Skrevet av Emne: Stekt kylling- varighet?  (Lest 1698 ganger)

Utlogget NeDD

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 288
  • Honnør: 29
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 288

Stekt kylling- varighet?
« : 10. februar 2010, 12:54 »
Når jeg først står og koker pasta og steker kylling for å dele i porsjoner..

Hvor lenge kan de stå i matbokser i kjøleskapet før man bør/må spise dem?

Greit å vite litt slik at jeg slipper å stå hver kveld.......

Utlogget Zippo

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 626
  • Honnør: 70
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 626

Sv: Stekt kylling- varighet?
« #1 : 10. februar 2010, 14:10 »
Ser det bra ut? Check.
Lukter det godt? Check.
Og ikke minst, smaker det godt? Check.

Hvis det derimot ikke oppfyller disse kravene så havner det i søplet.
"Don't drink and bake." - Arnold Schwarzenegger

Utlogget Drengen

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 86
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 86

Sv: Stekt kylling- varighet?
« #2 : 11. februar 2010, 00:18 »
Har latt kyllingen stå til dagen etterpå utan noko problem. Det som er veldig greit med kylling er at dersom han byrjar å bli dårleg, så kjem du garantert til å lukte det og ikkje minst smake det :p Forferdeleg lukt
-Eg vil heller vera skalla og stor med muskla, enn ei lita pingla med longt hår!

Utlogget NeDD

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 288
  • Honnør: 29
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 288

Sv: Stekt kylling- varighet?
« #3 : 11. februar 2010, 07:14 »
Takker. Smiley

Utlogget JohnAmund

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 893
  • Honnør: 124
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 893

Sv: Stekt kylling- varighet?
« #4 : 11. februar 2010, 08:42 »
Kan hive det i frysaren, dersom du har det. Eg har liggande skulemat (kylling og ris) for to veker i frysaren, tek det opp i kjøleskapet dagen før.
Min logg
▪██─────██▪
"There is no point in being alive if you cannot do the deadlift"
- Jón Páll Sigmarsson

Utlogget NeDD

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 288
  • Honnør: 29
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 288

Sv: Stekt kylling- varighet?
« #5 : 11. februar 2010, 11:18 »
Jepp, funker fjell det. Smiley

Utlogget Iceberg

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 081
  • Honnør: 593
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3 081

Sv: Stekt kylling- varighet?
« #6 : 11. februar 2010, 11:30 »
En dag eller to ferdig tilberedt (i boks slik at det er lufttett) ellers så er det bare å fryse ned i porsjoner etter at du har stekt det.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!