Dorian Yates - Seminar

Trening07.12.2008Andrè Thesen0

Fredag 28 november var dagen da Dorian Yates kom til City Gym for å holde seminar, det ble en minnerik opplevelse for oss som var til stede!

Må innrømme jeg var en smule nervøs da jeg stod ute på flyplassen fredags formiddag for å hente Mr.Yates, er jo ikke hver dag man har besøk av en bygger av dette kaliber! 6 x Mr.Olympia sier sitt om hvilket nivå vi snakker om.Men han viste seg fort å være en usedvanlig hyggelig og kul type, der var det ingen tegn til noen nykker på noen så helst måte! i`m just a guy from England, som han selv sa!

Det var en forventingsfull gjeng som satt klar da Dorian Yates kom ned på gymmet for å starte seminaret, var litt spent på oppmøte, i planleggingen av seminaret så hadde vi ikke tatt med i beregningen nordmenns store førjuls happening, nemlig det gudsbenådede julebord!!! Men en ca 60- 70 mann hadde stilt opp, så da var det bare til å sette i gang.

Han brukte den første tiden på seminaret til å fortelle om seg selv og hans vei mot toppen, interessant å høre hvor vanvittig målbevisst og disiplinert han var. Han har jo en meget spesiell bakgrunn, det siste han gjorde før han bestemte seg for å satse på byggingen var jo å sitte i ungdomsfengsel!
Etter dette så lot han oss overta med de spørsmål vi måtte ha, og etter hvert så kom det en del spørsmål fra flere, er jo ikke alltid like lett for alle å stille spørsmål i en sånn setting, men jeg tror de fleste fikk svar på det meste.

Mange av spørsmålene var knyttet opp mot hans spesielle måte å trene på, alle som har sett "Blood & Guts" vet jo hva vi snakker om der, og der plukket vi opp noe alle mann! Men han fortalte mye om kosthold og kosttilskudd, hva enn bør gjøre og hva man ikke bør gjøre, han kom med tips og anbefalinger ut i fra sin egen erfaring, men han som andre byggere anbefaler jo et skikkelig kosthold som det viktigste, som han sa, så var det ikke noe vits i kosttilskudd, hvis ikke kostholdet var bra.

En del var jo interessert i høre om hva han synes om dagens nivå blant toppene, han som var kjent for sin hardhet kombinert med en ufattelig masse, var ikke så alt for imponert over dagens byggere, han mente de var alt for soft, men med hederlige unntak, av dagens topper så han hadde han mest tro på Dennis Wolf, selv om han hadde skuffet litt under årets Mr.Olympia.

 

En artig episode var når en spurte om hvilket forhold han hadde til sine konkurrenter, for å beskrive om hvordan han hadde det så trakk han fram Shawn Ray og sa dette om han: Shawn Ray is driving around in California in his Ferrari with his big mouth and posing, while I was

staying in pissing England, and go training in my dirty gym! I det store og hele så hadde vi her besøk av en som definerer uttrykket hardcore på en måte som ikke kan misforstås eller feiltolkes.

Etter et par gode timer, så hadde folk fått svar på det de ønsket, så rundet vi av seminaret med fotografering og salg av Dorian effekter, så på Facebook at det var mange "Dorian & jeg" bilder de neste par dagene;-) Om kvelden så reiste vi på en sjelden bytur, og Mr.Yates, han ble med på den! Og der viste han seg igjen fra en veldig hyggelig side, svarte på spørsmål og lot seg fotografere.

Vil til slutt bare si at jeg føler meg priviligert etter å ha fått blitt bedre kjent med Dorian Yates etter en hel helg i sammen med han, som sagt så har han gjort et veldig sympatisk inntrykk på oss alle! Helt til slutt så må jeg få lov til å si jeg er litt skuffet over enkelte, når man har besøk av en av de største bodybuilderene som noen sinne har vært, så synes jeg det er merkverdig at ikke flere av de som ellers er veldig opptatt av å fortelle hvor dedikerte de er til denne sporten ikke tar seg bryet om å komme høre på en som har vunnet Mr.Olympia 6 ganger!

Andrè Thesen

 

 


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!