for gollj
  Visning av honnørposter for gollj
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for ungdom / Viten mangles. 03. mai 2010, 23:22
    16 år
    ca 184 cm
    71 kg

    Begynte å trene to uker etter nyttår og trives med bygging av muskler og trening. Har hatt en ok økning i styrke og har komt til det stadiet at utviklingen stopper litt opp nå. Jeg trener sammen med 2 andre jamnaldringer som har trent i 6 mnd lenger enn meg. I starten har jeg fått basic tips med dem om hvordan jeg skal utføre og trene. Jeg vet at du ikke får mye kunnskap av noen som er 16 og har trent i 6 mnd men det er bedre enn ingenting. Problemet er at jeg bekymrer meg for at jeg ikke trener rett og om jeg tar de rette øvelsene. Det jeg bekymrer meg mest for er at når jeg trener er ikke det en brennende følelse i muskelen eller noen sliten muskel når jeg er ferdig, jeg trener og plutselig klarer jeg ikke mer, de andre sier at de kjenner det i musklene at de har trent, de brenner og de er slitne. Er det noe gale med meg? Jeg er ikke den beste til å presse meg selv men når jeg kun har kjent den brennende følelsen noen ganger de siste 5 mnd så kan du begynne å lure. Vennene mine har og hatt en ekstremutvikling innen styrke og fysikk generelt.

    Er det noe med kostholdet mitt å gjøre? En venn av meg har en eldre bror som sa at det er mangel på karbohydrater, han rådet og ta en banan før trening. Jeg prøvde å spise 2 bananer men jeg kjendte forsatt ingenting. Jeg trener rett etter skole så det er som regel rett ned på butikken å kjøpe seg noe junk før trening, noe jeg vet ikke er bra men jeg er virkelig svak for mat. JEg er relativt tynn og har frem til nå kunne spise så mye og hva jeg vil uten å legge på meg noe. Jeg har ikke peiling på kosthold og trening men siden jeg er bokstaveligtalt en matelsker så har jeg ikke noen diett eller form for matvaner. Jeg satser på å spise så mye jeg kan å trene. Etter trening drikker jeg tran, tar en c vitamin tablett, kanskje vitamin bjørner og en proteinshake.

    Mulig et saligt rot av et innlegg men håper noen kan finne ut av hva jeg har prøvd å formulere her med min elendige bokmål. Jeg er utrolig takknemlig for alle tips og ber om alt av hjelp så lenge dere hvet hva dere snakker om(ikke at jeg tviler). Skal sies at trener fotball 3 ganger i uka.
    Honnør gitt av : pain2gain, 04. mai 2010, 16:39
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!