Skrevet av Emne: Ren mat!  (Lest 978 ganger)

Utlogget Larso

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 136
  • Honnør: 4
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 136

Ren mat!
« : 11. desember 2004, 11:41 »
Heisann

Hvis du steker tunfisken ganske godt i panne, vil da en del av proteinet forsvinne? Eller hvordan er dette? Kokk
17 år

Vekt: ca 85 kg
Høyde: 1,75

Colombia < 33 -__- medellin < 3

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
SV: Ren mat!
« #1 : 11. desember 2004, 13:26 »
Hvor skulle det forsvinne hen da ?? Du ødelegger den i forhold til annen mat du steiker. Men hard steking ødelegger litt, det gjør det. Men ikke bekymringsverdig.

Hvorfor skal du steke tunfisken ?? Holder jo lenge å varme den litt.
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget Caepp

  • Fast besvarer
  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 675
  • Honnør: 266
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 675

SV: Ren mat!
« #2 : 11. desember 2004, 15:28 »
Det forsvinner ikke, men protein kan vel denatureres ved steking. Uten at jeg vet om dette skjer i betydelig grad i det tilfellet du nevner.  Huh

Utlogget leylas

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 122
  • Honnør: 9
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 122

  • Axé!
SV: Ren mat!
« #3 : 11. desember 2004, 16:35 »
Proteiner denatureres ved steking, men aminosyrene er der fortsatt og det er de kroppen bruker.

All mat som inneholder aminosyrer, karbohydrater og kreatin danner stekemutagener ved temperaturer over 150 grader. Mutagenene finnes hovedsaklig i stekesjy og stekeskorpe.

Utlogget T.H.P

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 42
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 42

  • RYP=)
SV: Ren mat!
« #4 : 12. desember 2004, 21:03 »
Er ikke 100% sikker, men kan man ikke ødelegge/bryte aminosyrene(i proteinet) ved steking på høy temperatur? Eller er det så høy temperatur som man ikke kan nå ved steking. Uansett så tror jeg ikke det veldig mye å si...  Wink
T.H.P

Utlogget Larso

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 136
  • Honnør: 4
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 136

SV: Ren mat!
« #5 : 12. desember 2004, 21:14 »
flott.  biggrin

Nei det er ikke det at jeg" bare " vil ha varm tuna. Men steker du den skikkelig godt blir den "crispy" og kryddrer som en joika kake så får du en HERLIG smak av kyllig

 Kokk Kokk Kokk
17 år

Vekt: ca 85 kg
Høyde: 1,75

Colombia < 33 -__- medellin < 3

Utlogget T.H.P

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 42
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 42

  • RYP=)
SV: Ren mat!
« #6 : 12. desember 2004, 21:16 »
 Smiley Det må jeg prøve!
T.H.P

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!