Skrevet av Emne: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden  (Lest 751121 ganger)

Utlogget henrikhardcoar

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 250
  • Honnør: 402
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 250

  • Er for tiden chubby for siste gang
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2940 : 27. mai 2011, 12:03 »
Jeg steker 500g indrefilet til kveldsmat minst to ganger i uka, og det er MEGET enkelt! Smiley
Kjøp deg steketermometer, det er gull værdt.
Jeg er så heldig at ovnen min har bruningsfunksjon også, men har du ikke det så må/kan du brune stykket litt i panna først.
Jeg strør salt, pepper og paprikakrydder på stykket og gnir det inni kjøttet.
Stapper termometeret midt i kjøttet, setter det i ovnen og slår på stekeautomatikk 125C og settpunkt på steketermometer til 76 grader, tar ca 30 min fra kald ovn!
Så må kjøttet hvile i noen minutter ellers tyter all safta ut når du skjærer opp.
Se her ja! Jeg har sånn her stuslig hybelkomfyr. Ser ut som en komfyr som har kledd seg ut som mikrobølgeovn, det er bare kokeplatene på toppen som avslører den. Relativt strippet for fancy funksjoner. Men skal nok få det til likevel, skal få meg sånn her steketermometer. Masse takk for grymt svar Smiley
Hvor har de disse billige indrefiletene? Tongue
De har sånn her folkesommer dilldall på kiwi, der koster det 150 kr kg tror jeg. Jeg betalte noe sånt for kjøttet mitt i går.
Pringles.
Neeei, nå skrur du av fastebryteren din og kroppen går inn i FETTLAGRINGSMODUSTM

Utlogget StoreRoger

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 150
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 150

  • Do work!
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2941 : 27. mai 2011, 12:04 »
Tacokrydder
Pepper
chili
paprika og
masse cummin.
en dæsj salt vis du ønsker
Spisskummin! viktig å få med da cumin er et annet krydder som brukes til b.la nøkkelost! Du burde også ha med hvitløk i den blandinga, da blir det perfekt tacokrydder Smiley

Utlogget Lillelotte

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 819
  • Honnør: 109
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 819

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2942 : 27. mai 2011, 12:33 »
Spisskummin! viktig å få med da cumin er et annet krydder som brukes til b.la nøkkelost! Du burde også ha med hvitløk i den blandinga, da blir det perfekt tacokrydder Smiley

Kummin = karve
Cummin = malt spisskummen

 biggrin

Utlogget EspenH

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 536
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 536

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2943 : 27. mai 2011, 14:09 »
Takk for oppskrifta lotte =)

On topic: Laksestrimler og ris, med sitronpeppersaus av kesam Smiley

Utlogget StoreRoger

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 150
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 150

  • Do work!
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2944 : 27. mai 2011, 14:39 »
Kummin = karve
Cummin = malt spisskummen

 biggrin
Yes, sånn var det Tongue

Utlogget Lillelotte

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 819
  • Honnør: 109
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 819

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2945 : 27. mai 2011, 15:08 »
Yes, sånn var det Tongue

Nemlig  woot Kunne nok blitt en intressant smak på tacon dersom vi tilastte masse karve Tongue Yammi  Tongue
Hehe...

Utlogget Citius-altus-fortius

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 120
  • Honnør: 75
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 120

  • øh..
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2946 : 27. mai 2011, 15:12 »
Fullkornpasta, cottagecheese, (nok en gang) Jack Daniels BBQ (hekta), omega3kap (dagens nr2).
Må på handel, tomt for kjøtt i frysern!

Utlogget BF/AF-2013

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 317
  • Honnør: 300
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 317

  • Musklene mine kan ikke telle, og eier ikke fornuft
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2947 : 27. mai 2011, 20:56 »
Poste denne her også.

Fredagsporno!

IT'S ON!  Wink




Beste kaka ever!

Forvarm ovn til ca 170 grader.

2 egg
20 g sukrin melis (2 toppa ss)

40 g kokosmel (ca 4 toppa ss)
2 g fiberhusk (en liten ts)
30 g proteinpulver (Sitec ananas/vanilje)
50 g skyr vanilje (ca 3 toppa ss)
ca 1 dl veske (fruktsaft av en liten boks m/annanas)

Egg og sukrin piskes til eggedosis, bland så i resten av det tørre, skyr og veske.

120 g eggehvite ( ca 4 hviter)
20 g sukrin melis (2 toppa ss)

Dette piskes stivt.

Bland så forsiktig sammen de stive hvitene og den andre røra.

Stekes ca 25 min midterste rille.


Fyll:
Eldorado vaniljesaus uten sukker, kokt opp med ca 1,5 dl vann. Kjøles av og bland i 30 g syltetøy.
(Bringebær/eple uten tilsatt sukker fra Lerum)

Glasur: Kjør ananasen og proteinpulver (Sitec ananas/vanilje) med stavmikser.

La kaka avkjøles i 20 min før den deles, fylles og smøres med glasur.

Ca:
50 g karb.
65 g prot.
20 g fett
NAIV DOPFRI WANNABE KRÅPPSBYGGER!

Trenings og bildelogg: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=104819.0
FTW!!!

Utlogget Espenc

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 837
  • Honnør: 278
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 4 837

  • It's All About The Aesthetics!
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2948 : 27. mai 2011, 21:43 »
pasta og en øl, så blir det en huge shake etter det Wink må jo karbe FØR proteinen kommer vett ;Cheesy
Alder: 1989
Vekt: 95kg~
Høyde: 1.83

Benk: 1x120kg
Bøy: 1*172.5kg 19.02.13
Frontbøy 1x130kg 05.03.13
Mark: 1*200kg 03.04.12
Militæpress: 1*80kg 16.02.13
Clean & Jerk: 1.90kg 26.02.12

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=76095.0 Treningslogg
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=81042.0#msg1154832 Bildelogg.

Utlogget Citius-altus-fortius

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 120
  • Honnør: 75
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 120

  • øh..
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2949 : 28. mai 2011, 09:28 »
100g havregryn, 1multivitamin,1omega3kap.

mens jeg steker kyllingfilè til senere

Utlogget marmor

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 53
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 53

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2950 : 28. mai 2011, 14:08 »
Omelett med reker.

Utlogget BL3NDER92

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 48
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 48

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2951 : 28. mai 2011, 14:43 »
360g Kalkunfilet, 2 tunfisk bokser, fullkorn-spaghetti § ca. 1100kcal §


Smakte aldeles nydelig. Smiley
19år, mann.
74kg, fordelt på 175cm.
Trener RYP - Ekstrem Muskelvekst m/myoreps kombinert med IF (Periodisk Faste) - Biorytme dietten er genial!

Utlogget BL3NDER92

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 48
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 48

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2952 : 28. mai 2011, 15:32 »
Jeg har alltid likt "tunfisk biter i vann", men "tunfisk bokser" var i grunn ganske moro Cheesy

Den hadde lett blitt misforstått, om jeg ikke hadde hatt et bilde å tilføye. Cheesy
19år, mann.
74kg, fordelt på 175cm.
Trener RYP - Ekstrem Muskelvekst m/myoreps kombinert med IF (Periodisk Faste) - Biorytme dietten er genial!

Utlogget BF/AF-2013

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 317
  • Honnør: 300
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 317

  • Musklene mine kan ikke telle, og eier ikke fornuft
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2953 : 28. mai 2011, 21:34 »
Dobbelpost!

Lørdagsporno!



RrrrOOOodddLLAAAkagaaaaAAA!

Forvarm ovn til ca 150 grader.

1 egg
20 g sukrin melis (2 toppa ss)

50 g kokosmel (ca 5 toppa ss)
2 g fiberhusk (en liten ts)
10 g Regia bakekakao (ca 2 ts)
30 g proteinpulver (Reflex sjokolade/appelsin)
100 g skyr mango/appelsin (ca 5 toppa ss)
ca 1,5 dl veske (safta av en veldig stor appelsin)

Egg og sukrin piskes til eggedosis, bland så i resten av det tørre, skyr og veske.



160 g eggehvite ( ca 5 hviter)
20 g sukrin melis (2 toppa ss)

Dette piskes stivt.



Bland så forsiktig sammen de stive hvitene og den andre røra.

Bres ut på bakepapir i en langpanne, ca 5 cm fra kantene.

Stekes ca 12 min. midterste rille.

Ha klart et bakepapir med ett dryss sukrinmelis på, vend kaka på denne med engang den kommer ut av ovnen,ta av bakepapiret du stekte kaka på, rull kaka sammen med det nye bakepapiret, slik at du har rullekake med bakepapir i midten, dekk denne med et håndkle/tørkerull eller liknende for å holde fuktigheten inne i kaka slik at den ikke knekker når den skal rulles sammen igjen med fyll inni.

La avkjøle ca 20 min før fyllets spres på.

Fyll:
Eldorado vaniljesaus uten sukker, kokt opp med ca 1,5 dl vann og den siste veska jeg klarte å klemme ut av appelsinen (Gjør ingenting om det kommer litt kjøtt med). Kjøles av og bland med 1 boks vaniljeskyr.


Ca:
30 g karb.
90 g prot.
20 g fett

I morgen: Is, eller muffins....
Eller ooooh, begge deler?
 woot     
NAIV DOPFRI WANNABE KRÅPPSBYGGER!

Trenings og bildelogg: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=104819.0
FTW!!!

satell

  • Gjest
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2954 : 28. mai 2011, 22:03 »

Lørdagsporno!

WOOOAH! Detta skal prøves ut! Grin

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!