for Tf
  Visning av honnørposter for Tf
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Styrkeløft / SV: Ut og innmelding i NSF 10. oktober 2005, 06:31
    Jeg mener det er et spørsmål om prinsipper her også. Sturla Davidsen nektet vel å la seg dopingteste etter å ha meldt seg ut (korriger meg hvis jeg surrer her, lenge siden jeg leste dette). Han hevdet at det var en prinsippsak at han ikke skulle "forfølges" og få sitt privatliv invadert når han hadde lagt opp og gitt beskjed.
    Skjønner at man har en karantenetid og at man legger visse "feller" i veien for klare forsøk på å omgå dopingregelementet, men ikke alle har lyst til å stå oppført på lister, bli påtvunget besøk av dopingjegere hjemme etter at man har lagt opp osv.
    Jeg mener at 5000 kr er en stor nok sum. Dersom noen legger opp for så å melde seg inn igjen er dette en stor sum for de fleste og for folk som er desperate etter å dope seg for så å delta i rene idretter så vil regelen alltids kunne omgås enten det er snakk om 5000 eller 50.000. Det er jo kjedelig hvis folk har lyst til å gjøre come-back (f.eks. etter å ha fått barn, mer fritid pga. jobb eller lignende) og så tenker "nei, dette var dyrt så det gir jeg blaffen i".


    Å få sitt privatliv "invadert" er vel og ta hardt i.  Hvis du legger opp som Toppidrettsutøver blir du tatt  ut av prioritert utøverliste av ADN. Du vil da ikke bli kontrolert  på samme måte. Derfor holder ikke dette som noen unskyldning for og melde seg ut av NSF.
    Hvis du har fulgt med så sjønner du kanskje hvorfor noen ikke ville ha sit privatliv invadert.
    Hvis noen har tengt og legge opp og føler at det er en så stor belastning og stå som medlem i NSF, så må det søkes om utmelding, utøveren får da en informasjon om konsekvenser, Når utøveren da har tengt seg nøye om og finner ut at dette er en prinsippsak, eller at en belastning og bli kontrolert i ettertid, da syntest jeg at denne personen bør melde seg ut og aldri få retten til og komme tilbake.
    Honnør gitt av : SLUGGER, 10. oktober 2005, 06:35
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!