Skrevet av Emne: hvor mye tunfisk/makrell i tomat må jeg ete i forhold til 4 egg?  (Lest 1604 ganger)

Utlogget spax

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 131
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 131

Ja, hvor mye tunfisk eller makrell i tomat må jeg ete for å få det til å bli like mye som 4 egg?

begynner å bli veldig lei egg, og rett og slett kvalm når jeg eter det, så jeg må ha noe annet noen dager også.

noen flere tips?

Jeg har hørt noen som har stått opp midt på natten for å få i seg gainer. noen flere sånne eksempler?

Utlogget Ole Gunnar

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 128
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 128

  • Ole Gunnar
Du trenger nesten ikke spise noe tunfisk for å få det til å bli det samme som egg, hvis du mener proteinmessig.. Da holder det med.. 80gr. ellernoe, kommer ann på hvor du kjøper tunfisken osv.

Utlogget aiwass

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 322
  • Honnør: 1098
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 4 322

En boks á 150 g tilsvarer vel noe sånt som 6-7 egg.

Utlogget Adrian B

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 280
  • Honnør: 10
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 280

  • Etthundreogtrettikilo
Gainer på natten er kanskje ikke så ideelt med tanke på at det ofte er raske karbohydrater gainere som stimulerer til fettlagring på grunn av insulinutsondringen som kommer av den glykemiske belastningen. Prøv/bruk heller kasein, det ville jeg gjort.

Hvor mye tunfisk eller makrell i tomat som må til for å få det til å bli like mye protein, som er det jeg har oppfattet du lurer på, kommer an på innholdet i produktene til de respektive merkene man bruker.

Hvis du er lei av å spise egg, så kan du jo drikke de.
Benk: 187,5 Mark: 305 Bøy: LOL

Utlogget spax

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 131
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 131

takk for informerende svar!

det er både proteinmessig og karbohydrat messig jeg tenker på.
hva legger jeg mest på meg av?

Jeg trur det til og med hjelper å bare tilberede eggene på en annen måte.
merket det når jeg kutta ut majones på eggene på brødskiva.
så hvis jeg steker de en stund framover(omelett med godsaker), så er det litt variasjon det også;)

Kasein skal jeg prøve! : D

Utlogget Mister-B

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 29
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 29

Det er vel ikke karbohydrater i egg overhodet. Det er det derimot i makrell i tomat (tomatsausen er sukret litt, om jeg ikke tar helt feil).
Sjekk baksiden av boksen med tunfisk og makrell, og sjekk proteininnholdet per 100 g. Så sjekker du proteininnholdet for egg på en matvaretabell på nett, og så regner du ut.

Forøvrig så er stekt egg mye bedre enn kokt egg ja.

Utlogget spax

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 131
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 131

nei, selvfølgelig er det ikke det:P
Mener egentlig kcal.

ja, jeg er glad i begge deler. men, når det blir for mye av det ene, så blir det ikke så spennende lenger.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!