Skrevet av Emne: MUK vs. "kjøtt". Diskuter.  (Lest 3461 ganger)

Utlogget Cube

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 062
  • Honnør: 290
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 062

  • Type 3 Mindset
MUK vs. "kjøtt". Diskuter.
« : 20. februar 2011, 23:26 »
MUK vs. "kjøtt".

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/708152/ (NRK klipp: FBI januar 2011)
http://forbrukerportalen.no/Artikler/2005/1119867571.32 (Forbrukerportalen mai 2005)

Vil du heller ha 100% kjøtt (av definisjon), eller godtar du MUK i kostholdet ditt på lik linje?

Diskuter.
's WorkOut Log! | StrongLifts 5x5 | Jim W. 531 | 415 (18/09-10)

Utlogget Hr.Smith

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 330
  • Honnør: 108
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 330

Sv: MUK vs. "kjøtt". Diskuter.
« #1 : 21. februar 2011, 11:45 »
Muk høres helt greit ut for min del.
Vi døtter i oss så mye rart på en daglig basis uansett, så å henge seg opp i om mat er malt opp av maskiner eller ikke, blir bare dumt.
Life is what happens while you are busy making other plans.

Lose your mind and come to your senses.

Utlogget Cube

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 062
  • Honnør: 290
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 062

  • Type 3 Mindset
Sv: MUK vs. "kjøtt". Diskuter.
« #2 : 09. mars 2011, 18:25 »
Vi døtter i oss så mye rart på en daglig basis uansett [...]

Hvafornoe rart er det du putter i deg på daglig basis?
's WorkOut Log! | StrongLifts 5x5 | Jim W. 531 | 415 (18/09-10)

Utlogget Andre

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 672
  • Honnør: 300
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 672

Sv: MUK vs. "kjøtt". Diskuter.
« #3 : 09. mars 2011, 18:27 »
Er det snakk om sånn kjøttklister?

Utlogget Hr.Smith

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 330
  • Honnør: 108
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 330

Sv: MUK vs. "kjøtt". Diskuter.
« #4 : 09. mars 2011, 19:34 »
Hvafornoe rart er det du putter i deg på daglig basis?
Hvis du brenner maten litt i panna, er den kreftfremkallende, å spise fisk er farlige pga sur nedbør og miljøfarlige avfallsstoffer som blir spredt rundt om i verden, kebabsjapper laker kebab av katte og rottekjøtt (ja ikke sant), og ikke glem alle e-stoffene.

Uansett hva det er vi spiser, så er det en eller annen som kommer opp med ett eller annet som er farlige med det, og nå skal vi henge oss opp i at kjøtt blir malt opp med maskiner?

Det er farlig å leve.
Life is what happens while you are busy making other plans.

Lose your mind and come to your senses.

Utlogget Cube

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 062
  • Honnør: 290
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 062

  • Type 3 Mindset
Sv: MUK vs. "kjøtt". Diskuter.
« #5 : 11. mars 2011, 22:19 »
Er det snakk om sånn kjøttklister?

Nei, men hva tenker du om bruken av det i tillegg?
's WorkOut Log! | StrongLifts 5x5 | Jim W. 531 | 415 (18/09-10)

Utlogget Andre

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 672
  • Honnør: 300
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 672

Sv: MUK vs. "kjøtt". Diskuter.
« #6 : 12. mars 2011, 01:14 »
Nei, men hva tenker du om bruken av det i tillegg?

Jeg kan ikke uttale meg om sikkerhet og hygiene og sånn rundt det, men det høres ekkelt ut. Spiser heller vegetabilsk kost enn en biff som er klistret sammen av kjøttstykker fra flere dyr fra ulike verdensdeler.

Utlogget B.Solstad

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 325
  • Honnør: 44
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 325

  • Power! -Jeremy Clarkson
Sv: MUK vs. "kjøtt". Diskuter.
« #7 : 12. mars 2011, 01:28 »
Syns det virker som en fin ting. Greit nok, kjøttet er ikke lengre "reint" og noen finner nok det å spise beinrester ekkelt. Men med en stadig voksende populasjon, større krav til ressursutnytting og mindre dyrkbar / fruktbar jord, hva kan vi kreve? Folket må få mat, om det nå ikke er 100% reint kjøtt, så er det fortsatt næringsnyttig. Jeg støtter det å bruke så mye av slaktet dyr som overhodet mulig, indianerne gjorde det, vi gjør det både i annen skala og på annen måte, men konseptet står fortsatt. Vi utnytt noe som tidligere ikke (i like stor grad) har blitt utnyttet, syns det virker som en vettig forandring.
A man who never makes mistakes, rearly makes anything

Utlogget The Evil One

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 196
  • Honnør: 16
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 196

Sv: MUK vs. "kjøtt". Diskuter.
« #8 : 12. mars 2011, 01:48 »
Jeg kan ikke uttale meg om sikkerhet og hygiene og sånn rundt det, men det høres ekkelt ut. Spiser heller vegetabilsk kost enn en biff som er klistret sammen av kjøttstykker fra flere dyr fra ulike verdensdeler.
når det gjelde biff og annan kjøtt produksjon i norge så er det ekstremt nøye kontroller og hygiene krav for å kunne produsere det, kjøttklister er ikke lov å bruke inorge, å alle produkter som inpoteres fra utlandet, skjekkes nøye på samme måte som norske kjøttvarer, allt kjøttet klassifiseres utfra div. krav, og settes ikke sammen av flere dyr.

kjøttdeig og farse produkter derimot brukes det mye rart, å er som muk, det som ikke kan brukes til annen produkson


Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!