The Rock har med seg eget gym på 18 tonn når han reiser

Trening13.01.2018Joachim Pedersen49

Dwayne "The Rock" Johnson reiser mye.

Dwayne "The Rock" Johnson har en travel timeplan. Den populære skuespilleren reiser verden rundt med premiere av filmene sine som blant annet Jumanji, Bay Watch og til hans kommende Hobbs-film. Han er han en av de travleste (og mest trente) Hollywood-stjernene.

Men hvis du tror at The Rock går ut på et lokalt treningssenter for å trene til de stedene han reiser må du tro om igjen. Han har nemlig prøvd det, men gymmet ble et "crazy zoo" som han sa selv. Han fikk ikke være i fred og trent det han skulle. Nå har han meg seg sitt eget mobile gym som rigges opp i et stort karneval telt. Og det er ikke et lite gym. Det er fullverdig treningsstudio. Han har et eget mannskap som har ansvaret for å sette opp over 18 tonn med stål og jern overalt.

- Hver morgen klokken 5 må jeg stå opp og jeg kommer hit til mitt jernparadis, sier The Rock.

The Rock sa han er takknemlig for hundrevis av mennesker i sitt mannskap for alltid å sette opp sitt "Iron Paradise". Spesielt siden han til og med kalte seg selv å være en plage siden han må ha det 100% riktig når det gjelder utstyrsplasseringen. Dette telt-treningsstudioet er utstyrt med rader opp og ned med apparater, vekter og manualer sammen med noen flagg som henger på veggen. Et som representerer Amerika og to som representerer Air Force og Marine Corps.

- Dette er ankeret mitt. Det og ha et slikt treningsstudio som dette eliminerer alle unnskyldninger for ikke å komme deg på treningen og få det gjort, sier han.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

184 kg og 11 reps i Hip-thrust.
Dette er Arnold Schwarzenegger sin første treningsøkt etter hjerteoperasjonen siden mars. bedring
Hun har nesten 12 millioner følgere og tjent seg styrtrik.
Er du klar for enda en Rambofilm med actionhelten?

Tren tabata i sommer

Trening19.07.2018224

5 toppturer du bør bestige

Trening18.07.2018363

Gir jobben deg uhelse?

Trening11.07.201824

8 spennende oppskrifter på grillmat.
BCAA består av de essensielle aminosyrene, Valin, Leucin og Isoleucin.

Tren tabata i sommer

Trening19.07.2018224

En garantert effektiv økt.

5 toppturer du bør bestige

Trening18.07.2018363

Har du lyst til å oppleve Norges flotteste fjell?
Med disse treningsøktene kan du trene når og hvor som helst.