Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: begynne på kampsport.. vet ikke hvilken på: 02. februar 2006, 20:11
    Vet du hvor det finnes MMA klubber i norge?
    2  Trening / Forum for nybegynnere / SV: gjennomsnittsløft til 17-18 åringer? på: 02. februar 2006, 16:09
    Jeg er 15, ca 63 kg og tar 70 i benken, og 60kg*10, men har nettopp bestilt noen kg proteinpulver (Har ikke brukt det før) og regner med å ta noen ekstra kg etter hvert.  Har en venn av meg som merket enorme resultater. Har bestemt meg for å kunne ta 80 før jeg er fornøyd. Vet ikke om det har noe å si, men guttene på min alder rundt her (Som ikke trener noe som helst) tar vel en 40-55 kg. Jeg trener boksing, og har trent styrke på siden de siste ukene.
    3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: kokosnøttknusing på: 02. februar 2006, 15:59
    Om du ikke driver med no kampsport fra før av, anbefaler jeg at du begynner å bokse før dette lille stuntet ditt. Teknikk hjelper deg nok mer enn muskelmasse når det gjelder akkurat dette. Riktig vridning osv gjør slaget mye kraftigere. Jeg skulle egentlig tro at for mye muskelmasse gjør det vanskelig å bevege armen fort nok. Mitt forslag er en rett høyre mot kokosnøtten.
    4  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: begynne på kampsport.. vet ikke hvilken på: 02. februar 2006, 15:52
    Jeg bokser i bærums verk bokseklubb. Den er liten, men det er skikkelig god stemning der. God og hard trening, men fortsatt med mye humor i treningen. Dessverre er det ingen thaibokseklubber i Bærum. Det du burde gjøre om du vil bli god til å sloss er å først bokse i 1/2 år-1år, deretter ta thaiboksing og til slutt brasiliansk jiu-jitsu eller hva det nå heter, for å få bakkekampen inne. Da burde du ha alle de skillsa du trenger.
    5  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Slossing generelt på: 02. februar 2006, 15:47
    Jeg misliker også slike folk bendihav. Men hvis noen ber om det så får de det fra meg. Men tilbake på tema: Jeg tror sinne og vilje er mer avgjørende enn 10 kg, så lenge man ikke kommer i brytekamp med han som er tyngre.
    6  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Slossing generelt på: 01. februar 2006, 00:17
    Vel, jeg er sånn halv-lang og halv-tynn, men jeg tror det har mest å si på teknikk egentlig. Jeg har bokset en god stund. For noen måneder siden boksa jeg endel med en svært kraftig venn av meg, sikkert en ti kilo tyngre enn meg. Teknikken min gjorde at jeg slo mye hardere enn han, så jeg tror teknikk avgjør mer enn størrelse. Det er noen med vridningen som kommer naturlig for boksere, og sikkert mange andre kampsportutøvere. Dette må nesten læres opp.

    Likevel skulle en tro at han feiteste/han med mest muskelmasse tålte mest juling.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!