Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Skader og Smerter / Sv: Sticky: Knesmerter? Les her... på: 19. mars 2013, 19:45
    Jeg sliter med patellofemoralt smertesyndrom og patellartendinitt.. Klarer ikke sitte med bena i kors over lengere tid, da klarer jeg omtrent ikke rette de ut igjen. Får låsninger i trapper eller når jeg reiser meg opp. Har også hendt at knærna har låst seg i dype knebøy, Ikke mye morro. Har smerter mye på forsiden av patellaen og endel på siden også. bruker balansebrett, kjører ettbensknebøy, skånsomme tøyeutøvelser og små div belastningsøvelser og øvelser som styrker støttemuskulatur. Men lurer på om noen har noen fine øvelser å dele med meg..
    Feks gode oppvarmingsøvelser slik at jeg får jogget litt, kanskje endelig fått kjørt litt knebøy( kjører nå frontbøy som alternativ, men ikke dype)
    2  Trening / Skader og Smerter / Sv: Ødelagt ankel - når kan jeg trene igjen? på: 18. mars 2013, 17:51
    Om du har fått en kraftig strekk på en muskel eller sene, er det viktig at du ikke stopper helt opp. Treningen skal begrenses og kjøres forsiktig. fokuser på å la ankelen få hvile samtidig som du kjører balanseøvelser og tøyer muskulaturen godt slik at den ikke ender opp stram og helt ubrukelig. Ingen tung belastning slik at du ødelegger den mer, men fokuser på enkle øvelser som kan fremme bevegelighet i sener og muskler.
    3  Trening / Skader og Smerter / Sv: Opptrening etter minisk operasjon. på: 18. mars 2013, 17:43
    Det er viktig å trene støttemuskulaturen din og Fokuser på bevegelighet. Jeg sliter selv med kneplager( bl.a. da menisken) Jeg bruker balansebrett( eller soffapute funker fett), noe som utfordrer balansen din. Tøyingsøvelser for å forbedre bevegligheten din fint det masse av på nettet.. Denne linken er sikkert nyttig

     http://www.trening.no/helse/8841.o2.html
    4  Trening / Skader og Smerter / Sv: Vondt i korsryggen. plutselig.. på: 18. mars 2013, 14:17
    Få det sjekket hos lege eller fysio. Se på om det er muskulært eller en prolaps what Selvbehandling kan bestå av varmebehandling flere ganger om dagen. ibuxgèl på det spesifikke området og smertestillende. Et par besøk hos en fysioterapaut er nok lurt  Wink
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!