Skrevet av Emne: The Genius Of Simplicity  (Lest 6639 ganger)

Utlogget shisan

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

The Genius Of Simplicity
« : 11. september 2012, 04:07 »
The Genius Of Simplicity

I årene 1892-1924 var det mer enn tjue millioner mennesker som emigrerte til USA via Ellis Island. I sin søken etter drømmen om et bedre liv, folk var villige til å reise tusenvis av miles, og mange som hadde lite eller ingen penger ble tvunget til å reise i styrefart forhold. De fleste amerikanere født 1940-1990 har ingen begrep om hvilke utfordringer de går inn i USA.

 Årsakene disse nye innvandrere tatt turen til Amerika var lik de av sine forgjengere. De var escaping religiøse, rasistiske og politisk forfølgelse, eller søker fritak fra en mangel på økonomiske muligheter. Mange ble trukket her ved kontrakt arbeidsavtaler som tilbys ved å rekruttere agenter, kjent som padrones, til italienske og greske arbeidere. Ungarerne, strømmet polakker, slovaker, Bohemians, og italienerne til kullgruvene eller stålverk. Grekerne foretrakk tekstilfabrikker, russisk og polsk jøder jobbet nålen handler eller pushcart markedene i New York.

 Jernbaneselskaper annonsert tilgjengeligheten av gratis eller billig jordbruksland utenlands i hefter fordelt på mange språk, og en håndfull jordbruksarbeidere til vestlige områdene rundt. Men det store flertallet av innvandrere overfylt i de voksende byene, søker etter sin sjanse til å gjøre et bedre liv for seg selv.

 Våre forfedre forsto det geniale enkelhet. Mens mange av dem bygd rik og vellykket liv, verdier sin kjernevirksomhet ledet dem. Familien ble først, gjorde viktigheten av kvalitet relasjoner og de lange holdt obligasjoner med tradisjon opp stoffet som holdt folk sammen.

 "Jeg ville ikke gi en fig for enkelhet denne siden av kompleksitet, men jeg vil gi mitt liv for enkelhet på den andre siden av kompleksitet." - Oliver Wendell Holmes, Jr (8 mars 1841 6 mars 1935?)

 Livet er det 21. århundre, bedre kjent som post-moderne samfunnet med alle sine teknologiske fremskritt har endret måten folk lever, tenker og hva vi verdi. Den industrielle revolusjonen har forandret livet i Amerika. Kravene til kognitiv tenkning har endret måten vi lærer og hvordan vi behandler informasjon. Baby-boomers kan ikke lenger sole seg i tankegangen til å spørre et barn hvordan du bruker en datamaskin.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!