Bor du i Oslo? isåfall kan du gå ned til havna, der står det kjøtt lina opp langs veien. De komer til å spørre om penger men si at du har lommeboka i leiligheten. Når du har fått'a(n) med deg inn så er det bare å ta for seg.
Skjønner ikke helt hva du mener her... Men ja, Oslo!
Hvor mye har du å rutte med pr uke?
Sei på rema = 25 kr for 600g. Del i 2, pensle med litt oliven olje, og inn i ovnen. Noen poteter til 19 kr pr kilo og brokkoli.
Grønnsaker er billigere og mer spennende på utenlandsbutikker.
Koteletter er billige, skjær vekk litt fett og vips.
Dropp light brus om du drikker det, og skift til vann
Kjøp hele frosne fisk er billigere enn ferdig krydret filet.
Mange ganger har butikker en liten hylle med kjøtt osv som går ut på dato den dagen, ICA hos meg 2x i uken. Også rema har det. Ta en gåtur og sjekk.
Sjekk reker, frosne kan være billige
Kjøttdeig frosent, hold under varmt vann for å skylle av fett og så har du teknisk sett karbonade deig.
Skal tenke litt mer, lån prot pulver av en treningskompiss intil stipendet kommer.
Og sist men ikke minst, handle for flere dager fremover.
Fyldig svar! Takk. Seifilet er jo faktisk ganske lett å lage noe digg ut av, trekker til seg masse smak, gjør deg ikke? Har ikke spist sei på mange år. Fikk med ca tusen kilo krydder hjemmefra, og olje er jo veldig billig energi. Grønnsaker på grønland ja, sikkert billigere der. Men grønnsaker koster vel ikke kjempemye uansett, men lurt å spare inn der man kan.
Ang. handling for flere dager fremover, tror jeg det kan bli litt vanskelig. Fryseren her er knøttliten, kjøleskapet ser ut som sånn derre sydenkjøleskap som det er på hoteller. Men skal ønske meg fryser til bursdagen, hoho! Da blir det bulkhandling for alle penga (bokstavelig talt).
Setter pris på at folk gidder å ta seg tid! Mye småtips å plukke opp som kanskje virker ganske opplagt, men som førstegangsaleneboere som meg ikke tenker på.