Skrevet av Emne: Vekten står stille  (Lest 2593 ganger)

Utlogget Kogk95

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 7
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 7

Vekten står stille
« : 30. september 2017, 23:21 »
Jeg startet og slanke meg den 11.August i år med en vekt på 105,5 kg.
Nå idag veier jeg 97,6 (98 ish)  og er veldig fornøyd med resultatet mitt! Men denne uken har jeg ikke gått ned et eneste gram.
Opplevde og gå fra 97,6 til 98 kg og jeg har ikke overspist en eneste dag. Jeg veide meg igjen og skulle sjekke når det nærmet seg fredag og vekten stå på det samme tallet 97,7. Jeg har ikke gått ned noen ting. Kan noen komme med innspill til hvorfor jeg ikke gikk ned noenting denne uken? ikke meningen og virke stresset ellerno men greit og vite hva det kan være og evnt hvordan jeg kan få neste uke til og bli bedere. Her er en typisk mat dag for oss:

Frokost 2 knekkebrørd med noe magert pålegg og et epple med vann ved siden kl 07:00
Mellomåltid kl 10:00 kan bestå av en skyr eller knekkebrød/frukt.
kl 12:00 er det lunsj, her er det også gjerne noen knekekbrød med frukt og vann. Noen ganger 2 skiver brød med magert pålegg vist jeg spiser på jobben.
kl 16:45 er det middag hjemme, det består av mye kyllingfillet og grønnsaker eks på mandag. Tirsdag er det som regel fisk og grønnsaker. Onsdag Blomkålsuppe og spelt rundtstykker. Torsdag fisk igjen, prøver minimum 2 dager i uka med fisk.
Fredag, da er det helg så enten taco med karbonade kjøttei med mindre fett eller hjemmelaget pizza med salat.

Har kuttet ut alt av potetgull og sjokolade og andre retter som er direkte usunt, så til kveldskos kan jeg ta en rislunsj eller mager kesam med banan i. Da bruker jeg det som kveldsmat på fredag. Lørdag er det samme som over.

Legger til at jeg bruker appen lifesum som jeg synes fungerer utmerket! her skal jeg ha 1700 kalorier pr dag for et vekttap på 1 kg pr uke. Den regner ut karbohydrater protein og fett. Det hender jeg overstiger protein mengden med 20 gram men prøver å ikke gjøre dette. Det er visst jeg spiser kylling og for eks egg i tilleg, det blir visst for mye i følge appen.

Trening: Her trener vi 3-5 dager pr uke. Vi er ute i skog og mark og jogger med rask gange. Det hender jeg trener hjemme også på ellipsemaskinen vi har. Varierer litt her på dagene.

Har hørt om såkalte vektplatå, men jeg synes det var litt tidlig og få det nå?

Takker for alle innspill! Smiley

Gå til:  

Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

Effektiv beintrening

Trening30.07.202069

Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?