Markus Ruhl - Nettmøte idag

Diverse01.11.2011Joachim Marhaug18

Tidligere i vår var selveste Markus Ruhl booket inn i regi av Ultimate Nutrition og Treningsforum på en Norway Tour med stor suksess.

 
“På grunn av uforutsette omstendigheter utgår dessverre nettmøtett fra kl 20-21 med Markus “The German Beast” Ruhl. Vi beklager dette. Vi takker for alle innsendte spørsmål. Ruhl vil besvare ditt spørsmål så snart som mulig og vil bli lagt ut i denne artikkelen."

Her besøkte han 5 forskjellige gym hvor Markus trente sammen med en heldig vinner. Etterpå var det seminar der han pratet løst og fast om seg selv og sin sponsor Ultimate Nutrition og de som møtte opp kunne stille spørsmål. Ikke alle fikk møtt ham den gangen og spurt hva de lurer på. Nå har du anledningen fordi Markus Ruhl stiller opp på nettmøteTreningsforum.no 1. november kl 20:00. Allerede nå kan du sende inn dine spørsmål nederst i artikkelen.

For de som deltar i spørsmålrunden trekker vi ut vinnere som får varer fra Ultimate-Nutrition og gratis abonnement på Treningsforum.

Vi hadde et intervju av Markus Ruhl i magasinet nr 13, 04/2011. Her er et lite utdrag.

Markus "The German Beast" Ruhl

De aller fleste av oss som er litt mer enn norm interessert i kraftsport og styrke har en eller annen gang lest en artikkel eller sett en video på Youtube om Markus Ruhl. Alle har vi latt oss fascinere av størrelsen på denne mannen, og jeg er ganske sikker på at de aller fleste av oss har lurt på hvordan det er mulig å se slik ut og faktisk leve et normalt liv.

Vi fulgte Markus tett under turneen han hadde i Sør-Norge i slutten av april, og en ettermiddag fikk vi satt oss ned for å ta en prat.
Du har din siste konkurranse neste år, Markus.

Hva er planene dine for livet etter det?

Markus kikket seg rundt på Lasses Gym, der vi satt, og smilte. - først og fremst er det viktig at jeg tar vare på gymmet mitt. Det er min fremtidige inntekt, så det er viktig at jeg lærer ordentlig hvordan jeg skal drive det best mulig. Jeg har eid gymmet i ettpar år nå, men jeg har aldri hatt tid til å være der nok til å få det akkurat slik jeg ønsker det skal være. Det er hovedplanen for fremtiden - få gymmet mitt til å bli knallbra.

Hvordan har livet som Pro Bodybuilder vært?

Markus ble stille lenge ... - noen ganger har det vært morsomt, noen ganger skuffende fordi ... du må se for det deg.. jeg har reist i mange land for Ultimate Nutrition, jeg har møtt mange mennesker ... Norge er et av de triveligste landene jeg vet, for folk er så hyggelige mot meg her. Det er det gode. Jeg treffer mange mennesker, får se mye.

Men så er det den siden som gjør meg litt trist. Jeg reiser mye, jeg treffer mange mennesker, det er mange som vil prate med meg ... men fortsatt er jeg alene. Jeg har ikke kjæresten min med meg, jeg har ikke hunden min med meg. Når dagen er over drar alle hjem til sitt, og jeg drar til hotellrommet. Helt alene. Det er ensomt. Jeg er heldig, for jeg trives i mitt eget selskap. Noen mennesker kan ikke være alene, mens jeg fint klarer det. Men ... når jeg sitter her nå, for eksempel på et norsk hotellrom og har lyst til å se på tv for å få kvelden til å gå, så finner jeg en engelsk kanal. Én eneste kanal som jeg kan se på, hvor jeg skjønner hva de sier. Det blir litt kjedelig kveld etter kveld. Og i noen land har de ikke en gang en eneste kanal hvor det snakkes engelsk ... Selvfølgelig er jeg glad for muligheten jeg har til å trekke meg tilbake til hotellrommet for å få litt privatliv, men det blir ensomt av og til.

Han sukket, og fortalte meg om hunden han har hjemme i Tyskland, hunden han elsker mer enn noe annet på jord og som han lengter fryktelig hjem til hver eneste dag han er ute og reiser.


Markus Ruhl LIVE

Diverse15.04.201120

Vi kjører LIVE seminar fra Pro Gym i kveld kl 18:00

Markus Ruhl på Toppform i dag

Diverse12.04.20111

Markus "The German Beast" Ruhl er å se fra kl 18:00.

Markus Ruhl Tour

Diverse15.04.201146

Fredag 14. april var Markus Ruhl på Pro Gym.
Kommer neste uke! Du kan vinne en treningsøkt med ham - delta nå!

Markus Ruhl LIVE

Diverse15.04.201120

Markus Ruhl på Toppform i dag

Diverse12.04.20111

Markus Ruhl Tour

Diverse15.04.201146

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!