Skrevet av Emne: Bulke on and off?  (Lest 3322 ganger)

Utlogget Primus89

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 107
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 107

Sv: Bulke on and off?
« #15 : 29. juli 2012, 06:16 »
Skjønner ikke hva som er problemet med å bygge muskler på sunn mat. Havregryn, sunne fettsyrer, nøtter osv. har masse kalorier, så det er ikke noe problem i det hele tatt. Et usunt kosthold er bare en dårlig unnskyldning av en snarvei til noe man tror er bedre. Er ikke litt av poenget at det skal være sunt å trene? Man skal føle seg bra og ha det fint med seg selv? Man blir å svi for dette den dagen man skal på diett ettersom det krever et langt mer strikt og sunt kosthold dersom man skal opprettholde proteinmengden.

Når jeg byttet fra skikkelig usunt kosthold til et sunt resulterte det i hodepine osv. pga overgangen. Helt unødvendig.

Enig her. Det finnes ikke noen grunn for å sluntre unna et generelt sunt kosthold, selvom en skal opp i vekt. Kalloriinntak > daglig forbrennig = vektøkning, no matter what. Foreslår at du øker kaloriinntaket gjennom, som sagt; havre, nøtter, cottage cheese, komplekse karbohydratkilder, etc.. Du vil føle deg mer pigg, samt at du vil ha et større energinivå til å la kroppen jobbe med.

Selv synes jeg bulking generelt er unødvendig, om en ikke da ligger på en ekstremt lav fettprosent (8% eller mindre). Jeg klarer helt og fullt å legge på meg muskler selvom jeg ligger i en stabil komfortsone på mellom 11-13%, det handler bare om å kjøre på med flere spisedager i uken etterhvert som fettprosenten synker.

Om du spiser nok karbs og proteiner, samt får i deg de essensielle fettsyrene og ikke går opp i muskelmasse, så er jeg redd for at det er treningsopplegget du må ta en titt på, samt intensiteten og hvor langt du tar deg ut på hver øvelse.
Min logg: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=121497.msg1817627;topicseen#new

"I only start counting when it starts hurting. When I feel pain, that’s when I start counting, because that’s when it really counts."

"I can't" is really nothing but an easy exit, whereas "I can" is a rather courageous statement throughout both failure and success. Do you pick the easy way out?

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!