Takk for svar!
Hvis du fortsatt går ned på det kcal inntaket du skisserer her ser jeg egentlig ingen grunn til å kutte noe mer.
Har gått ned ganske raskt i starten på et litt høyere kalorinivå, så jeg er glad jeg har holdt det høyt, men jeg har bremset litt opp så tror kanskje jeg skal senke det periodevis med 2 ukers mellomrom.
Når det gjelder oljen, så skal den jo i teorien ikke være så godt egnet til steking iogmed sitt høye innhold av flerumettede fettsyrer og dermed høye risiko for omdanning til transfett.. Men, kokkeleringen man bedriver på kjøkkenet er av så kort varighet at dette nok ikke har allverdens å si
Kjedelig. Jeg som alltid har trodd at rapsolje var av den snille typen.
Hva la du i mengde tid på kjøkkenet? Jeg steker kyllingen på morgenen, og da står den til ettermiddag\ kveld. Vurderer virkelig å bytte til torsk, men da har jeg kjøpt 24 kg kylling til liten nytte.
Ja, eller åtminstone ta en mindre shake innan träning. 60 g är mycket. Glöm inte att whey frigör mer insulin är glukos, så all den wheyen vill hindra förbränningen under träningen ganska rejält. (mer om det här:
http://www.iform.no/forum/index.php/topic,40263.msg594120.html#msg594120).
Du kan ju också gärna få i dig mer av dagens karbo i timmarna efter träningen då den gör lite mer nytta istället för under dagen. Från måltid 2 till måltid 6 alltså.
Ok, da kutter jeg karbo i måltid 2, og spiser dette i måltid 4.
Rapsolja innehåller mycket mer omega-3 än olivolja ja, men nu är det ju inga stora mängder olja man använder för stekning, så det spelar ju som sagt inte all världens roll.
Nei, jeg bruker nok minimalt til steking, så foreløpig så tror jeg det skal gå greit.
Bare for min egen interesse, har dere noen tips til bra oljer man kan steke med?