Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Ole Martin... 280kg mark film side 57 på: 05. april 2009, 09:35
    Er det noen som vet om det blir noe av strongmanshowet Kaliber Gym i følge ryktene skal arrangere på Solsiden i Trondheim til sommeren? Rå markstyrke forøvrig...

    En reinspikka amatør på Gympuls på Melhus dro forresten 280x5 og 300x1 uten problemer i mars. Drar nok 310-320 før sommeren. Burde blitt draftet til miljøet deres:)
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Jon Arne Riise bør dekke til sin enormt muskuløse overkropp... på: 02. februar 2007, 20:12
    Av med skjorta, Jånn Arne, av med skjorta. Servér selvfølgeligheter, Jånn Arne. Servér de til folket. Du er helt klart en av vår tids aller største tenkere. Vi sitter her hjemme og synger sangen din, Jånn Arne. Det skal du vite. Alle sammen. Hele tiden. Samtidig. Kjør Harley, Jånn Arne. Og Ferrari. For med det å bygge opp under enhver fordom man måtte ha om at du henter imaget ditt fra motorbilaget til "Vi Menn", som alle andre steretotypier av de cooooole gutta. Spill inn sitcoms, Jånn Arne. Og kast trøya der også. Og prester atpåtil å si "håper dette blir en innfallsport til større TV-roller". Ja, gjør det Jånn Arne. Prøv deg på Byggmæster Solnæs, Jånn Arne. Du er SIKKERT en karakterskuespiller. Mye tyder på det. Ja, hipp hurra for Jånn Arne dere, hipp, hipp, hurra. Mannen som fremstår som like grunn og interessant som en middels stor sølepytt. Hipp, hipp, hurra. For dumheten personifisert. For at du gir den et ansikt. For at du farger håret, sikkert både oppe og nede. Og for at du introduserte oss for a´ Berit. A´ Berit Riise, mine damer og herrer. Hipp hipp hurra. For dere begge. Men først og fremst deg, Jånn Arne. Vi priiiser deg, vi hyyyyller deg. Aaameeen.

    Naut.

    3  Generelt / Åpent forum / Sv: SOS Rasisme taler de transseksuelles sak! på: 20. januar 2007, 21:22
    Nå var vel dette kanskje ikke Benestad, men...jeeezus...
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: SOS Rasisme taler de transseksuelles sak! på: 20. januar 2007, 21:17
    Dette er vel faktisk snakk om Esben Benestad, han derre kjendispsykologtransen. Det er jo direkte idiotisk å kreve to pass bare fordi du ikke vet med sikkerhet om du er "Helge" eller "Hilde" den dagen du skal passere grensen. Helvete heller, det finnes kolonier av amøber på mars som har mer selvinnsikt.

    Jeg får av og til en syk trang til å gå med finnlandshette. Dette kommer plutselig og er helt essensielt for min psykiske helse. At jeg har den på meg når trangen melder seg, that is Jeg skal kreve to pass. Ett med og ett uten finnlandshette. Vil da ikke risikere å ikke komme meg til syden om trangen skulle melde seg.
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: Et spill for de som kjeder seg! på: 16. januar 2007, 22:11
    larson (Henrik)
    6  Generelt / Åpent forum / Übermenschteori fremprovosert av kulemager... på: 16. januar 2007, 21:59
    Jeg veit ikke jeg. Det er noe i de derre übermenschgreiene altså. Jeg har etterhvert kommet frem til det jeg også. For meg er ikke dette et spørsmål om rase, kjønn eller størrelse på organet, men snarere hvor flinke folk er til å ta vare på kroppene sine. Selv er jeg av de priviligerte fra øverste hylle som har blitt velsignet med interesse for trening-type-styrke. Og det er jo noe eget ved oss altså. Man kommer jo ikke unna det.

    Ta på jobben for eksempel. Der tipper jeg at det er sånn cirka et 40-tall som er genuint interessert i alt annet enn styrketrening. Trening gjør man i marka og Gud forby oss som trener med dette djevelens skrapjern bare for å flexe fete major pectoraliser for enkefru Andersen nede på hjørnet. Pføy.  På jobben er vi tre privilegerte fra tidligere nevnte øverste hylle. Det er akkurat passe synes nå jeg. Vi bør ikke bli for mange, men snarere være en eksklusiv liten gjeng og så overlater vi til de selvutnevnt store å samle opp bunnfallet. Felles for oss tre er at vi er arbeidsplassens i særklasse mest karismatiske. Vi er alle høye, mørke og atletiske. Vi er kvikke i replikkene, utstyrt med et vanvittig dametekke, kler oss fjongt og ser mildest talt mildt sagt pokker så bra ut. Vi oser sex, skyggebokser i korridorene, tar rekkverket ned trappene og legger gjerne inn et splitthopp i heisen. Sånn kunne jeg ha fortsatt, men min kledelige beskjedenhet hindrer meg fra å gjøre det. Man vil jo ikke bli tatt for å la det hele gå over i selvskryt heller liksom.

    Jeg tror ikke det er tilfeldig. Jeg tror det snarere er slik at vår mennesketype finner det helt naturlig å bygge opp muskler, senefester, livskvalitet og gode matvaner. De noble og anerike aristokrater som taper for økta i bøy på tirsdag, og så går bort og vinner en knusende seier over benken på torsdag. Det er liksom oss vekt-trenende i et nøtteskall det. Help.. help.. I`m in a nutshell.

    Og så har vi alle de andre. De som har tynne armer, kulemager, røykånde og usunn hud. Dem er´e mange av. Ihvertfall hos oss. Nede i kantina okkuperer de et langbord til cirka 30 personer og hver gang jeg og mine treningsmuchachos kommer knebøydansende inn der, så ser vi dem lainet opp. På rekke og rad langs med stambordet. Grå eminense og veggpryd med lavt tyngdepunkt og en legning som i beste fall må kunne karakteriseres som tvilsom. Hornbriller, kulemage og hentesveis synes å være religion og rester av tubeost i barten det nærmeste man kommer au de cologne. Utstrålingen må sies å være på linje med en tørr svamp i den norske grunnskolen og så får man da heller ingenting gratis av brune gabardinbukser og ribbestrikket ullvest. Variasjon i nistepakka forekommer ikke. For ørtende året på rad gumler man to kneipskiver med gulost og en resignert loffsak med pølse. Herregud så teite `rem ser ut. Rent ut sagt fy faen. Og de sier aldri no´. Ikke et ord er å høre borte ved det bordet. Mens vi ved vårt tremannsbord er oppe med høylydte highfives og pekefingertrickset en 12-15 ganger iløpet av en lunsjpause, sitter disse drøvtyggera ved røykåndebordet dørgende stille og ser sånn rimelig uggent bort på oss. Og damene vi har på fanget. Mens vi mesker oss med proteinshakes, slurper de i seg medbragt rødsaft på flaske.

    For bare å illustrere noen av forskjellene disse negativitetsteoretikerne ikke ser. Jeg kunne ramset opp mange flere, men man har bare så lite tid. Og så få bokstaver.

    Så altså. Jeg vet som sagt ikke jeg. Men jeg tror helt klart at det er noe i de derre übermenschteoriene som sliter sånn på anerkjenneslesfronten jeg altså. Mine observasjoner tilsier ihvertfall det.

    Og til de av dere som holder på med hovedoppgave i sosialantroplogi der tema er tynne armer og kulemager kryssløpskorrigert med glam, sex and significant style - feel free to cut`n`paste etter eget forgodtbefinnende. Ække så nøye på dette med kildehenvisning heller. Vi jernpumpende er så generøse også vi. Om vi kan hjelpe noen frem til toppkarakter på besvarelsen så gjør man da selvsagt det. Bare sånn vi er det. Kulemagene kan se uggent på oss de neste tusen år. Fuck`em.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!