oktober 2010, 16:01 »
Tror ikke det å snakke drit om andre, fremmer egen idrett eller person, Grizzly.
Perser: Stevne 305-205-290
           Trening 315-210-300

Utlogget VegarGjerdrum

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 6 554
  • Honnør: 1320
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 6 554

  • www.kalibergym.no
Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #117 : 24. oktober 2010, 16:09 »
Det er virent å drive en barnpornoring, men vi deler ikke ut gullmedaljer for det heller. Det å sette de de tre aktivitetene i samme kategori er som si at barneporno er porno. Ja, det er det, men en syk versjon og ikke det samme som normal porno.



Nå vet jeg ikke om du faktisk er en "pastor" Martin Rønning, men å "spøke" om barneporno hvis man er pastor blir for dumt. Pastorer er for lengst satt i bås.

http://www.google.no/search?hl=no&source=hp&q=pastor+barneporno&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Eat more woman! They are high in proteins!

www.kalibergym.no
www.highwhey.no
www.godrygg.no

Utlogget Keiko'88

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 936
  • Honnør: 326
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 936

Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #118 : 24. oktober 2010, 16:10 »
Fordi strongmen og byggere ikke presterer på samme grunnlag som oss. Vi ønsker å separere oss fra dere. Da nytter det lite å leie hender og hviske søte ord i hverandres ører. Dessuten så ser jeg at det mange styrkeløftere som er å ser på showene deres. Det at endel er reine i miljøet deres er egentlig ikke så intressent. De er der og støtter opp om doperne, om de så bare er listefyll. Uten de hadde det nok ikke vært et strongman Norge.

Vi er bedre enn strongmen og byggere. Vi holdt ut og trente reint og nå er det vi som er virkelig sterke. Ta fra strongmen tåte flaska med bol og de er ikke annet enn små jyplinger. Svært få av oss viker fra den smale sti, mange strongmen og byggere fallt av før den i det hele tatt begynte. Det at aktiviteten krever mye arbeid og innsats betyr ikke at den på noen som helst måte skal hylles. Det er virent å drive en barnpornoring, men vi deler ikke ut gullmedaljer for det heller. Det å sette de de tre aktivitetene i samme kategori er som si at barneporno er porno. Ja, det er det, men en syk versjon og ikke det samme som normal porno.

Styrkeløft er en del av samfunnet. Vi er en del av NIF. Strongman og bygging danner i beste fall et doping nettverk.

Genialt...


Her kommer det en som prøver og ta deg i hånda, og du slår hånda hans vekk, og fortsetter drittskrivinga. Drøy oppførsel.

Prikken over i’en er at du i tillegg prøver å heve deg over andre hva styrkeprestasjoner angår.
Det pinlige er jo at du ikke har noe å stille opp med. Du er på ingen måte eksepsjonelt sterk. Hvis en tar i betraktning kroppsvekta di på 145, alderen din på 26, hvor lenge du har trent, og det at du er på landslaget (som tyder på at du ikke kan bli mer seriøs) så er løfta dine på 220 i benk og 260 i mark (gjort i fjor uten utstyr) faktisk latterlig svakt.

Du ser på deg kanskje som en vinner, men med de holdningene der så ser jeg på deg som en taper. Styrken din er heller ikke noe bedre.
700 raw / skråbenk - benkpress - smalbenk

Utlogget VegarGjerdrum

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 6 554
  • Honnør: 1320
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 6 554

  • www.kalibergym.no
Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt!
« #119 : 24. oktober 2010, 16:12 »

Her kommer det en som prøver og ta deg i hånda, og du slår hånda hans vekk, og fortsetter drittskrivinga. Drøy oppførsel.

Prikken over i’en er at du i tillegg prøver å heve deg over andre hva styrkeprestasjoner angår.
Det pinlige er jo at du ikke har noe å stille opp med. Du er på ingen måte eksepsjonelt sterk. Hvis en tar i betraktning kroppsvekta di på 145, alderen din på 26, hvor lenge du har trent, og det at du er på landslaget (som tyder på at du ikke kan bli mer seriøs) så er løfta dine på 220 i benk og 260 i mark (gjort i fjor uten utstyr) faktisk latterlig svakt.

Du ser på deg kanskje som en vinner, men med de holdningene der så ser jeg på deg som en taper. Styrken din er heller ikke noe bedre.


Bow   Bow 
Eat more woman! They are high in proteins!

www.kalibergym.no
www.highwhey.no
www.godrygg.no

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!