Skrevet av Emne: hvorfor blir kyllingfilet annbefalt istede for vanlig kylling?  (Lest 1803 ganger)

Utlogget criger

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 293
  • Honnør: 7
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 293

lurer litt på hvorfor folk anbefaler blant annet kylingfilet til proteinrik, og hvorfor ikke bare vanlig kylling?
spiser like mye av begge deler, men bare lurte om det var noen grunn for det?

Utlogget Liern

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 529
  • Honnør: 15
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 529

fettinnholdet..
UNKNOWN

Utlogget criger

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 293
  • Honnør: 7
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 293

ok, regner med det er mer fett på vanlig kylling da :p

Utlogget LeTigr3

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 267
  • Honnør: 10
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 267

Kyllingfilé
P: 21,5
F: 3,1
K: 0,0
Kcal: 115
   
Kyilingkjøtt med skinn
P: 17,1
F: 13,4
K: 0,0
Kcal: 188
   
Kyllingkjøtt, uten skinn
P: 21,5
F: 3,1
K: 0,0
Kcal: 115

NÆringsinnholdet er tatt fra matvaretabellen på Iform.no.

Jeg tolker det dithen at mye av fettet i en grillet kylling ligger i og ved skinnet. Ergo, dersom du dropper å spise skinnet vil det være som å spise ren kyllingfilet.
   

Utlogget Zuul

det er mye mer rent kjøtt på brystfileene enn på lårene feks

Utlogget criger

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 293
  • Honnør: 7
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 293

I see.

Men litt rart at det er mer proteiner i kylling uten skinn, enn med skinn Huh

Utlogget OptimusPrime

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 833
  • Honnør: 198
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 833

Kyllingfilé
P: 21,5
F: 3,1
K: 0,0
Kcal: 115
  
Kyilingkjøtt med skinn
P: 17,1
F: 13,4
K: 0,0
Kcal: 188
  
Kyllingkjøtt, uten skinn
P: 21,5
F: 3,1
K: 0,0
Kcal: 115

NÆringsinnholdet er tatt fra matvaretabellen på Iform.no.

Jeg tolker det dithen at mye av fettet i en grillet kylling ligger i og ved skinnet. Ergo, dersom du dropper å spise skinnet vil det være som å spise ren kyllingfilet.
  


Oppgitt i prosent da vil jeg tippe?
Trener jeg også, bare blogger ikke om det.

Utlogget LeTigr3

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 267
  • Honnør: 10
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 267

Stemmer, jeg glemte selvsagt å nevne at næringsinnholdet er per 100g.

Utlogget Kikke Hjelmis

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 218
  • Honnør: 7
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 218

  • 17 åring
Hvis du kjøper en grillet kylling i butikk, i varmedisken, og river av kinnet. Vil det ikke ligge igjen et fettlag langs hele kyllingen da? Det føler jeg i hvert fall.
Kommer opplysninger om status og målsetning...

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!