Smak er jo viktig det, og det er jo en subjektiv ting.
I følge det som står på boksen så skal det være 6 gram karb pr 100 gram, og hvis det er riktig så er det jo 6%. Fett skal være 4g=4%.
Jepp : smaken er nok individuell, og DET er bra! Hvis ikke hadde vi alle siklet etter samme dama, samme bil, gått likt kledd og spist det samme hele tiden hehehe!!!
Men ang proteinet tar du nok desverre litt feil, og jeg også ved nærmere ettersyn.. det var mindre fett enn jeg trodde , men de har fremdeles det doble ihht konkurrentene...
se PF egen hjemmeside på whey 100%:
http://www.proteinfabrikken.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=1790Næringsverdi Pr servering 60g Pr 100g ADI%
Energi 990 Kj (233kcal) 1649 Kj (388kcal)
Protein 43,8 g 73,0 g **
Karbohydrater 10,4 g 17,3 g **
- Hvorav sukkerarter 2,4 g 4,0 g **
- Hvorav laktose 1,1 g 1,8 g **
Fett 1,3 g 2,1 g **
- Hvorav mettet fett 0,7 g 1,1 g **
totalsammensetning: 100 % Whey protein -> 75% protein
..............................................................................................
... og på Vanlig WheyTech:
http://www.proteinfabrikken.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=1806 Innhold
Næringsverdi Pr servering 45g Pr 100g ADI%*
Energi 729 kJ (172kcal) 1601 kJ (377kcal) **
Protein 34,2 g 76,0 g **
Karbohydrater 6,2 g 13,8 g **
- Hvorav sukkerarter 1,1 g 2,4 g **
- Hvorav laktose 0,8 g 1,8 g **
Fett 1,1 g 2,4 g **
- Hvorav mettet fett 0,6 g 1,2 g **
Totalsammensetting = 80 % Whey Proteiner + 20 % Kasein -> 80% protein
..........................................................................................
Myosyn derimot...
http://myo.no/shop/shop_vis.asp?id=2&kid=2&pid=100Næringsinnhold: 40g 100g
Energi 140kcal 352kcal
Protein 33g 82g
Karbohydrater 1g 2,5g
Fett 0,6g 1,6g
Totaslsammensetning = Micellar kasein 50% + Whey/myse 40% + Egg albumin/protein 8% + Di-tripeptider 2% -> (4-fase protein m/høy renhet) 87% dm protein