Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 16
 • 1  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Skriv på norsk! på: 14. juli 2007, 18:25
  Hadde egentlig skrevet et ganske så fint innlegg syntes jeg, men når jeg skulle til å poste det så jeg at tråden selvfølgelig hadde tatt en stygg (og typisk) vending. Snart begynner vi vel å diskutere knebøy for n'te gang også her. Wink

  Denne tråden hander om rettskrivning!
  La oss holde den til dette, eller hva?

  RP-NS: her er et eksempel på en tråd hvor du er først ute med å slenge med leppa. Hvis det ikke skal mer til enn å høre at du ikke svarte på spørsmålet før du blir provosert, så bør du virkelig lære deg å kontrolere aggresjonen din. Livet består av mer enn å vise seg fram, være macho og sterk.
  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=57150.msg811232#msg811232

  Offtopic

  ok, der var jeg først med å si hold kjeft. Men da er vi tilbake til "håning og å drite ut". Hvorfor lo de av det jeg sa der? Der prøvde jeg å føre "lærdrommen" jeg lærte av forrige innlegg om knebøy..

  De starta med å prøve å drite ut meg pga det jeg sa, og så sa han: "jeg vet dette" Jeg sa det ikke til han..

  Det var sånn overlegen ekkelhet over det, så de startet med å latterliggjøre meg. Men jeg innrømmer at det var unødvendig av meg der. Men det er flere enn meg som har starten 1 krangel!
  Og der hadde jeg en liten grunn, ikke stor men en liten i motsetning til norfellow, f.eks.


  2  Trening / Forum for ungdom / Sv: Litt OFFTOPIC, men blir GAAAAL!! på: 14. juli 2007, 18:19
  var det ikke faren hans som putta steroider i drinken hans? :p

  men han har jo ikke blitt tatt i doping test da så.. :p
  3  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Skriv på norsk! på: 14. juli 2007, 18:16
  Blir man provosert så ta det på PM, MSN eller på andre måter

  Ja, men hvorfor skal den personen få lov til å gjøre det først? men siden jeg svarer kanskje litt mer aggresivt enn den som starter får jeg all trøbbelen. Og jeg blir seenes ut som "the bad guy"
  4  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Skriv på norsk! på: 14. juli 2007, 18:11
  Herregud. Du har tydeligvis hukommelse på nivå med en gullfisk. Du kaller folk idiot, retards og ber folk om å holde kjeft. Hvordan forventer du at respsonsen er da? Utrolig hvor elendig jobb moderators gjør her. Banner ikke deg, men banner folk med en gang dem sier noe dårlig om styrkeløftere. Heia treningsforum!

  du har tydelig ikke lest en ¤¤¤¤ jeg har sagt... jeg sier aldri noe sånt før jeg blir provosert enda værre først.
  5  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Skriv på norsk! på: 14. juli 2007, 18:08
  Hvorfor tror du at det er alltid DU som ender opp i krangler? Akkurat nå så var du i krangel med mange på fitnessprat. Tror du det er tilfeldig? Face it, du er en idiot.

  Les starten på den kranglene du, kaller du meg idiot?`hva hadde skjedd hvis jeg hadde sagt det nå? ojsann, alle mot meg Smiley men men sånn er det;) og på fitness prat prøvde jeg å ikke si noe som helst ille, å det gjorde jeg ikke før han ene fyren sa forskjellige ting om hvor dum jeg var og diverse, fordi jeg mente at hvis man bare trente styrke, så ville man også øke i muskelmasse. Noe som han fyren absolut ikke ville ha noe av.
  6  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Skriv på norsk! på: 14. juli 2007, 18:07
  RP-NS: Du er for øyeblikket den personen som bråker mest på samtlige treningsforum, du slår til og med meg og Ulrik på det værste. Så klager du på alle andre? Du har jo allerede vert bannet med en annen bruker så fortsetter du bare å skrive dobbelt så mye dritt etterpå. Både her og på fitnessprat. Hvis du leser over innlegget før du poster det så hadde du kansje skrevet LITT mer fornuftig. Skal ikke så mye til...

  Hva har det med å gjøre hva jeg sier på fitness prat?

  Og var ikke det jeg sa over nå fornuftig? nei da hjelper det ikke å si noe får at dere skal forandre mening=) Og når jeg ble bannet forrige gang da gav jeg faen, fordi jeg ble lei av all provoseringen her. Men men får se. Det ser ikke no bedre ut, og dere fortsatte kanskje med å provosere meg ekstra siden dere viste hvem jeg var. (noen av dere) pga jeg starta ett av mine første innlegg om det knebøy greiene.
  7  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Skriv på norsk! på: 14. juli 2007, 17:49
  Bruk lengere tid på å skrive innleggene dine. Ikke bare for å eliminere skrivefeil, men også for å sikre deg om at tingene du skriver faktisk er relevant eller for å gjøre argumentasjonen bedre. Du har skrevet mye irrelevant, og når noen kommenterer dette sier du "hold kjeft". Du har vært bannet 1 gang allerede fra dette forumet pga din korte lunte, og du har vært innblandet i hele 3 tråder om hva som er skikkelig knebøydybde (hvor 2 av disse er stengt..) Etter minst 10 sider med folk som prøver å forklare deg hva og hvordan klarer du fortsatt ikke å forstå hva du gjør feil, og skal forklare, krangle og innser ikke egne begrensninger.

  Slutt å spy ut innlegg her på forumet. Ta en pust i bakken før du skriver ett innlegg, tenk hva du skriver og bruk tid på å produsere en skikkelig post i framtiden! På denne måten kan vi alle lære av hverandre. Smiley

  ok, men det er mange spydige mennesker her som provoserer ganske hardt. Og da slår den "korte" lunta til, men da spørr jeg disse menneskene.. Hva er vitsen med å slenge sånne ekkle dritt kommentarer?

  Jeg trur jeg aldri har startet en krangel på dette forumet. Jeg synes det er værre å komme med spydige, arrogante kommentarer og si hvor utviten du er er værre enn å f.eks si "idiot"...

  ---------------------------------------
  Sitat fra: Valesco på I dag kl. 14:54
  Tror utgangspunktet i denne tråden var att RP-NS ville finne seg en slik gainer som Bjerke brukte, å tro at han blir like sterk.

  Du kommer ikke langt med den holdningen du har RP-NS...
  -----------------------------------------------

  Du har tydligvis blanda deg inn i en tråd du ikke har lest Valesco. Utgangspunktet til denne tråden var at brukeren darbekke ville vite hvor man kunne kjøpe Viking Gainer. RP-NS kom så og sa noe negativt om proteinpulveret til Svend og da ble det en krig der RP-NS havnet mot alle andre.

  Antagelsene dine er fullstendig på viddene, ikke et eneste sted i tråden har RP-NS prøvd å finne ut hvor denne gaineren kan kjøpes så han kan bli like sterk som Bjerke, eneste han har sagt er at proteinpulveret til Svend ikke er så bra.

  Slutt og fortell om ting du tror du gutt, og heller bruk 20sekunder på å sjekke om det stemmer. Lynsjestemning bringer sjeldent noe godt med seg.
  ----------------------------------------------------------------
  Dette er ett godt eksempel på hva som pleier å skje..   

  Og det eneste jeg sa om Svend karlsen protein pulver var at jeg trudde det ikke var så veldig bra fordi det bare hadde 76% protein innhold per 100, noe som pleier å være vanlig får litt billigere protein produkter.

  Det var norfellow som ble så utrolig sur på meg fordi jeg sa dette, og han vet hvem jeg er fra før av. Kanskje det har noe med det å gjør? ikke vet jeg, men begynner å lure.
  8  Trening / Forum for ungdom / Sv: Litt OFFTOPIC, men blir GAAAAL!! på: 14. juli 2007, 17:44
  trur han het esten 16. han som påsto han tokk mer enn 140.
  9  Trening / Strongman / Sv: Marius Bjerke på strongmanshow (466 bilder) på: 14. juli 2007, 17:41
  Nå er nok forventningspresset avhengig av hvor sentrale personer som bygger opp dette presset Wink

  hva mener du?
  10  Trening / Strongman / Sv: HUSK TV2 I MORGEN KL:20.00. på: 14. juli 2007, 16:42
  Cheesy yahoo! selvfølgelig skal man se! Da blir det hjemmelagd pizza og protein shake på menyen =)

  11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Viking Gainer på: 14. juli 2007, 16:24
  Simen har allerede svart på dette... i den store krangletråden... Roll Eyes

  takk får oppservasjonen. :p så bare svaret hans så qouta han jeg. leste simen etterpå.
  12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Viking Gainer på: 14. juli 2007, 16:11
  Tror utgangspunktet i denne tråden var att RP-NS ville finne seg en slik gainer som Bjerke brukte, å tro at han blir like sterk. Wink

  Du kommer ikke langt med den holdningen du har RP-NS...

  eh nå har du tatt av litt feil trur jeg :p les hele greia på nytt.. jeg har aldri spurt om en gainer :s

  Du prøver vell bare å finne på noe dritt du kan slenge til meg tenker jeg.. like sterk som bjerke du liksom, fornøyd med hvor sterk jeg er jeg. sikkert sterkere enn deg Wink kanskje derfor du er så sur? vetke jeg Smiley
  13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: hamsy bilde på: 14. juli 2007, 14:54
  veier ikke du 100kg?  Huh

  Sinnsyke bra løft da. muskelmann!
  14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Viking Gainer på: 14. juli 2007, 14:35
  1. Jeg løftet jo uten bøydrakt i mitt første stevne og fikk alle 3 løftene godkjent med 9/9 hvite lamper.

  2. Har du noen gang prøvd enten bøydrakt og benskjorte ? Om du prøver det første gang så skal jeg love deg at det ikke akkurat er en behagelig opplevelse og det er absolutt ikke lett å komme ned første gangen.

  3. Du skal aldri ha ett stopp i bunn av løftet, men at det tar lenger tid å komme under den "godkjente grensen" når du løfter med drakt er mer sannsynlig enn at du bare slepper deg ned og kjører bånn gass opp igjen i ett raw løft.

  Håper dette oppklarte noen tanker eller spørsmål du måtte ha.

  Ja, det er det jeg mener blant annet.  "når du løfter med drakt er mer sannsynlig enn at du bare slepper deg ned og kjører bånn gass opp igjen i ett raw løft." og den sannsyneligheten er vell ganske mye større.

  til nr.2 nei jeg har ikke prøvd, men selvfølgelig må man øve det inn.


  Så det jeg prøver å si er vell, hvis sånne løfte skjorter aldri hadde blitt oppfunnet.. Så hadde kanskje reglene vært en smule anderledes? Kanskje.
  15  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Viking Gainer på: 14. juli 2007, 14:32
  ja og i bånn da, så har du fullt spenn, i forhold til hvis du bare skulle kjørt "kvart bøy".

  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 16
 • «Simplicity is the key to brilliance» - Bruce Lee
  Bruk disse spesialmetodene og få muskelvekst.
  Er du på jakt etter proteinmuffins? Se her!

  10 tips for å bli god i benkpress

  Trening24.03.2020200

  Benkpress er en utmerket øvelse for å trene armer, bryst og skuldre.
  Bruker du multivitamin? Disse råvarene gjør samme nytten.