Arnold Schwarzenegger trener Gabriel Luna for Terminator 6

Trening17.08.2018Joachim Pedersen0

Arnold er i Budapest hvor de filmer inn Terminator 6.

I den nye Terminator-filmen er Schwarzenegger angivelig tilbake som T-800 modell av Skynets drapsmaskiner med Luna som spiller den nyere versjonen. Så lenge en Terminator kan ha en reell utfordring må Gabriel Luna være i toppform for sin rolle som en ny og mer moderne Terminator i den kommende filmen. Og heldigvis hjelper Arnold Schwarzenegger ham med å komme i superform. Terminator veteranen delte et bilde av seg selv hvor han trener med Luna.

Bildet viser Schwarzenegger som coach og en veldig seriøs Luna som er i gang med styrketrening hvor han trener triceps. Ifølge tegneserien vil filmen, den sjette i Terminator-franchisen, markere James Camerons store retur til serien som han laget. Camerons siste film i franchisen var i 1992 og Terminator 2: Dommedag. Siden da har serien hatt en oppfølger (Terminator 3: Rise of the Machines), en semi-oppfølger (Terminator Salvation) og et forsøk på omstart med 2015s Terminator Genisys. Cameron snakket med Collider om sin retur til serien tidligere i år og sa at han undersøker ytterligere veier av franchiseens sentrale premiss. "That was just your classic ‘technology bad, smart computers bad' kind of thing, sa Cameron"

Terminator 6 har en planlagt premiere den 22. november 2019.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

En dramatisk ulykke snudde livet hennes opp-ned. Hun måtte lære å spise, gå og prate på nytt!
Knestående øvelser trener beina effektivt og er en fin variasjonsmulighet.
Du trener mye, men drikker også alkohol av og til. Vil det påvirke resultatene?
Se reaksjonene når dette fitnessparet gikk på trening med bare bodypaint.
Har du oppblåsthet, rumling, treg fordøyelse, eller forstoppelse - det kan skyldes maten du spiser.