Skrevet av Emne: hvor bra er egentlig proteinene i tunfisk?  (Lest 2027 ganger)

Utlogget Andre

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 672
  • Honnør: 300
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 672

SV: hvor bra er egentlig proteinene i tunfisk?
« #15 : 05. mars 2006, 17:03 »
Tunfisk er som øl, Norkost CEE, tran osv. Du må bare venne deg til smaken, så gårre ned rent etter hvert Smiley

Utlogget HotWheels

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 396
  • Honnør: 129
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 396

SV: hvor bra er egentlig proteinene i tunfisk?
« #16 : 06. mars 2006, 12:05 »
Franklin86:
krydder er din venn! jeg bruker wok krydder. smaker nydelig

Hadde piffi på det hele, i tillegg til kayennepepper. Gidder ikke pøse på med krydder, da jeg er en av de tilsynelatende få som faktisk liker tunfisk rimelig godt. Men har dårlig erfaring med steking(pga denne metallsmaken), så tar den derfor heller direkte på skiva.
26 år
86 kg
beste benk: 125x2.
Beste Hantelpress, liggende: 40x8.
Medium benk: 100x10.
Rullestolbruker
Min Profil Oppdatert 08.08.07
Min Dagbok Oppdateres stadig!
Medlem av S.A.T.S. Sandnes

Hørt i dusjen:"Jeg mister så mye hår, tror nesten jeg har kreft!"

Utlogget lfaro

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 945
  • Honnør: 282
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 945

  • Liksomstyrkeløfter
SV: hvor bra er egentlig proteinene i tunfisk?
« #17 : 06. mars 2006, 12:09 »
Hadde piffi på det hele, i tillegg til kayennepepper. Gidder ikke pøse på med krydder, da jeg er en av de tilsynelatende få som faktisk liker tunfisk rimelig godt. Men har dårlig erfaring med steking(pga denne metallsmaken), så tar den derfor heller direkte på skiva.

Er litt rart at du skal få metallsmak av å steke tunfisken, boksene er laget på en slik måte at de ikke skal smitte av under lagring (Da dette kunne vært giftig.)
Det kan være at du kanskje får det av stekepanna?
Ett problem mange også burde tenke på, er at når en steker tunfisk sammen med flerumettet fettsyrer må man ikke ha for høy temperatur, da fettet harskner (dobbelbindingene spaltes).
Kanskje du kan prøve å ha litt mindre varme på stekepanna for å se om dette hjelper?

Utlogget J-King

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 723
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 723

SV: hvor bra er egentlig proteinene i tunfisk?
« #18 : 06. mars 2006, 17:08 »
tunfisk er dritt, hundre ganger bedre smak og nesten like sunt med kylling og egg

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!