Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for ungdom / Sv: 16-åring som har trent siden midten av august, 2014. Trenger råd! :) på: 15. januar 2015, 00:14
    Tusen hjertelig takk for alt bryet! Morro at du kjenner til skolen! Smiley
    Treningsplanen ser hundre ut, helt imponert at du tok deg tida. Kommer definitivt til å følge den så godt som overhode mulig. Veldig interessant at det virker som hvor mye tid du velger å sette av for å restituere kroppen, er med på å avgjøre resultatet i så stor grad. Skal kjøpe inn masse av denne typen mat, men vil allikevel holde meg til proteinpulver. Spørsmålet er bare om jeg skal fortsette å ta to "scoops" med proteinpulver etter trening, om kvelden, eller én om morgenen og én etter trening. Mulig jeg tar feil, men jeg ser ikke lenger på meg selv som en fullstendig nybegynner.
    Har et par spørsmål angående de øvelsene der du har foreslått hang-ups og dips, altså egenvekt. Tenker du da jeg burde koble på vekter på et belte som henger rundt magen min, slik at jeg kan variere vekt fra uke til uke? Det er det hvert fall mulig å gjøre. Lurte også på om det er viktig at jeg fokuserer på aktive hviledager, og hvor lange pauser det er optimalt å ta mellom hvert sett og hver øvelse
    Tusen takk igjen Smiley
    2  Trening / Forum for ungdom / Sv: 16-åring som har trent siden midten av august, 2014. Trenger råd! :) på: 12. januar 2015, 23:29
    Tusen takk for flotte råd! Jeg ser dere kan og har erfart mye, og er veldig takknemlig for at dere tar dere tid til å hjelpe en nykommer som meg  Cheesy Pinna, takk for mange kjempegode råd! Er det mulig at du kunne ha sendt meg en link til et program som du tror passer meg basert på min alder, vekt og erfaring med muskelbygging? Jeg ble kanskje en smule forvirret av når jeg burde makse, trene teknikk og bare trene slik at jeg kjenner jeg har flere reps å gå på. Det å kunne kjenne på seg selv at man har en god dag virker svært vanskelig, hvert fall for en 16-åring preget av humørsvinger og diverse. Grunnen til at jeg strever med å forstå deres råd, kan være fordi det strider så imot hvordan jeg har trent selv det siste halvåret, men jeg skal gjøre mitt beste. Uten opplæring, og kun ved hjelp av internett, blir ting litt vanskeligere Tongue Derfor var det flott at jeg fant denne siden!
     Jeg trener privat, på et stakkarslig styrkerom på skolen vår, Drottningborg. Det er svært få apparater der, men de har de helt essensielle. Utstyret er enten utslitt eller mangelvare. Det med å få i seg 2g protein for hver kilo jeg veier, virker veldig vanskelig å måle. Hvis noen her tilfeldigvis skulle hatt en diett som er enkel å følge, eventuelt innebærer mat som er enkelt å lage og helst ikke for dyrt og også innebærer proteinpulver i seg som erstatning for andre mellommåltider/måltider, hadde jeg vært evig takknemlig!
    Jeg har flotte treningspartnere, og alle er på ca. likt nivå. Jeg synes trening er gøy, og helt fantastisk når jeg ser forbedring i speilet Cheesy Jeg er velsignet med en sterk vilje, og har stått på siden jeg begynte, med unntak av et par uker ferie. Trening er førsteprioritering nesten uansett, og det er derfor veldig viktig for meg at jeg får så mye av ut av det som mulig.
    PS: Er det noen øvelser det kunne vært lurt av meg å gjøre hver kveld før jeg legger meg? Da har jeg god tid, og har både manualer og pull-up stang på rommet.
    3  Trening / Forum for ungdom / 16-åring som har trent siden midten av august, 2014. Trenger råd! :) på: 12. januar 2015, 09:43
    Hei! Jeg er 16 år, og har trent vekter siden midten av august i fjor, 2014. Jeg bruker treningsprogrammet til Dr. Jim Stoppani's, 12-week shortcut to size: http://www.bodybuilding.com/fun/shortcut-to-size.html
    Jeg veier rundt 70kg og ca. 175 cm høy. Jeg har ikke fulgt programmet til punkt og prikke da jeg var redd for å ta for mange kilo med få repetisjoner, før jeg var ferdig utvokst. Jeg har nemlig hørt at dette kan skade skjelettet. Nå har jeg derimot lært meg en del teknikker, og føler meg klar til å gå videre i programmet.
    Jeg bor på internat, og har ikke muligheten til å bestemme hva slags mat jeg skal spise til hvert måltid.
    Programmet krever kun fire treningsøkter i uka, men i det siste har jeg gått opp til seks økter. Da jeg begynte, veide jeg ca 63 kg, og har merket klar forbedring siden da.

    Ville virkelig satt pris på om noen med mer erfaring kunne ha svart på noen av disse spørsmålene:
    Til nå har jeg hele tiden prøvd å ta akkurat nok kilo til at jeg klarer de repetisjonene som programmet tilsier. Er dette riktig?
    Burde jeg satse på egenvekt eller manualer og vekter?
    Hvor mange gram kreatin og proteinpulver til dagen burde jeg spise, i forhold til vekta mi?
    Hvilke muskelgruppe burde jeg fokusere mest på, og hvilke burde/kan jeg, og kan jeg ikke, trene flere ganger i uka?
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!