Skrevet av Emne: Tricepsmann holder foredrag på pro gym drammen  (Lest 1340 ganger)

Utlogget _Fade_

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 156
  • Honnør: 34
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 156

Tricepsmann holder foredrag på pro gym drammen
« : 19. oktober 2008, 09:11 »
Torsdag 23. oktober klokken 18.00 er verdt å merke seg hvis man holder hus i nærheten av drammen. Pro Gym på åssiden har åpen dag og hovedattraksjonen er et foredrag av Øyvind Fjeldseth.

Øyvind er godt kjent på forumet og har her som på trening alltid et vennlig ord og gode tips å komme med. Vi er sikre på at det kommer til å bli et spennende foredrag som både de ferske og mer erfarne vil ha stor glede av å få med seg.

Øyvind har lang erfaring og noen og enhver av oss kunne sikkert trenge litt inspirasjon fra tid til annen. Å finne like stor glede i treningen etter 25 år er noe jeg håper vi alle kan få til og denne mannen har fått til nettopp det.  Å tilpasse treningen til jobb og familieliv kan være en utfordring for oss alle, men det er godt å ha noen eksempler på at det lar seg gjøre. Forhåpentligvis får vi noen tips og triks vi kan bruke sånn at vi selv holder koken like lenge Smiley

Pro Gym ønsker alle som vil komme vel møtt!

Det vil også bli anledning til å smake på masse forskjellig kosttilskudd og det vil bli solgt Gasp klær til halv pris, så det blir mye spennende man kan få med seg denne dagen på Pro Gym.



PS! hvis det å poste samme innlegget i to fora blir å regne som no regelbrudd beklager jeg virkelig, ingen vond vilje. bare veldig engasjert i at god kunnskap skal nå frem til de som kanskje trenger det mest Smiley

Heavy Stupid

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!