Skrevet av Emne: Umettet fett + div. spørsmål  (Lest 1651 ganger)

Utlogget Ponduz316

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 16
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 16

Umettet fett + div. spørsmål
« : 12. april 2012, 18:11 »
Hei og takk til de så leser!

Jeg er en gutt på 21 år. Høyde: 1.74 og Vekt: 76

Nylig merket jeg at jeg har lagt på meg 8kg med fett. Jeg går ut ifra at det er dårlig fett ettersom jeg har hatt en 2 år pause fra all trening og bare slasket. Har aldri drevet med seriøs styrketrening før, bare sporter som boxing og kickboxing hvor du trener mer kondisjon og hele kroppen, med kroppen.

Jeg har nå trent på studio etter ett styrkeprogram i ca. 1,5 mnd. med ett helt OK kosttilskudd. Kostholdet kan forbedres men har vært lite med hurtigmat. Jeg drikker også proteinpulver 2x daglig(MyoFusion) i håp om at det skal kunne bidra. Har truffet skeptikere men antar at det er bedre enn ingenting.. Jeg trent sålangt 3x i uken men begynte denne uken på 4x i uken. Jeg trener forsåvidt alt, lår, rygg, skuldre, biceps, triceps og mage.

Jeg var i såpass dårlig form at jeg trente med 40kg i benk. Hvor jeg tar 4 set og 8 repetisjoner. Har økt til 55 på nesten 1,5mnd. Usikker hva benken heter, men den er fast og ikke løs. Bekjente har sagt at de kan være tyngre? Har ikke testet meg selv på løs enda.

Hovedspørsmålet er jo hvor negativt er umettet fett forhold til trening? Vil tiden for musklene til å vokse dobles? Hvor lang tid bør jeg regne med før jeg blir helt OK markert?(Da tenker jeg ikke på nødvendigvis sixpack og store biceps men flat mage og synlig markert kropp og armer).

Ett annet spørsmål er jo at jeg har kraftige lår eller mye fett fra rumpen og ned. Vil det å trene lår osv. gjøre de kraftigere eller vil de bli strammere og penere? (kanskje dumt spørsmål, men greit å få en seriøs forklaring)

Siste spørsmål er: Hvor lenge skal jeg forvente at jeg må trene for at jeg skal merke synlige forskjeller? Fra lubben til markert! Jeg er forberedt for å trene lenge for å oppnå mitt mål. Men det er en fordel å vite hvor lenge jeg må holde på. Dersom jeg forventer store forskjeller på altfor kort tid kan jeg jo risikere å miste motet og gi opp. Jeg har ett lite ønske å se bra ut til begynnelsen av Juli. (Dvs. litt over 4 mnd. trening)

Den dag idag gleder jeg meg hver dag til trening og moralen er på topp!

Dersom det er noen lignende emner her med disse spørsmålene så beklager jeg for å ha oversett de..

Utlogget Hayen

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 132
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 132

Sv: Umettet fett + div. spørsmål
« #1 : 20. april 2012, 20:23 »
Benken som du nevner er kanskje en smithmaskin? Kan brukes til både benkpress, knebøy osv...
Hvis det er smithmaskinen så synes iallefall jeg at den er noe tyngre enn vanlig benk..

Spørsmålet ditt ang. fett har jeg ikke noe svar på, men når det gjelder lår så vil jeg tro at de blir strammere og kanskje med tiden større. Ikke vær redd for å trene både lår og legger Smiley



Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!