Skrevet av Emne: Holdbarhet på kokt egg.  (Lest 16724 ganger)

Utlogget Down and coming

  • Co-Administrator
  • *****
  • Innlegg: 12 596
  • Honnør: 1114
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 12 596

Holdbarhet på kokt egg.
« : 20. mars 2005, 17:32 »
Noen som vet hva holdbarheten på kokt egg er? Vil vite det før jeg setter i gang med å koke en 10-20 egg her Wink






Svak, bitter og dopingfri



Utlogget tsk

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 197
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 197

SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #1 : 20. mars 2005, 17:54 »
broren min(Vidis her på forumet) kokte sikkert 10 egg i går, de er like fine enda Wink så holder seg vel i en 3 dager kan jeg tenke meg  Cheesy

Utlogget Bilgal

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 44
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 44

SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #2 : 30. mars 2005, 14:22 »
Noen som vet hva holdbarheten på kokt egg er? Vil vite det før jeg setter i gang med å koke en 10-20 egg her Wink

De holder til de blir gamle...

Utlogget Down and coming

  • Co-Administrator
  • *****
  • Innlegg: 12 596
  • Honnør: 1114
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 12 596

SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #3 : 01. april 2005, 22:34 »


De holder til de blir gamle...

Åja det viste jeg ikke ....






Svak, bitter og dopingfri



Utlogget Morten

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 761
  • Honnør: 14
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 761

  • Eat when it´s time, not when you´re hungry!
SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #4 : 03. april 2005, 18:03 »
BUMP. dette vil jeg også vite Smiley

Utlogget Notch Johnson

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 50
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 50

SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #5 : 19. mai 2005, 21:01 »
Bør man la skallet være på om man vil oppbevare hardkokte egg en stund ? Er litt lei av å vente på eggkokern hele tida.

yngve

  • Gjest
SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #6 : 19. mai 2005, 21:09 »
Beklager at jeg går off-topic nå, men nå kom jeg på en erfaring, nærmere sagt en traumatisk opplevelse.

IKKE åpne en makrell i tomat boks, spis halvparten av makrellen og oppbevar den i kjøleskapet til dagen etter! *spyyyyy*

Utlogget Great

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 948
  • Honnør: 25
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 948

  • -Rest When You're Dead!
SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #7 : 19. mai 2005, 21:11 »
behold skallet på, og oppbevar dem i kjøleskapet.. da kan de fint ligge i ett par uker(serriøst)! så lenge de ikke var gått ut av dato før de ble kokt.. det eneste er at plommen bli gråblå, men dette har ikke noe å si!
håper det var til hjelp... Grin
- Tren hardt, spis mye!
     Weightlifter3       Food

Utlogget DNG

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 000
  • Honnør: 90
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 000

  • Face the pain, It's ripping me into pieces
SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #8 : 20. mai 2005, 15:04 »
har alltid kastet dem når plommen har blitt gråblå jeg, ser så ekle ut da Lips Sealed
og det var vel ca 3 dager før det skjer.

Utlogget Great

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 948
  • Honnør: 25
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 948

  • -Rest When You're Dead!
SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #9 : 20. mai 2005, 16:55 »
har alltid kastet dem når plommen har blitt gråblå jeg, ser så ekle ut da Lips Sealed
og det var vel ca 3 dager før det skjer.

men nå vet du bedre! er ikke nødvendig å kaste de pga det! Wink
- Tren hardt, spis mye!
     Weightlifter3       Food

Utlogget ASDFGGHJKLLKJHGFFD

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 261
  • Honnør: 129
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 261

SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #10 : 14. juni 2005, 00:30 »
Mitt smakte æsj æsj etter det ahdde stått i 2-3timer.
Kan ha vært et dårlig egg Smiley

Utlogget Down and coming

  • Co-Administrator
  • *****
  • Innlegg: 12 596
  • Honnør: 1114
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 12 596

SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #11 : 14. juni 2005, 14:38 »
Mitt smakte æsj æsj etter det ahdde stått i 2-3timer.
Kan ha vært et dårlig egg Smiley

Med eller uten skall? Hardkokt eller bløtkokt? I kjøleskap, i sollys eller på kjøkkenbenken?






Svak, bitter og dopingfri



Utlogget ASDFGGHJKLLKJHGFFD

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 261
  • Honnør: 129
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 261

SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #12 : 14. juni 2005, 14:39 »
Hardkokt, med skall, på bordet men inni sånt håndkle for å holde varmen...

Utlogget Great

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 948
  • Honnør: 25
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 948

  • -Rest When You're Dead!
SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #13 : 15. juni 2005, 12:31 »
du burde kjøle ned eggene med en gang.. ha kaldt vann rennende i kasserollen, slik at eggene ikke står varme.. legg de så i kjøleskapet Wink
- Tren hardt, spis mye!
     Weightlifter3       Food

Utlogget ASDFGGHJKLLKJHGFFD

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 261
  • Honnør: 129
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 261

SV: Holdbarhet på kokt egg.
« #14 : 15. juni 2005, 13:42 »
Kjøler de alltid ned Wink

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!