blir vel mer 8-12 reps classic style
Mener å huske det var det boka sa også
Lå altså én rep under på to sett. Ikke helt på trynet, med andre ord.
Kan jo legge opp prog. på tension WO sånn at jeg kjører lik belastning hver uke, og jobber meg opp i reps før jeg øker belastning? Bare noe jeg tenkte over på bussen hjem fra trening i dag. Toppsett i bøy er f.eks på 60kg x 8. Neste uke prøver jeg 60kg x 9-10, og fortsetter helt til jeg når 12 reps, så øker jeg til 62,5-65kg. Eller blir det "not according to game plan"?
Dagens:
Benk:
50kg x 4
60kg x 4
65kg x 6
60kg x 6
60kg x 4
Skulderpress, sittende m. hantler:
15kg x 5
18kg x 4
22kg x 5 (siste var seig som f)
20kg x 4 (seig, seig, seig)
20kg x 4 (seig)
Tøy och bøy
Knebøy:
60kg x 4
70kg x 4
85kg x 5
80kg x 4
80kg x 4
Marklyft, konvensjonell:
70kg x 4
80kg x 4
85kg x 4
80kg x 4
75kg x 4
Nedtrekk:
55kg x 4 bredt
60kg x 4 bredt
65kg x 4 smalt, underhånd
70kg x 4 smalt, hammergrep
70kg x 4 smalt, hammergrep
Voldsomt trykk i dag, var gaaanske bloated til morgenen i dag, men fortsatt sinnsykt trykk. Gikk helt cowboy i benken i dag og pressa opp 65kg x 6, kunne sikkert vært god for 67,5 x 4, men turte ikke, er lei av å aldri klare siste reppen.
Litt skuffet over bøyen siden benken gikk så bra, var meningen å gå opp til 90kg x 4, men tenkte litt feil da jeg jobbet meg oppover, så ble bare 85. 90 neste gang.
Begynt å kjøre konv. mark istedet for sumo, pga. bedre kontakt med ryggen. Og sumo er vel ganske unødvendig når jeg kjører bøy rett før mark. Sliter litt med grepsstyrke, føler det hemmer meg litt.. vurderer drareimer, men er ikke sikker/har ikke penger.
Så meg selv i baris i speilet rett etter marken, så vanvittig bra ut til meg å være! Ille bloated rundt magen, men jeg er ganske sikker på at jeg aldri har hatt så bra trykk på trening før. Så jeg driter litt i det. Bloating går vel bare på utseendet, det har vel ikke noe å si for overall vektnedgang?
Ble litt rotete oppkarb pga. eksamen og masse andre greier, fikk egentlig ikke telt noe som helst. Men på torsdag ble det kyllingtacos, gulrotkake (jeg vet, fett, fy fy, men NAM NAM), noe havregraut ut mot kveldinga og én servering mealtech (må jo få brukt det opp). Fredag gikk stort sett i havregraut, lavfett youghurt, hjemmelagd rugbrød og nudler. Blandet også inn noe maizena inn i kasein/maltodextrin-mix fra TN (må få brukt opp dette også
) og drakk før jeg la meg, følte jeg hadde fått i meg litt lite karb.
Startet denne dagen med en bolle havregraut og litt kasein/maltodextrin og to pakker nudler.
Så til tross for rotete oppkarb (og sikkert ekstremt suboptimal), så er det fortsatt den beste hittil. Kanskje dette har noe med insulinsensitivitet å gjøre? Eller bare flaks..
Ble visst en laaaaaang post