Skrevet av Emne: Matlaging med Proteinpulver  (Lest 1279 ganger)

Utlogget kcal

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 59
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 59

Matlaging med Proteinpulver
« : 17. november 2005, 21:16 »
Jeg har ikke prøvd mange varianter, men har testet ut noe på egenhånd. Det du gjør er å bruke et proteinpulver uten smak.
Jeg tilsatte det i havregrøten min og det gikk fint. Ingen endring i konsistens og fikk dermed  i meg ca 25gr ekstra protein i en porsjon havregrøt.
Har også gjort det samme med omelett og eggerøre. Bare pass på mengden pulver slik at røren ikke blir for tykk.

Grunnen til at jeg gjør dette er å spare tid og letter øke proteininntaket. Lager f.eks eggerøre med 10-12 egg og tilsetter proteinpulver på en søndag og da har jeg mat for noen dager fremover som i tilegg inneholder veldig mye protein.
Det går sikkert fint å gjøre det samme med andre matretter men jeg legger bare ut det jeg har testet selv.

Har du andre tips så post i vei Spise

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!