Treningsblogger

Diverse27.05.2013Joachim Marhaug0

Liker du å følge med på blogger? Her har du en rekke treningsblogger.

Blogger

Tine Alice
21 år fra Tromsø. Jeg har blogget i 2 år om trening, kosthold og skjønnhet. Kameraet som fyller bloggen med bilder er Canon eos 550d. Besøk bloggen her:
http://tinealice.blogg.no/  

Elisabeth Torp
Velkommen til mitt nettsted. Her blogger jeg om min business, mat, hage, trening og min familie. Besøk min bloggen her:
http://elisabethtorp.wordpress.com  

Lene Mari
Jeg er en treningsglad mamma som blogger mye om trening, litt om familieliv, litt om foto og bitte litt om andre ting. Besbøk bloggen her:
http://lenemariblogg.blogg.no  

Benedicte Mari
Aktiv jente med trening og fitness som største lidenskap. Utdannet Personlig trener og NLP Master Coach, og holder på med en bachelor i ernæringsfysiologi.
http://bennesbf.blogg.no  

Guro Eriksen
Hei! Mitt navn er Guro Eriksen, er 24 år, og bor på Jæren. Denne bloggen handler om meg og mitt liv som omfatter trening, en smule håndarbeid og et foreløpig liv som student. Besøk bloggen her:
http://guroeriksen.blogspot.com  

Tonje Olsen
Dette er en blogg opprettet av Tonje, en jente som studerer fysioterapi i Enschede, Nederland. Jeg er over gjennomsnittet interessert i fitness! Besøk bloggen her:
http://succeedatfitness.blogspot.com  

Guro Tangen
Ei sprudlende og livsglad jente som er litt mer enn gjennomsnittlig opptatt av trening og kosthold. Studerer ernæring, helse og kosthold ved NKI, men min store drøm er en jobb innen politiet som kriminaltekniker. Besøk bloggen her:
http://treningsaktiv.blogg.no

Aleksander Nørgaard
Jeg er 19 år og fra Sandefjord. Er interessert i trening og kosthold. Besøk bloggen her:
http://aleksandernorgaard.blogg.no  

Anniken Wærvågen
Velkommen til min blogg! Anniken heter jeg, og er en jente på 19 år som bor i Larvik. Bloggen handler hovedsakelig om fitness trening, hundetrening og kosthold. Besøk bloggen her:
http://annikenjw.blogg.no  

Iris Angelica
Bloggen her vil hovedsakelig handle om trening og kosthold i forbindelse med min vektnedgang, men vil også inneholde spor av alt annet som skjer i hodet mitt og livet mitt. Besøk bloggen her:
http://bethebestversionofyou.blogg.no  

Silje Mari
Kommer til å skrive om oppturer og nedturer til mitt mål i fitness. Og ellers det som måtte falle meg inn. Besøk bloggen her:
http://siljesfremgang.blogg.no  

Fitnesskaroline
Jeg er en livlig jente som alltid har hatt en stor lidenskap for kosthold og trening. Besøk bloggen her:
http://fitnesskaroline.blogg.no  

Stine
Glad og energisk. Mamma til to søte jenter, gift med en kjekk og herlig mann, liker styrketrening og cardio. Besøk blogen her:
http://Stinerundereim.blogg.no  

Petter
Far, Ektemann, Kompis, Energisk, Strukturert, Fitness, Godis, Handy, Mat, Drikke, Styrketrening, Løping, Cognas, Venn, Uvenn, Snill, Omtenksom, Stormarkedssjef, Kontroll, Hus, Lyd og Bilde og mye mer. Besøk bloggen her:
http://petterrundereim.blogg.no  

Ann Siri
En blogg om meg, trening og kosthold. Besøk bloggen her:
http://asfjar.blogg.no  

Linn
Veien min mot fitness. Bloggen omhandler styrketrening, kosthold og diett. Besøk bloggen her:
http://Fitnesslinn.blogg.no  

Tor Arne Kallevik
Jeg er en litt over middels aktiv kar med en del forskjellig på ballkortet underveis. Har utdannelse som styrketreningsinstruktør fra 1998 hos Norsk Treningssenterforbund. Besøk bloggen her:
http://torarnekallevik.blogg.no  

Lars Morten
Jeg er 32år og kommer fra Trondheim. Debuterte sterkt i Athletic Fitness i vår og satser nå for fullt mot NM i høst. Dette er veien min mot toppen! Besøk bloggen her:
http://LarsM80.blogg.no  

Mewna Samantha
2013 startet jeg med så si blanke ark, da jeg slutten av 2012 var arbeidsledig, ikke gikk på skole, leilighetsløs og hadde en meget dårlig livsstil der verken godt kosthold eller trening inngikk i hverdagen. Besøk bloggen her:
http://mewna.blogspot.no  

Jørgen
Jeg interesserer meg også veldig for trening og kosthold å kommer derfor til lå ha mye fokus på det her på bloggen. Besøk bloggen her:
http://Jorgenkaashagen.blogg.no  

Toyni
Jeg er på vei til et bedre sted, jeg har allerede tatt av meg 25 kg, still going. Jeg skal ned i vekt, og jeg skal gjøre kroppen min sunnere og sterkere. Dette er min historie, og underveis forteller jeg hvordan jeg går fram. Besøk bloggen her:
http://asstothegras.blogg.no

Camilla
Hei, mitt navn er Camilla, velkommen til min verden hvor trening og dyr får meg gjennom en hverdag hvor ting ikke alltid er så lett. Besøk bloggen her:
http://fashionnfitness.blogg.no  

Monica Rasmussen
Mitt navn er Monica Rasmussen og jeg ble født kl 06.37 den 25 oktober 1975 på Finnsnes i Troms. Jeg er interessert i trening og kosthold. Besøk bloggen min her:
http://monicarasmussen.com  

Vibeke
Jeg debuterte i Athletic Fitness våren 2013, og det gav mersmak! Nå jobber jeg for å forbedre fysikken min til det ypperste, og skriver om veien til en sterk og fit kropp. Trening og kosthold er mine lidenskaper. Besøk bloggen her:
http://vibekestreningsliv.blogg.no  

Solveig
Solveig, 22 år, Sandvika. Trening og kosthold har i de siste årene blitt min hobby og lidenskap. På denne bloggen vil jeg dele mine personlige erfaringer med trening og kosthold, oppskrifter og sunne alternativer. Besøk bloggen her:
http://runtastic.blogg.no  

Marianne Skåden
Bloggen kommer til å innholde litt forskjellig,fra TRENING,sunn livstil,veien til scene form og dagligdagse ting! Besøk bloggen her:
http://Sportystil.no  

Kathrine Eriksen
Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Katrine og er ei 18 år gammel jente som bor i Berlevåg. Jeg går lærling i barnehage og på denne bloggen får du inntrykk av min hverdag. Besøk bloggen her:
http://mongokatrine.blogg.no  

Melissa
Jeg er blitt dypt engasjert i hva et sunt kosthold innebærer. Mange rister på hodet av meg og syns jeg er for sunn, men for meg er det viktig at man putter riktig mat i munnen. Besøk bloggen her:
http://www.melissaspania.no  

Helene Solberg
Navnet er Helene og alderen er 25. Stolt mor til to tøffe gutter & en Engelsk staffordshire bull terrier. Opptatt av trening og kosthold. Besøk bloggen her:
http://bonniesbt.blogg.no  

Joakim Hillestad
Jeg legger ut litt stoff om trening og kosthold på min blogg. Besøk bloggen her:
http://aktivhelse.blogg.no  

Marlen og Rikke Næss
Vi er to søstre på 22 og 16 år som har trening som ei felles interesse! På bloggen kan du lese om kvardagen, sunne oppskrifter, øvelsar, sminke og mykje anna! Besøk bloggen her:
http://fitnaess.blogg.no  

Linn Madsen
Jeg er en jente som er godt over gjennomsnittet opptatt av trening og kosthold. Jeg skal for første gang stille i bikinifitness for Gympartner fitnessteam i sept 2013. Besøk bloggen her:
http://linnsfitness.blogg.no  

Andreas Santorinios
Jeg er en gutt på 22 år, kommer fra Bergen. Har nylig flyttet til Oslo. Hvor jeg bor ilag med min samboer, jeg jobber på Rema 1000 hvor jeg er butikk sjef. På fritiden min er driver jeg på med kroppsbygging. Besøk bloggen her:
http://andreassanto.wordpress.com  

FitnessTherese
Heisann og velkommen til min blogg. Jeg er en 17 år gammel jente som til høsten skal debutere i bikini fitness 168+ under Stavanger Open 2013. Besøk bloggen her:
http://www.FitnessTherese.blogg.no  

Mari Weber
Heisann! Sett meg på SATS, eller på sykkelen min, eller på blades'a mine, eller på ski langs Nedre rælingsvei, eller heseblesende til fots...sjelden jeg sitter stille...og egentlig liker jeg det!!! Besøk bloggen her:
http://ultrababe.blogg.no

Liselotte
Aspirerende bodyfitness utøver. Her blogger jeg om alt innen trening og kosthold. Besøk bloggen her:
http://mauribuksa.com


Loggfør treningen din her

Diverse25.08.201281

Og få hjelp, tips og triks underveis!

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Loggfør treningen din her

Diverse25.08.201281

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!