Jeg har nettopp tømt ei bøtte whey kjøpt hos en lokal butikk, men den smakte piss.
Jeg kjøpte så noen bøtter med whey fra gymgrossisten, men for å få i meg resten av proteinmengden min hver dag, (uten å måtte drikke MYE gainer, spesielt på dager jeg ikke trener) da jeg ønsker å holde litt igjen på vekten (110kg med klær), ser jeg for meg at det mest hensiktsmessige er å bytte ut gaineren med 90+ eller noe tilsvarende.. Hvor lettopptakelig proteinene er spiller forsovidt ingen rolle, da det kun skal drikkes på dager uten trening. Det jeg er mest interessert i er fortrinnsvis smak, men og eventuelle tilsetninger som øker produksjonen av aminosyrer. Glutamin tar jeg utenom.
Grunnen til at jeg ikke kan inkludere naturlige proteiner i kostholdet er at jeg er student, og har derfor ikke råd til å spise kylling til hvert måltid, samtidig som jeg bor hjemme- hvor foreldrene mine ikke ønsker å ha det samme kostholdet som meg.
Nå har jeg ikke prøvd utallige typer, men har testet noen.
Whey tech (jordbær), Whey Isolat(apelsin) (pf), Whey 80 (banan, bringebær) (SN) og Whey Gold Standard (sjokolade) (ON)
Og vinneren er den sistnevnte. Spiser også caseinet fra ON og det smaker godt (men kasein har jo litt feit konsistens) Ble helt satt ut da jeg smakte den. Løser seg utrolig lett opp i både melk og vann (selv om melk alltids skummer litt), og den har ikke den ettersmaken som prottis shakes har. Blandet i vann så smaker det som kald kakao (sånn regia express aktig:p).
Hold deg langt unna proteinfabrikken:p (sorry!) Overgås av både gold standard og whey-80 med tanke på smak og konsistens. Med forbehold om at PF ikke har gjort drastiske endringer i produktet de siste 2 årene.