He he, for det første, jeg tror ikke at en kan spise 8000kckal om dagen og gå ned 20kg på 2 måneder.
Og, ja, jeg er helt enig, endel kg er vann og glykogen, ca 3-5 kg.
Litt vitale data: jeg har rundet 40 år, veier pr idag 126kg, er 190cm høy. Har fra jeg var 15 til jeg
var + - 30 trent jevnt fra 10 og opp til 20t i uka, ordinær vekttrening, roing, AM.fotball etc.
På denne tiden viser mine treningsdagbøker et relativt jevnt mattinntak på ca 6000kcal normalt sunn normal karbo mat, med ca 2gr proteiner pr kg kroppsvekt.
Feilen min var at i en periode etter fyllte 30 så kuttet jeg all trening brått, men ikke justerte tilsvarende, dermed trer "kcal inn vs kcal ut" teorien inn med full styrke, og vektøkning var et faktum.
Hvis jeg eter 4000kcal om dagen på keto, og går greit ned, så mener du at jeg har spist endel mer enn dette på normal karbo kost? Det er mye mat det, og såpass kontroll på matinntaket har jeg at det ikke kan ha skjedd.
Jeg kan som sagt ikke forklare hva som skjer, men regner med at kroppen benytter/forbrenner mer energi på ketogen kost enn på karbokost med samme aktivitetsnivå. I tillegg så forsvant snorking/pustestopp, høyt blodtrykk og leddsmerter innen et par uker på keto kost.
Ikke misforstå meg, jeg er ikke en fanatisk lavkarbodude, men for meg så har det vært en fin kostholdsfilosofi.
Ps: og boller har jeg slutta å ete.... hehe